Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Köszi Adali, jól megvan! Nagyon nagy kópé. nyitogatja a szárnyait rendesen. Azt hiszem kezdődik a hisztikorszak:) Már egy párszor letérdelt az utcán ha nem tetszett neki amikor rászóltam, hogy ne tegye ezt vagy azt:( Itthon is csinálja, de az más, mert itt nem reagálok rá és akkor abbahagyja. De ezt azért az utcán nem tehetem meg.
Egyébként nagyon ügyes. Már el kezdett rajzolgatni, meg nyurmázni. Olvasni nagyon szeret. Na meg a játszótér... a csuzda a kedvence:)
ez az üvegház itt volt a kertben. Először úgy éreztem, hogy minek ez, csak kisebb tőle az udvar. Aztán gondoltam egyet, hamár itt van kezdjünk vele valamit. És nem bántam meg:)))
Judy akkor újra kellett ültetni a füvet? Vagy magáhoztért?
De jo nektek Hunika:)
Hogy van Andris? Miket csinal mar, irj!
egyetértek lányok, én is nagyon szeretek kertészkedni! Mikor ideköltöztünk iszonyat elhanyagolt volt a kert. Már 4 kuka zöldhulladékot elvittek, de még mindig van vagy 10 zsákkal.
Nekem van egykis üvegházam is, abban van retek, meg saláta, egy kis hagyma, meg zöldség. a hétvégén szerintem veszek egy kis paradicsom palántát is. Ja és a retket már meg is kostoltuk! saját termés! nagyon fini!
Azert vagy ugyes, mert bekemenyitesz Sebonel:)
Koszi, lehet jo otlet ez a tejfeles csirkemell...meg is csinalom :) Koszike
De jokat foztok lanyok. Nekem is le kene mennem novenyi tejszinert, olaszos tesztat akarok zoldseggel, tejszinnel, parmezan sajttal a tetejen.
Nyakdugonak hire sincs, fajdalom a szokasos szemeremcsonti, talan kicsit gyakrabban kemenyedik a hasam, de ha ilyen tempoban haladunk kb addig hordanam a gyerekem, mint a szerencsetlen elefant :SS Felek, hogy ha bent marad 42. hetig nagyon nagy lesz, de a meginditastol is felek, szoval tiszta gaz vagyok :/
Itt meg folyton ígérik, hogy esni fog, de nem akar,pedig kéne.
Már vannak pici epreim, és virágzik a paradicsomom is. Most kezdenek a lenek is kinyílni, de kéne az az eső...
Miért vagyok ügyes?
Én most főzök: krumplipüré lesz sült kolbásszal, és...franciasalátával :)))
Aztán meg megint össze kell kapnom a lakást, mert a tegnapi nyegleségem meglátszik rajta. Különben is el akarom már kezdeni a baba-rendezkedést. Úgyhogy megyek a hálóba és mindent máshová rakok, mint, ahol van :))) Gabika örülni fog...
Tejfölös hű, Adali, csirkemellből? Egy kis tésztával.
Itt szepen sut a nap!
Csajszi, hogy vagy? Nyakdugo, magzatviz, fajdalom stb...?
Mi jot csinaltok ma?
En most vasaltam, (up to date vagyok az ingekkel, lepedokkel) fozni nem fozok, meg van egybefasirt tegnaprol ma ebedre meg franciasalata. Estere valamit azert csak kene, valami jo konnyu recept?
Van serteskockam, csirkemellem, csirkecombom...
uGYES vagy Rora! En vagyok...Kisendre most aludt el vagy 15 perc hiszti utan...nyekeregve elaludt...
Az lehetseges, lanyok, hogy az en fiamat idegesiti ha bemegyek nyugtatni. Tudjatok, ahogy a nagy konyvben meg van irva, ha sir, be kell menni eloszor 1-2 perc, utana 3, 5, majd egyre hosszab idokozonkent. Na, en hiaba csinalom ezt, mert ahanyszor bemegyek, jobban beindul a siras es tiszta gorcsosse valik!!! Ha meg egyedul hagyom sokkal hamarabb elalszik!
Miert van ez? Lehet ha bemegyek, tudja, hogy jatszhatnek is vele es meg jobban nem akar aludni?
Szoval nekem egyedi a fiam :)
Jó napot! (Mondta a kis herceg)
Van itt valaki?
Ma végre hagytak aludni a kölykök. Igaz, előtte este jól összebalhéztunk. Sebő fiam kezd nagyon nehezen elviselhető szokásokat felvenni. Érzem, hogy nagyon oda kell most lépnem, ha nem akarom, hogy ezek rögzüljenek... Megint be kell keménytani idehaza...
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?