Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Adali, orulok, h kipeinted magad, meg vszinu Kisendre is, igy biztosan jo napotok lesz ma :)
Kostyi, de jo, h azert ilyen jol sikerult a szules. Lehetseges, h Amy tobb, mint 1 kilot hizhatott volna 2 het alatt? Csak mert ugye mondtak, h 5 kilo felett lenne, ha hagynak a 40. hetig.
Azert nagyon bator vagy :) En parazok a szulesinditastol, talan jobban, mint magatol a szulestol. Valahogy ugy erzem, h ha mestersegesen inditjak akkor sokkal hosszabb a vajudas, nehezebben tagul az ember lanya.
Sajnos korhaz lett a vege, nagyon rossz volt a cukrom, a dieta nem volt eleg, es inzulinoztak. Ezert a szules alatt is folyamatosan kellett kapnom cukrot meg inzulint, hogy stabil legyen a vercukrom, enni nem ehettem. (Nem, mintha a 45 perc alatt nagyon hianyzott volna, nem sokkal elotte ebedeltem.) A 38. heten inditottak, nem akartak tovabb varni, mert a baba tul nagy volt (azt mondtak, tobb, mint 5 kilos lett volna, ha vegig varnak), es fent allt a mehlepeny karosodasanak a veszaelye is, ami pedig nem kell mondanom, hogy a baba elvesztesehez vezetett volna. Szoval beleegyeztem, hogy inditsak, bar nagyon feltem, es a doki is megmondta, hogy bizony ezzel jelentosen no a csaszar eselye. Ugyanakkor azzal vigasztalt, hogy mivel nem elso baba, es mar 3-at minden gond nelkul megszultem, igy azert jobb eselyekkel indulok a normal szulesre, mint egy elso babas. Szoval be voltam sz@rva rendesen, de szerencsere vegul minden jol alakult.
Amy jo baba, napkozben sokat cicizik, de ejszaka jo nagyot alszik. Ma 8 utan keltunk, es tegnap fel 9 korul aludt el. Egyszer evett 4 korul egyet felalomban, kb 10 perc alatt lerendezte, es aludt tovabb.
Adali, eddig is ilyen rossz alvo volt, v csak azota, miota hozzataplaltok? Egyutt alszotok v. kulon?
kostyi gratula a kislanyodhoz. ha lesz kedved ird meg, milyen volt a szules.
en epp azt varom, hogy a kisfiam vegre megszulessen :)
Szia kostyi, jaj, de jo! Gratula a kis Amy-hez, majd ird meg hogy szulted. Otthon sikerult, ahogy akartad, vagy korhazban vegul, nem?
Sokunknak megszuletett azota a babo, nekem december 10-en azota mar 10-en 5 honapos lesz.
Es csajok, kepzeljetek vegre csak 5.20-kor keltunk!
Viszont erdekes, 6.20-ig csukott szemmel 1-2 percenkent hangosan felsirt. Szerintem aludt vagy mi...nem ertettem, aztan 6.30kor mar ratettem kicsit a cicire, ott megnyugodott, es visszateve huzta 8.00-ig!!!! Jaj, de jol kipiohentem magam!
Kostyi irj magatokral, hogy vannak a gyerekek? Amy jol alszik, hogy eszik, miket csinal mar?
Remelem ez mar igy marad. Most olyan jo a kedvem. Fozom a repat meg az almat neki, most aludt el, kicsit hisztizett ahogy szokott, de nem az a fuldoklos siras...halsitennek
Martamay, most nezem, hogy te is babat varsz! Gratulalok!
Csajszi, neked meg mar alig van vissza egy kis ido. Nagyon szoritok!
Cirbolya, beirnad Amy-t is a tablazatba? Februar 25-en szuletett, 3760g es 51cm, Dorchesterben.
Lányok hova tűntetek? Hogy vagytok?
Vagy már máshova írtok?
Én ma vagyok 15 hetes, rendeltünk apával szívhang monitort, remélem hamar ideér :)
Miert nem ragaszkodtal basszus hulyek ezek!
Csajok, ma volt az interju az igazgatoi allasra...ugy szeretnem ha nem a faszi kapna meg, hanem a masik plyazo, egy kedves holgy. Mert akkor meg van esely hogy lesz valami ebbol az iskolabol, ha meg a faszi kapja meg akkor hamvabaholt lesz minden. Most volt a kedvenc kolleganom, mindenkit kibeszeltunk:)
Csajszi, ohhh, ez jellemzo... No comment.
De minden rendben van biztos!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?