Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Kedves Bumble-bee Nagyon Gratulálok Nektek, Nagyon Sok Boldogságot!!!!!
Most már én jövök? :D
Szia Bumble-bee!
Szivbol gratulalok! Jo egeszseget nektek!!!!!!!!!!!!
Gratulalok Bumble-bee!!! Nagyon ugyes vagy!
Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok az egesz csaladnak!
Igen,emlitettem,azt mondta a midwife ez normalis...
Azert remelem ha mar elegge kinyult a borom,akkor meg fog szunni. En arra gondolok-lehet,hogy nincs igazam,nem orvos mondta-hogy van egy-ket osszenoves a csaszar utan.
Mindenesetre nagyon gyengen,de mar erzem mocorogni es ez olyan jo!!!!!!!!!!!
Tegnap rosszalkodtam is egy kicsit,mert vettem egy par kislany ruhat :)
Igy nem csodallom, hogy nem volt tul jo elmeny a csaszar. Orulok, hogy en fel tudtam ra lelkileg keszulni. Meg szerencsere utana is teljesen rendben voltam, azon kivul, hogy 180/100 volt a vernyomasom.
Ezeket a darazscsipes szeru fajdalmakat emlitetted dokinak/midwife-nak? Uhh, en is tartok ettol, hogy fajni fog a seb mig varom a kistesot.
Szia 1kata!
Nem,nekem is a hasam faj,ha hirtelen osszerandul a tusszentestol,viszont a csaszar is nagyon erzekeny. Mar 3 eve szuletett Titi es most,hogy varom a picit meg rosszabb. Ha a bugyi szele hozzaer,akkor is faj es akkor meg nem is mondtam azokat a furcsa darazscsipes szeru fajdalmakat,amik csak ugy varatlanul lepnek meg.
Maga a csaszar nekem sem rosz elmeny,csak en 2x sokkoltam be kozben. Eloszor az epiduraltol,utana meg meg plusz a tobbi gyogyszertol,amit menet kozben adtak (emergency volt),ugyhogy nekem elvesztek napok...
Viszont arra tisztan emlekszem,mikor Titit megmutatta a doki :) Utana elvesztettem a kapcsolatot a kulvilaggal,azt is a parom meselte,hogy meg aznap ejszaka visszakertem a fiam es a nover megcsinalta az elso kozos fenykepunket. En nem emlekszem ra,viszont ha a kepre nezek,akkor latom,hogy nagyon rosszul nezek ki. Nem is kaptam meg a kicsit,csak masnap,mert ugy remegtem,hogy nem mertek a kezembe adni,masnap is csak felugyelettel :)
Szia makrela, nekem is ez volt, pedig elso babak, de nagyon sokaig feltem trusszenteni, meg csak ovatosan mozdultam, mert meg akkor is erosen belenyilalt, ha hirtelen alltam fel a szekrol. De nem volt vegig, nem tudom mar meddig volt, de talan felido korul mar jobb volt a helyzet. Vagy neked a csaszaros sebed faj ilyenkor?
Nekem jo elmeny volt a csaszar, nagyon szivesen gondolok ra vissza, pedig a spinalt sokszor probaltak beadni sikertelenul, de meg igy is jo elmeny. Bar nalam tervezett volt, nem ert varatlanul, szerintem ez is kozrejatszik, mert ha termeszetes szulesre keszultem volna, akkor tuti, hogy en is horrorkent elem meg a csaszart.
Szia mindenki!
Nagyon lecsendesedett most a forum...
Remelem mindenki jol van!
En megvagyok,csak nagyon csipked a hasam. Nem tudom mindenkinel igy van-e,aki az elso babajat csaszarral szulte... Meg csak a 17.hetet toltom penteken,de mar nagyon kellemetlen. Raadasul,ha kinyujtozok,vagy tusszentek,szinte minden alkalommal belehasit a hasamba es ez nagyon rossz.
Van valakinek ilyen jellegu tapasztalata? Nem tudom,hogy ha nagyobb lesz a pocim,akkor mi fog tortenni. Ez vegig ilyen erzekeny lesz?
Szia Vedina!
Nagyon orulok,hogy jol vagytok es hogy van tejcsi a babanak! Sajnos a hasfajas szinte minden babanak van. A csaszarral en is igy vagyok,az elso 3 naprol nem nagyon vannak emlekeim,inkabb csak foszlanyok. En sem banom :)
Jo egeszseget nektek!
Hello Adali
koszi jol vagyunk, Dominic elkezdte a sulit, rohan az ido, es ti, veletek mi ujsag?
Gratulalok Liimo
Jo egeszseget az egesz csaladnak!
Gratulálok, LImo, és örülök, hogy egészében rendben ment a szülés.
Szerintem egyelőre MINDIG tedd cicire, ha bírja a bimbód, amikor csak kéri, nem hiszem, hogy hibáznál vele. Nem lesz ez mindig így, de az eleje ilyen.
Makrela!! Nagyon gratulalok a kislanyhoz, ez szuper hir! :))
Mi is szeretnenk 3. nak kislanyt. :)
Koszonom Adali! :)Csupa napsutes nekem ez a reggel,pedig nalunk igencsak el van borulva :)
Ma viszem Titit status vizsgalatra,szerintem vele is minden rendben lesz,olyan egeszseges,mozgekony es jokedvu...
Szia Csinita!
Igen,nagyon orulok! Titikem is kislanyt szeretne,csak Apa akart meg egy fiut :)
En meg fiu nevet nem is tudtam valasztani,a lanyban viszont biztos vagyok.
Nagon jol aludtam az ejszaka,nem is tudom elmondani mennyire feszult voltam,amig ki nem mondtak,hogy minden rendben a babaval,kozben pedig eltelt 15 het es 4 nap...
Madarak veszelyben! Lassan elfogom oket ;)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?