Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Sziasztok!
Voltunk ma a védőnőnél vagyis itt szülésznő is egyben. . . rendben volt minden, azt mondta hogy nagyon nagy a hasam és nagyon lent van. . . aztán kitapogatta azt mondta úgy érzi hogy a baba feje már be van ékelődve a helyére. . . na de hát ez jelenthet időben szerintem még bármit is. . . de valószínű azért szurkál ott lent annyit. . .
viszont mintha megfordult volna a gyermekem mert most csak a jobb oldalamon érzem rugdosni. . . azt mondta a védőnő hogy ott érzi a hátát meg a lábát, de igazából már ő sem tudja. . . na szupi. . . itt meg ugye nincs ultrahang csak 20 hetesen. . . ez a kitapogatós módszer meg szerintem semmit nem ér. . .
Hello Csajok,
Hajni, udv kozottunk, minden rendben lesz! Ugy van, ahogy a tobbiek irtak elottem.
Nyuszika, nagyon ugyes vagy, hogy visszahoztad a tejcsit! Latod, mi mondtuk, hogy menni fog!
Valoban nehez egy feladat ez az anyasag :)) De nagyon jooooo!
Bumble-bee, nagyon szep sullyal szulettek a babok! Nem vagy semmi, 5 gyerkoccel! Minden elismeresem a Tied!!!
Liimo, ugy van, ahogy Anitak irja, elfogadjak a sajat Magad altal forditott dokumentumokat a nagykovetsegen. En is magam forditottam, aprilisban adtuk be. Igy nem kell kiadni penzt valakinek, hogy leforditsa.
Nyuszika, latod de ugyes vagy! Akkor mar van tejcsi? Jaj, de orulok neki! Parod jobban viseli mar a sirast? Kiveszi a reszet a kis gyonyorusegbol?
Ugye milyen nehez? Nekem se mondta el senki mennyire...
Nagyon ugyes vagy hogy visszahoztad a tejcsit. Elismeresem.
Szia Hajni, udv itt koztunk es Gratulalok!
Az elso UH idopontjat nekem a GP kerte a korhaztol, majd levelben kaptam meg.
Szerintem ha nehezebb fizikai munkat vegzel, ami veszelyes lehet, akkor azonnal szolj, hgoy terhes vagy, hogy tudjak biztositani a megfelelo munkakorulmenyeket. Ha biztonsagos munkat vegzel, akkor varj vele nyugodtan.
Szerintem ikres viszonylatban szep nagy babak lettek!
Az en fiaim is 36+1re szulettek, barcsak nekem is elfolyt volna aznap a vizem, legalabb egy kicsit kaptam volna a vajudasbol.
Tenyleg nagyon ugyes vagy,hogy termeszetesen szulted Oket, raadasul az egyiket farosan!
Nem irtad meg,hogy neveztetek el Oket??
A tesok orulnek a legujabb jovevenyeknek? :)
Hello Liimo
Az anyakonyvi kivonatot ugy is elfogadjak, hogy te forditod le, es kinyomtatod, mondjuk ez nalunk jo ket eve volt.
Hello megint
en a fenykepet ugy csinaltam, mert mi meg 3 hetesek sem voltunk, hogy en csinaltam itthon megfelelo hatterrel elvittem afenykepeszhez es o ugy csinalt belole utlevelkepet.
Hello Vedina
igen , akkor is kell mi is ebben a helyzetben voltunk
Szia Hajni, udv kozottunk. Gratulalunk!
Igen, uh majd 12 hetesen lesz. A midwife utal elvileg a korhazba, es majd onnan kapsz levelet, hogy mikor. A korhazat is megkerdezi, melyiket akarod az elso vizsgalaton, ha nem egyertelmu. A midwife csak beszelgetni fog veled, esetleg csinal egy vizelettesztet.
Csak ugyesen! Merre laktok?
Sziasztok! Szintén új lennék a fórumon, és nekem is lenne pár kérdésem.
Most 8 hetes terhes vagyok, jövő héten megyek a midwife-hoz. A levélben, amit küldtek leírták, hogy azon a vizsgálaton nem lesz uh, csak vérvétel. Mikor és hogyan kerülök el az első ultra hangra?
Agencyn keresztül dolgozok. Mikor érdemes szólni, hogy terhes vagyok? Sajnos nekem is volt már egy méhen kívüli terhességem, így nem akarom elkapkodni a dolgot, de nem tudom, mi a "szokás".
És még egy utolsó kérdés...Van köztetek, aki otthon szült? Olyanra gondolok, aki az utolsó harmadba hazaköltözött?
Köszönöm, ha tudtok segíteni:-)
De hát ez majdnem egy napos szülés, nem??
Nagyon édesek.:)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?