Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Igen, mert ugye a Simi bőre nagyon érzékeny...
Annánál egyszer volt, hogy ekcémás lett a bőre, amikor baba-tusfürdőt használtunk, mert kifogyott a Gabi, na az totál kikészítette a bőrét, pedig max. kétszer használtuk.
Anna arca is olyan volt születése után egy darabig, mert még a pocakomban összekarmolta magát jól:( De aztán helyrejött:)
Egyébként mi fürdetéshez mandula-olajat használtunk az első pár hónapban, az hozta helyre a nagyon kiszáradt bőrét.
Nekün a neogranormon (vagyhogyírják) egyáltalán nem jó, se a krém, se a törlőkendő, mert nagyon erősen kicsípi a bőrét. Mi fürdetőből Gabit használunk.
Tényleg nagyon szép Jázmin baba!Gyönyörű!
Karmolta magát,vagy csak a képen látszik olyan pirosnak az arcocskája?
Erik fiamra kesztyűt kellett húzni mikor született,úgy össze karmolta magát.
Kültem linket a mosódióról!
Totál bió !
szerintem mi nem használhatjuk a Simi ruháira azt avasaló bigyót!
én is használok ilyen vasaló-folyadékot, egész jó:)
a mosódióról én sem hallotam még.
Bele kell tenni a vasalóba és gőzölve vasalni.Finom illata lesz a ruhának.Azt hiszem van a Coccolinonak is.
Én meg a mosódióról nem hallottam.Mosószappanom nekem is van..
Mondd meg neki, hogy ne fesse az ördögöt a falra, ha lehet! Melinda, le a kalappal, hogy ekkora türelmed van, neki meg nagy mázlija van veled, hogy még nem küldted el melegebb éghajlatra! Mármint az anyóst...
A csecsemős nővérkék akkor nálatok is hasonlóak, mint nálunk. Én bőgve jöttem ki a kórházból, annyi sok negatív dolog történt ott velem. Itthon persze minden más:)
mosó mi????? :P
ilyet honnén lehet szerezni?
tettem néhány képet, mesélni is fogok, van mit :P
Most annyit csinálunk h fürdetéskor kamillás vízzel mossuk le a mosdatókrémet, a pelenkakiütésre pedig sudocrem. Úgy vettem észre mintha ma szebb lenne.
A kórház minket is megviselt, pl a csecsemős nővér rányitotta az ablakot a babákra, az összesnek váladékozott a szeme és a nózija :((( Jázmin is csak itthon jött rendbe. Még egy kicsit sárga. Tudtam h elég sok nyavaja megtalál majd minket, meg egyfolytában hallgatom h hasfájós lesz meg ez meg az lesz a baja - anyósom... :S nem hiszem el h nem ő beszélte bele ennyire! Na jó tom h ez hülyeség, de érdekes módon egész addig nem volt semmi baja, míg tegnap délelőtt kettesben nem hagytuk a kicsivel amíg elszaladtunk bevásárolni. Ez kb 1 óra volt. Áhhh. Na, szóval tököm tele!
vasalóvíz illatosító???? ilyet nem hallottam még!
Én mosódióval mosom a Simi ruháit! semmi öblítő!
Nagyon sok kiütése és foltja volt! most nincs semmi ,de hajlamos az ekcémára is :(
Szia,örülök,hogy jól vagytok!
Lényeg hogy van tejcsi!
Lilinek is volt ilyen csalánkiütése,kaptunk rá krémet,mert sokáig se öblitőt,se vasaló viz illatositót,se babafürdetőt nem tudtunk használni olyan érzékeny volt a bőre.
A laktoherb teát én is ittam,nagyon jó.
Sziasztok!Én is bekukk.
Késői ebéd volt(11-kor uzsiztak),megint jó dolgom volt,apa főzött..
Szia!
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok!
Annának tönkrevágták a bőrét a kórházban azalatt a pár nap alatt... kb. 2 hónap kellett neki, míg rendbejött. Iszonyatosan ki volt száradva, pikkelyszerű volt a bőre.:S
Milyen popsikrémet használtok? nekünk csak az infantumos gyógyszertári jött be, a többitől kiütéses lett. A popsitörlő se mindegy, hogy milyen. Majd kitapasztalod, hogy Jázmin bőrének mi a legjobb.
Szuper, hogy van tejci, nagyon örülök:)
Anyósodat meg már jobb,ha elkezded "idomítani", mert még a végén hozzátok költözik. :S
Várjuk a képeket és a beszámolót:)
Sziasztok!
Bekukk. Tegnap megjavult a sonyericsonom és le tudtam szedni a képeket :DDD Nemsokára teszek be néhányat a naplómba. Úgy döntöttem h megírom a szüléstörténetem is, de ahhoz idő kell... még egy kicsit emésztgetem a történteket :S
Nálunk minden oké, tegnap volt a vnő. Jázmin bőrén van vmi kiütés, lövésem nincs h mi lehet, valszeg az öblítő. Meg peluskiütésünk is lett, mert miért ne? :S
A gyerekorvos annyira nem siet...szóval elvagyunk :P
Anyósom természetesen az idegeimre megy, már a kórházban is előadta magát: baba-mamásba voltunk, oda csak az apuka jöhet be. Ő persze mindenáron be akart jönni, közölte h nem érdekli, ő dajkálni akarja a kislányt...tehát újfent tekintettel volt ránk és a másik 2 anyára és babájára. Nem engedtük be, húzta is a száját. Ahogy itthon is, nem elég h megállás nélkül itt sündörög...na mindegy.
Most egy kicsit ideges vok, Apa elment vmi hűtőt hazaszállítani és még nincs itthon :(
Tejcsim van, iszom a laktoherb teát meg fejem is.
Na naplózok egy kicsit, puszi Mkinek! :)
Most megyek,sütök ki egy kis hasábot.Majd jövök beszámolni hogyis volt a délután.
Legyetek jók addig is.PÁPÁ.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?