Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Köszöni szépen a SImi a köszöntést!!! :) Bár oktober 28 in megköszönte :) Inkább akkor tartjuk mert nincs senkinek semmi a közelbe! Most meg karácsony ,holnapután anyum szülinapja!
de azért reggel tőlünk is kapott névnapi puszit :)
mi most jöttünk be nemrég. Szép kis hó esett, bár elég pihepuha, nem ragadós, szal hóember építés nem lesz asszem. Szépen esik most is. Képeket csináltam, majd ha alszik a gyerek, felrakom.
Nemsokára ebéd és alvászat lesz. remélem.
Sziasztok!Csak kukk gyorsan.
1/4 9kor keltünk,nemsokára megyünk boltba Kevinnel.Apa ma már rendesen 3ig dolizik.Megyek,mert Kevin hiányol.
SIMINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ÉS SOKSZOR PUSZILJUK!
Kevin és KItti
Ja, tanulás:
én is tanultam, tanultam, aztán meg hót ideg voltam, mert nem jutott eszembe semmi. Nekema taktikám: nagyjából átvenni minden tételt, aztán újra előről, kicsit bővebben, aztán megint újra elővenni. A lényeg, hogy át kell sokszor ismételni, és kell egy kis idő, míg leülepszik a tanult anyag, mert aztán eszedbe fog jutni, de többször át kell nézni.
Én egyébként vizuális típus vagyok, szal ha kihúztam egy tételt, a lelki szemeim előtt láttam, hogy ott felsorolás van pl. hány db-ot kell felsoroni, hogy volt kihúzva a lényeg a könyvben. Érdekes, de én a vizsga után kb. fél órával már nem is emlékeztem semmire. Kiesett a megtanult anyag.
Sziasztok!
Nórim is nagyot aludt, fél 9-től fél 8-ig!
Kíváncsi leszek, mikor alszik el.
Hiszti én is havat akarok, mivel már a szánkót is megvettük Nórinak.Majd tegyél fel képet a hóról.
Mindenkinek köszi a dícséretet.
Az ajikról: a miku kabalát Anyától kapta+pénzt, a hóember kabalát (ez zenél is, de Anyós csak otthon vette észre:)és a könyvet+pénzt anyóséktól,a kocka anyag építőt párom hugáéktól, dédiktől is pénzt és tőlünk a 2 játékot:)
Mokka:
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk Siminek!
Tünde és Nóri:)
Bizony Gabikám, mondta is az időjárás-jelentés, hogy ÉK- Mo-on havazás várható és télleg:)
Azért annyira nem örülök, mert mentünk volna ma Babóval vásárolni, de én ugyan el nem indulok ilyen hóban. Nem merek vezetni. :S
Na de majd apának dobok sms-t, hogy mit vegyen.
Amúgy tiszta hülye vagyok... próbálkozunk a babával és kicsit meg vagyok fázva- folyik az orrom meg fáj picit a torkom és nem mertem bevenni rinathiol cold-ot. Pedig lehet, hogy nem is leszek babás a hónapban. Szal bevettem egyet, mert az nekem nagyon jó, de tök lelkifurim van...
vetetek apával a dm-ben hipp natalt, azt fogom inni.
Sziasztok!
Esik a hó??? Errefel azá ágra süt a nap!
Mekkora zsivány a fiam! Reggel szállt le az ágyról, közben beszéltem vele, hogy mi volt ez az éjszakai műsor, meg csak anya kellett, apa már nem is jó? Szállt le, visszínézett rám, és a sunyi vigyor mindent elárult!!! Kis piszok! DE azért imádom! MA reggel amúgy kb 36-szor hiányolta már a karácsonyfát. Reggel is mondták a híradóba, hogy dobják ki a fákat, nem megértette és rohant ki az előszobába? Hol a fa?
Csajok, egy perc nyugtom sincs. Bármit csinál, mindent mutat, és minden mondani kell! Kirakózás is úgy megy, hogy mutatja a darabokat, mondani kell mi az és csak akkor rakja be. Minden de mindent mondani kell. Nesze neked tanulás!
Megyek, most épp traktor van a soron. Apja szokta tologatni bent, nem tőlem is azt várja? Na majd az apja tologatja, nekem dolgom van. A mosógép már megy, mosogatni is kell, meg a többi.
Szép napot! Itt is havat akarok!
Sziasztok!
Szépjóreggelt!
Nemrég keltünki, konkrétan 20 perce. Annám nagyot aludt: este 9-től reggel 8-ig. Biztos meglesz ennek is a böjtje - majd délben nem bírom lenyomni.
KÉpzeljétek: gyönyörűen esik a hóóó:D úgyhogy megyünk majd kifelé. Apa később jön haza ma, mert van még dolga az éjszakázás után, nem várjuk meg, megyünk majd kifelé:)
Mokka, Sok boldogságot a Simibabának!:) Istenke éltesse sokáig!:)
Mokka!
Amennyiben ma tartjátok, akkor:
ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG SIMIT NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!
Puszi: Dominik, Gabi
Sziasztok! Jó reggelt!
Nem tdom mi baja a gyerekemnek.
Tegnap elég hamar elaludt, az apja altatta. Aztán 11-kor felkelt, fne t volt 5-10 percenként. AZtán bealudt. Hajnal 4-kor felkelt, éktelen ordítás, ágyában nem marad meg, de az apjánál se. Jött hozzám, de lerakni nem bírtam, úgy kapaszkodott belém, majdnem megfolytott. Magam mellé vettem, játzott a takaróval, körmömmel, kezemmel, gyűrűmmel, ha egy centit arrébb mntem már nevetve nézett rám, majd szétrúgott, úgyhogy vissza akiságyba, 3/4 5 lehetett. Elaludt egy idő után, én is, és keltem 1/26-kor. Ma biztos jól fog fogni az agyam a tanuláshoz. Tegnap este is próbáltam tanulni nem sok sikerrel, pedig ma hosszú éjszalázás várr rám. Át akarom ismételni amit eddig tanultam, csak az a baj hogy nem emlékszem semmire.
Biztos járvány van, mert Zolinak se fog az agya. Ő ma 1/28-ra ment.
Reméle Ti jobban aludtatok!
Na,nem ugrok neki egyedül a 28000nek:))
Majd együtt holnap:)
Jó éjt Mindenkinek!
Jaj,Me1inda!Gyönyörűséges a Drágaság:))Az egyik képen(72es bejegyz) első pillantásra hasonlított Kevinre:))Úgy a szája állása,meg a mosoly a kis arcán-Apával néztük és ő is rögtön ezt mondta:))
Tünde!Nóri is egy Édescsajszi:))Minnyá nézem a mailt is:)Már kivi vagyok:)
Jó éjt!
Kár h nem nagyobb a bolt:(
Épp léepk ki...
Van, egy, de nagyon kicsi, és vegyiárun kívül semmi egyéb nincs.
Jó éjt!
Sziasztok!Én is csak kukk gyorsan.
Rotyog a tárkonyos ragulevesem,Apa óhajára készítettem holnapra:)
Kevin nagyon furin alszik el pár napja.Szorít minket,ölel,nem akar elengedni,csak szorít.Leültem mellé a földre meséltem,simiztem a homlokát(síri csend)....majd felálltam és olyan sírása volt,h megsajnáltam.Délben nem csinálja ezt,csak este.(?)Na mindegy,a lényeg ha elalszik akkor jól húzza:)Délben is lenyomott 3 órát,már épp szándékoztam volna ébreszteni fél 4kor:)
Nézem a naplókat gyorsan,aztán lépek a leveshez.
Ha kijutok a konyhából,filmet nézünk Apával:)
Én is lelépek, megnézem az ÉN PICI SZEMEM című alkotást, gőzöm sincs miaz, de majd kiderül:)
Jóéjt, szépálmokat! Még lehet, hogy benézek, ha vége.
pussz
Sziasztok!
Csak belesek, meg tettem fel képeket. Apa holnap vizsgázik, kell neki a gép!
Bksz: békés megyéből én sem ismerem a kórházat.
Legyetek jók, sziasztok!
Szia!
Én meg aztán pláne nem ismerem, innen Borsodból...
Amúgy miújság, hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?