Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Igen,így szoktam ha palit sütök Kevinnek uzsira:))1pali,1hozzászólás:)
És igen,a Hoxa ment:))
Nálunk majd akkor kerül ki,ha a második babó megszületik és akkora lesz,h a járókája elkerül az erkélyajtónál a sarokból(ott volt Kevinnek is).Na,majd akkor lesz kitéve.:)Így is állandóan jön pesztrálni,nyomkodni,Apa meg allergiás rá,szal csukva van az ajtó ha Kevin fent van:)
A palacsintát köszi:)(
A miénk 11,33 volt, erről beszéltem látod, és majdnem csak fele akkora.Miért ilyen drága? Mert ugye Pest közel van:(Ez jó is meg rossz is.
Ja, és most nehogy dobj egy hátast, mi 35 évre vettük fel:(((Csak így tudtuk, különben nem bírnánk fizetni a havi részletet.Így is alig bírjuk.Hát ez van.
Te ilyenkor a szobából szaladgálsz a konyhába? :)
Láttam csak nem Hoxa volt a szg-en amikor fotóztál???
Nekem félig meddig a nappali-étkezőnél van a gép, nem volt máshol hely.Ilyen szempontból könnyebb dolgom van, bár lehet h ez sem jó:(
Nekünk is még 19 évet várni kell,h a miénk legyen:)
15,4
Köszi:) Az én véleményem is ez, de ugye tapasztalatom nincs.Sokan azt mondják h kell h tartsa a bokáját...
Én is kérek palacsintát, nutellásat légy szi:))
Sztem annál egészségesebb nincs,ha mezítláb(zokniban)tanul meg járni.Én bizosan emiatt se szandit,se semmi mást nem adnék a lábijára.Az más,ha hideg a platz és azért kell rá a pipő.
Ez csak az én szerény véleményem:)
Közben sül a pali:)
Hiszti a szőnyeg nálunk is tele van, igaz csak játékokkal, de abból van bőven.Tehát ha a nappali fele szőnyeg, akkor a fele tele van :)
Kitti a mi lakásunk csak 40m2.De mi voltunk a legboldogabbak, amikor sikerült megvennünk.Vagyis majd 100 év múlva a miénk lesz, ha ki bírjuk fizetni a banknak.Mondjuk megkérdezhetem az árát?Mert különbség biztosan van.
Hú, halljátok Nóri megevett kb. 300g spenót-krumpli-almát.Ami nem a mi főztünk, azon kevesek közül ez az egyik amit megeszik.Tudod Kitti:) Csak most alma volt itthon, úgyhogy nagyon örülök h ilyen jó étvágya van:)))
A benti cipőre gondoltam inkább, mivel kint mindig babakocsizunk még, igen.Nem is a hideg miatt, hanem mi a jó a lábának.A másik fórumon többen azt írták h ha már áll, adnak rá szandált h tartsa a bokáját.Már nem tudom...Segítsetek.
Nyugi Hiszti!Nálunk sem mindig ilyen állapotok uralkodnak.Anyum is egyszer aszonja,mindig olyan képek vannak a blogon ahol rend van.Mondtam neki,ne aggódjon lesz olyan is,ahol kupi van.Lett is.Ma én is csodálkoztam Kevinen,h nem pakolt szét.Pedig az első dolga ma is az volt,h mindent leszórt a szekrényéről.Csak az ő szobájáról nem lett fotó épp.
Amúgy Kevin olyanokat csinál inkább,h beül a fotelbe,viszi az ölébe a tálkát és kiönti a benne lévő nasit,van h csak véletlen.Huzigálja az ágyneműtartót,rámol a nemnekivaló dolgok közt.Ezek nem látszanak,mert én ugye követem és mindent visszarakok a helyére akkor.
úgyláccik csak nálunk van kupleráj...
úgy szeretnék én is rendet tartani, de sajna nem tudok. most is összepakoltam, de ugye hamarosan ébred, aztán újból minden a földre kerül. Én nem tudom miért szereti, ha minden a szőnyegen van (játékok, könyvek, ruhák, szal minden). Nem egy rendmániás a gyerekem:D
Na,megyek a csintalan palacsintáimhoz:)
Sziasztok,majd még kukk ha tudok.
Na,én benticipőre gondoltam:)))
Kintit?Hát én korán vettem,mert kint ment a komppal a mínuszokba és kényetelen voltam venni,de nem bántam meg,sokáig hordta:)
73m2,nappali+3 szoba
Külön budi a fürdőtől,spájz.Nekünk való:)
Szeretem ha rend van,bár Kevin azé dolgozik ám ezellen általában...sőt,mindig!:)
Most ébredt.Még kukk néha:)
Sziasztok!
Újabb kérdés merült fel egy másik fórumon: mikortól adtatok lábbelit a Babóknak???
Én még nem adok.
Köszi kitti.A tiétek nagyobb, hány m2?
Amúgy nálatok milyen rend van:)))
Hogy csinálod???
Hiszti mivel ettétek?
Csajok, annyi krumplit bepaníroztam h nektek is jut majd belőle:)Később kezdem el rántani, h friss legyen Apának:)
Nóri tegnap végül is így h vissza aludt, 2 órát aludt.Ma már több mint 2 és 1/4 órája alszik! Lehet h így áll rá a szervezete a napi egyszeri alvásra?Nálatok ez hogy volt?
Végeztem a tornával,hát ma nem esett vmi jól.
Megyek,bekeverem a palacsintát,aztán sütöm.Majd közben is kukk.
Tünde!Tényleg hasonló a konyhátok,nagyon szép a Ti lakásotok is:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?