Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Mi is tavaly vettünk IKEÁsat,fa asztal négy székkel.
Persze a keret megint szükös volt,igy volt 25 ezer+a csónak lakk,amivel lekentem.
Használtan biztos találtok valami pofásat.
hello....
mú újság? olyan rég voltam lemaradtam mindenről :(
Mokka jó a vicc.
Rosa nekünk is olyan etetőszékünk van.Nézd meg a naplómban, van róla kép.De a csajok asztalt meg széket keresnek sztem nem etetőszéket, ugye Kitti?
Én egy egyszerű etetőszéket vettem,biztos ismeritek,fa és szét lehet szedni asztalnak és széknek.
Szeretem mert praktikus,és olcsó volt.
Gabi!Nagyon ügyes vagy!
Gratulálok,csak igy tovább!
Na,szerencse akkor nem kell félni attól,h elcsúszol:)
Én meg megkértem Apát,h álljon meg hazafelé a bolt előtt kenyérért,a többi meg ráérhet!:)
Szal megúsztam én is:)
Megyek én is,Kevin felébredt.
Sziasztok!
Hát ez nagyon jó!Tetszik:))
Meg is jegyzem és mondom Apának:))
Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme.
Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam.
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott.
Válasz erre Privát üzenet
Jaj Te szegény!Az én gépem is néha behülyül.Meg nekünk mobil internetünk van és állandóan megszakad a kapcsolat, ilyenkor kihúzom az egészet a "zsinórból" vissza dugom, pin kódot kér...és annyi idő elmegy rá, h néha inkább nem is lépek vissza.
még eszek egy kicsit, mert a levessel azért nem laktam jól, közben vagyok, aztán megyek mert szalad a konyha...is.
Most olyan idegbeteg vagyok,h minnyá felrobbanok!!!!!!!!!
Kb fél órája írom a blogot,szépen elmentem...erre b..sza meg nem mentette el,mert mi a szent baja van!Húúú,de utálom!
mennem kell
felébredt
sziasztok
Na,ott vették a Rózának is,de a neten olyat nem láttam,csak kétféle asztalt és hozzá tök benga szék:(
A facentrumba viszont kiugrunk inkább kukk vmelyik nemónos nap kukk:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?