Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Minden kis betegnek gyógyulást kívánok.
Igen, a C-vitamint.Miért kérdezed?
Amikor múltkor kicsit náthás volt, akkor ezt mondta a doktor néni, aztán utána egy ideig nem adtam, majd Anyukák javaslatára, és az én józan eszem után menve egy ideje adom.
Szegényke!
Tejcit kap vagy tápit amúgy?....vagy hüle kérdés?
Kevinnek is el volt szineződve egyszer a pisije,de kiderült h a tápszerből csapódott ki vmi ott.Nem tom pontosan mi.Neki nem vér volt,csak megijedtünk nagyon.
Szegény Danika!Pusszantjuk:))Gyógyuljon meg gyorsan!
Gratula Anna babának, nagyon ügyes! :D
Ettől a nyálkás időtől Jázmin nagyon nyügi, felsír, nyöszörög álmában :(
Húgomban újfent nem csalódtam, most volt itt, danikát be kellett hoznia a kórházba, bent is tartották :((( Véreset pisil :(((
Ugye ugye, mondtam én h ki fog száradni, mert nem kapott gyogyit a hasmenésre! Aszondja a hugom, dehogy száradt ki! Jajj de hülye, hát nem szó szerint kell venni, nem úgy szárad ki mint egy szilva.... istenem h lehet vki ennyire hanyag nemtörődöm birka???? :SSS
Áhhhh! Szóval Danika kórházban van, min 3 napig ott tartják, szegénykém, legalább meggyógyítják! :)
Hűha!
Gratula,nagyon ügyike!
Lilcsi is szól,hogy kaka,kaka,hozza a bilit szorgalmasan,ül rajta 1 órát is,aztán fölöltöztetem és bekakil...ááá
Annám is felébredt negyed 3-kor.
Képzeljétek. Ébredés után kérte, hogy ültessem rá a wc-re, mondta, hogy kaka. Dehát ugye ilyen minden nap van 3-szor. Nem hagyta, hogy mellette üljek a wc-ben, így a mosdóhoz mentem, fésülködtem, közben hallottam, hogy valami rotyog. Hát képzeljétek, belekakilt a wc-be:))))
Igaz, hogy csak kb egy nyuszibogyót, de az is valami:)))
most megyek,mert nem hagy
Csak elköszönni jöttem,tornát lefújta a kisfiam.1,5órát aludt és ennyi.De mááááá minnyá kint a fogija:))
Legyetk jók,szép délutánt Mindenkinek!Majd azé kukk még.
Nálunk szakad az eső:((
jó ötlet!
Lilcsi is igy készült:))
igen,sajna.ez nem kromoszóma kérdés.
Mikor voltunk a vizsgálatokon volt sok kislány is.
Igen,nagyon.
Akkor már kinoztam glicerines kúppal,mindennel,nem használt semmi.
Lilcsinek hálisten nincs gondja.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?