Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
örülök h Mki jól van! :)
Köszönjük a bókokat!
Most lelkifurim van :( Jázmin sírt h vegyem fel (aluci előtt kell néhány perc dajkálás :D) én meg be akartam adni neki a vitaminokat és tököltem a kiskanállal. Egyre türelmetlenebb lett, már nagyon sírt én meg gyors benyomtam a szájába a kiskanalat és félrenyelte a tejcsikés vitamint :((( Jajj olyan mérges vok magamra, miért nem szeretgettem meg h ne sírjon? Nem tom mit érez amikor félrenyel, de biztos nem kellemes :( Köhécseltünk 1-2-t aztán megkapta a cicit vigaszul, el is aludt. Kicsi Drágám!!! Néha olyan türelmetlen vok!!!! Csúúúnya Anya!
Na kipanaszkodtam magam :P
Örülök,hogy jól sikerült a délutánotok!
Majd várjuk a fotót:))
Ez nem semmi!
Domi ilyen kis ügyes volt ma!Na csak így tovább Drága!:)
Gyorsan visszaolvastam.
Ennyi Zoliapa egy kupacon:)))
Me1inda!Örülök h jobban vagy!
Csajok,mennem is kell,csak jöttem mesélni.Szóval jöttek barinőmék a Hannával,mivel Kevin aludt még/ügyi volt,3 órát szuszizott/,Apa már itthon volt így mentem egyedül lefelé és elmentünk sétálni,addig jót beszélgettünk,Hanna pedig aludt a babakocsiban.Kis édes Csajszi:))Aztán feljöttünk és beszélgettünk,nemrég mentek el.Jaj annyira jó volt dumcsizni:))És dajkálni...egy kislányt:))))
Kevin először furcsa volt,rám volt féltékeny mikor fogtam Hannát,aztán ügyesen simizte a lábiját,meg a karját,adta neki a játékokat,olyan jó volt nézni Őket.APa is elvolt nagyon,a Babó akkorákat kacagott neki,ő is megdajkálta:)
Jóvót:)
Majd lesz fotó:)vagyis van már csak nincs időm feltenni.
Újabb kavarc a szülinapommal.Holnap változatlan,Anyumék jönnek.Anyósom szerint Ők nem betegek,szal Ők jönnek elvileg szombaton,aztán h sógiékkal mi lesz azt nem tom.Süthetek 3 tortát?
Na azt már nem!
Hiszti!Nagy alakú tortaformában csináltad ugye?
Jaj,nagyon félek h elcseszem!Szal dermedjen,álljon a kanál és gyorsan dobjam össze?Hú,jó lesz odafigyelnem.
Szia Gabi!
Örülök h jó napotok volt, és h jelentkeztél!
Sziasztok!
Ma délután mese okos fiam volt...ediig legalábbis!
Igaz, néha kicsit felhúzott, de előszoba, fürdő ragyog, na meg a konyhaszekrény egy rész is kész van! AZtán sétáltunk kint, meg vártuk apát, aki igen, szintén Zoli, és persze minden ereszcsatornába bele kelltt nyúlni és meg kellett nézni hideg e csöpögő víz. De szépen kezemet fogva jött!
Néztem naplókat gyors, édesek a gyerekekek! Olyan szépek!
Este kicsit leszek ígérem, naplózni is akarok!
További szép napot!
J,a és nagy újság! A gyerek kb 2 hónap kihagyás után eszi a sonkát újra! Aludt is mejdnem 3 órát. csak táplálóbb kicsit mint a sima vajas kenyér. És holnap reggel lesz a vérvétel, tegnap és ma Zolinak korábban kellett menni. De holnap jaj........
Hiszti Anna nem semmi:9
Me1inda Jázmin drága nagyon kis drága:)))
:DD
Néztem a képeket, nagyon édi Jázminbaba. Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtökre hasonlít, mindenesetre nagyon jól sikerült kiscsaj:))) Tüneményes:)
Na, nálunk elkezdett hózni:S
jajmááá, tavasztakaroooook!!!
Hiszti, üzenem a kislányodnak h fityisz a nózijára! :D Ilyet! Ilyen fini hami és reklamál miatta... :DDD
Tündérke! :D
Nya, néhány képet tettem a naplómba, most megyek, befejezem a hamit, és Mincsi is ébredezik :)
Szép napot!!!!! :)
a kislányom most húzta fel az agyamat...
csináltam neki fincsi sonkás kenyérkét, felvágtam neki paprikát hozzá, ott van a tányéron, tök guszta az egész. Erre miért cirkuszol? Hogy adjam neki a maradék sonkát, és egybe kérné a paprikát. Hát azt már nem. Most megy a hiszti. Tudom, hogy a paprikát is csak megrágcsálná és kiköpködné.
Így meg, hogy tányérra raktam már nem is kell neki. Csak széjjeldobálja. Ha hagyom előtte, akkor majd este 8-kor enné meg, amikor már totál kiszáradt, és dobnám ki a kukába. akkor meg azért cirkuszol, hogy ne dobjam ki, megeszi...
jajj, de mérges vagyok...
Sziasztok!
gyors kukk
most hála égnek csend van nálunk, már azt hittem ma is az lesz mint tegnap, h óránként felébred a lányom vmire :S ma fúrtak délelőtt, nagyon elegem volt! szerencsére visszaaltattam a Lujzit :)
Ami jó hír h jobban vok, már nem fáj a torkom, nem köhögök, csak a nózim folyik mint a Niagara, de azt túl élem :P Jázminba tömöm a c vitamint :)
Ma váltottunk gyerekdoki nénit mert a körzetissel nem vok megelégedve: nem veszi fel a telefont, nem jön ki a babához...úgyh lepasszoltam. Aki mostantól van az itt lakik szemben :P Jázmin-2 dokinénije is :D
Na ennyi, meg egy bambi :)
Ha a lányom hagyja később teszek fel képeket :)
Sok pusza!
ui: úgy láttam van(nak) új fórumozó(k) -- üdv Nektek! :)
Pusz pusz! :D
Egyébként én még nem is gondolkodtam rajta mit veszek neki,csak megláttam a neten a turulmadaras pólót és akkor jött az ötlet hogy azt rendelek neki.
Úgyis akartunk venni mire megyünk a Magyar Szigetre.
Igen?:))
Meg a Gabi férje is,nem?
Hiszti örülök h nem fáj semmid fizikailag.
Majd megnézem a receptet, köszi.
Neked tetszett a film?
Rosa: az én párom is Zoli:)
És igazad is van..szomorú,hogy magától nincs annyi sütnivalója!
Én a barátosnémnak mindig mondom,ha betegek vagyunk ne jöjjön,nehogy a két kisfia elkapja!
Akkor jó,ha legalább fizikailag jól vagy!
Ez jó hir.
Mi meg majd öntünk egy kis lelket beléd..:))
Jóóóó?
Akkor nincs más ötletem.
Zolinak meg 8-án lesz a névnapja,turulos pólót akarok neki venni,most keresem.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?