Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
De jó lesz Nektek!
Ha nem felejted el a nagy boldogság közepette,akkor fotózz:))
Mi hétfőn megyünk délelőtt Anyumékhoz kinti buliba,bográcsba lesz pöri ebédre:))Nyamika:)Kevin élvezi majd:)
Hiszti!Nagyon csinibini cuccokat kapott Anna!Az a sapi meg aztán csúcsvagány!Még nem láttam hasonlót eddig.
Annyira szeretem a lódatínt:))Ha lesz lánykám,akkor tuti elhalmozom rózsaszín rucikkal:)
Mikor kicsi voltam a bölistársam azt mondta nekem/ezt azóta is emlegetik Anyumék/,hogy Kittike lódatin a tipőd:DDD...
hali:)
Én is azt főztem délelőtt (+ még tarját is), én odatettem főni és kb. 1,5 órán keresztül főztem (onnantól számítva, hogy felfőtt).
Csajok!Hogyan kell megfőzni a füstölt lapockát?Kaptunk egy nagyot Anyséktól,de Apa a füstölt-főtt variációt jobb szereti.
Szal felteszem egy lábasba és meddig kell főzni?
Segítsetek kérlek!
Tündi,lemaradtam:Mit dolgoztok apával?
Ő is listázni tanul talán?Enyém is gondolt rá...
Kitti,nagyon ügyi vagy!Jól vásároltál!
Mi sem ajándékozunk ilyenkor,gyerekeknek csoki és kész.
Sziasztok!
Jól aludtunk,várom anyukámat,délután jön,főzök,takaritok,meg várom a javitásomat,és délután dolgozom rajta szerintem.
Én nem készülök különösebben húsvétra,csülköt főzök+tojást,mára van bableves+valami szaftos husi lesz,sütinek meg vettem tortalapot,pudingos krémet teszek bele,meg valami túrósat csinálok.
Szép napot mindenkinek!
jó vásárt csináltatok:) Ügyi vagy:)
Az ciki, ha mi húsvétra nem ajándékozunk a gyereknek? Nálunk nem volt szokás a családban, tőletek hallottam erről először. Úgyis mindig kap ezt-azt.
jelentem, fülbevaló megtalálva:) a fürdőben volt a kuka mellett. Hogy kerülhetett oda? és mikor esett ki a füléből? Gőzömsincs.
apa elment boltba, én meg itt vagyok a dédivel és a kiscsajjal, egyik jobban zsong, mint a másik. Hogy haladok így majd a munkával???
Jaj,megyünk is,majd a többit délben!
Puszika!
Köszönöm a szavakat Hiszti!Nagyon jól esett:)
Elkapott nagyon ilyen sírós,depis,idegbeteges időszak épp jókor.Már kivánkozom ki a levegőre,ott tisztul az agyam:DD
Sziasztok!
Tegnap jót vásárolgattunk Apával,addig Kevin ANyuméknál volt.Turkiztam jókat,megvettük Kevinnek a Húsvéti ajit.Végülis egy buszt vettünk,itt az egyik kisfiúnak volt és Kevin 1 órát elvolt vele/villog belül össze-vissza ahol az utasok ülnek/,a nagykerben vették,szal megvettük.Tök büszke vok magamra,mert 2600 helyett 2100-t hoztuk el a nagykeráron,mert 1 dísztárcsája hiányzik és megalkudtam a nőcivel:)Tyű,tök ügyi vagyok nem?:))
Este még Apa ásózott ki Sóginőmnek vmi bazinagy virágot Anyumtól,most a csomeszban csucsul,délután megyünk és elvisszük nekik,meg Kristóf megkapja a nyusziajit.
Szal délután nem leszek kicsit sem,de délbe jövök visszaolvasni!!!
Most indulunk ki,már korán elkészült az ebéd/pörkölt tésztával/,mostam,hajat is mostam,indulhatunk lefelé:)
Remélem Mki jól van!Szép napot!
Szia Kittus:)
Igen, a 10.fogit véletlenül vettem észre...
Hiszti szorítok h meglegyen!
Nórinál is elkezdődött az, h nem akar bent maradni.Úgy főzök h lemegyünk egy kicsit, aztán feljövünk megnézni, hogy áll a dolog:(
Érdekes így...
jaj csajok, Anna elhagyta a jobb fülbevalóját:(((
most kúszokmászok a kéróban, bár reménytelennek tűnik, hogy megtaláljuk:((
Tegnap voltunk gyerekorvosnál,írt fel orrcsöppet és a váróban volt egy 1éves kislány.Geri átkarolta a kis csaj fejét és megpuszilta az arcát.VAgyis csak úgy nézett ki,de tulajdonképpen őt is megrágcsálta mint az összes játékát szokta.Tündériek voltak közben meg sikítozott.
:D
Így még orvoshoz menni is jó.
NA további szép napot!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Ismét előkerültünk,azért próbálok jönni.Képzeljétek Gerinek jön már felül is a foga úgyhogy megint olyan náthás hogy ki sem látszunk a takonyból.Kezd egy kicsit már unalmas lenni az örökös orrszívás.
Jahh és nagy örömömre,tegnap ráálltam a mérlegre és annyi kg vagyok mint amikor terhes lettem.Azt hittem tovább fog tartani míg vissza fogyok!
Szépjóreggelt!
Mi 7-kor keltünk, jól aludtunk.
Rotyog a husileves. Már odatettem főni a husikat is (füstölt tarját és füstölt lapockát + kolbászt és tojást is főzök - egy vízben).
Majd megcsinálom a tölteléket is (azt tepsiben sütöm, nagyanyóm féle reci alapján), az is már húsvétra lesz.
Délután az uram megy a gyerekkel nagyanyámhoz a sütikért és az édestúróért, anyumékhoz is elmennek, én addig itthon főzögetek, takarítgatok.
Lehet, hogy este (ha az idő engedi) sütünk egy kis szalcsit:) nyammm:))
Jó reggelt!
Fél 7-kor ébredtünk, hmm egész jó...
Főznöm kell: tarhonyás krumpli levest és ma meg is csinálom a rúdfasírtot húsvétra.Igaz, mással nem is készülök.Valami sütit kellene sütni, de nem tudom mit.Ötletek????
Este már dolgoztunk kicsit Apával, lassan belejövünk:)
Emellett ma az eredeti munkámat is kell csinálnom, szóval van program.
Mindenkinek szép napot!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?