Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Fél 3-tól fél 4-ig, sztem a melegre ébredt:(
Most aludt el, ebédelek, aztán folyt.köv.
köszi:)
később kukk..
nekem nincs más bajom vele,csak a világ legönzőbb teremtménye:(
Zolit sajnálom,mert neki nagyon rosszul esik...
Jól van,írom persze:)
Hú,de kedves!/bár én mondjuk egy ilyen hírnek csak örülnék:))/
Aztán kérjük az infot:)
Megyek cseresznyét magozni,Zoli most telefonált,szólt a nővére,hogy jönnek négyen...anyósom is jön,de közölte,hogy nem marad itt,mert most volt nem rég nálunk(áprilisban),aztán majd eljön augusztusban megint....hááát,ennyire kiváncsi az unokáira!!!!!fúúúú,megint fölhúztam magam rajta..
Jaj,mindenki másképp csinálja és már nem tudom mi lett volna a legjobb!Csak azt tudom h elegem van!:((
Drukkoljatok,telózok minnyá!!!!
Tegnap mi volt végül?Aludt?
Bocs nem olvastam még ma naplókat:(
Szia Kitti.
Főzök, pakolnom kellene, Nóri még fent van...
Igen,most jut eszembe,hogy ezt én is olvastam..szóval a TB-től kétfajta támogatást nem vehetsz igénybe.
Nem lehetett volna,hogy kiveszed a szabit és igényeled a gyest?Én igy csináltam.
Szia Tünde:)
Mizu?
Én dühöngök,közben itt ülök vagy épp takarítok.
1kor tudok telózni a melóba,addig még a vc-t kitakarítom.
Ezt a Gyes című fórumon találtam:
Munkavégzés a GYES mellett
A Gyest igénybe vevő nagyszülő a gyermek 3 éves kora után vállalhat legfeljebb napi 4 órára keresőtevékenységet.
Nem jár Gyermekgondozási segély annak a a szülőnek-nevelőszülőnek, gyámnak, aki egyéb ellátásban pl. Gyed, táppénz, rendszeres segélyben részesül.
A Gyesen lévő szülő a gyermek egyéves korától nyolcórás elfoglaltságot jelentő állást is vállalhat. Jogosultságát nem zárja ki, ha a gyermeket bölcsödében, óvodában helyezi el.
S. Puskás Judit
munkaügyi szakember
Vasárnap tölti be Kevin a 2-t.Szabin halmozódik tovább,mivel júni 2től kiírt a házidokim táppénzre.Csak azt nem bírták felfogni h onnantól nem kérem a gyedet,hanem táppénzt!Szal arra a 12 napra gyedlemondó nyilatkozatot kell kitöltenem.
Na de még meg kell várni h mit mondanak a melóhelyen,vajon ők is így gondolják?Hát nagyon remélem!
Gyes nem jár,olvastam itt egy fórumon.Tökre nem vágom.
szerintem nem csúsztál le róla.
Meddig szól a gyeded?
És szabid van még?
szia!
Minjá elküldöm:)
Mért nem dolgozom?
Sorozatos szerencsétlenség kisért minket az elmult napokban...elromlott a számitógépünk,aztán 1 napig nem volt áram,aztán kikapcsolták a netünket...szóval ez van...majd talán ma...
most kajálunk nemsokára, aztán bepakolunk a kocsiba és usgyi:D
zavarjatokmánel!!!:)
Megyek télleg, pusziii!:)
legalábbis remélem,hogy így van:D vagy én esek majd pofára:)
bár a főnököm telefonálgatott ez ügyben, meg ő is így csinálta, szóval remélem, hogy jó nekem így:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?