Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia!
Üdv...szép a kisfiad!
Mokka építkezünk nagyobbat, de azon null hitel lenne :P Csak hát most kéne kezdeni, hogy mire babó megszületik oda vihessük haza...
Ikret építünk anyumékkal, csak a teket nem tudjuk megvenni míg el nem megy valamelyik lakás! :s
Szóval várjuk történjen már valami!
Bocsi hogy későn válaszolok, de ez a net nagyon lassú..férjecske letölt egy játékot..már az örültebe
kerget vele..
Szia!
Jobbulást a torkodnak!
Itt nálunk nyári infulenza járvány volt a szomszéd gyerek ovijába. Ilyet se hallottam még!
Spkat lustizik mikor ébred!
Mindig volt pisi az éjjeli pelusba , majd ha észreveszem hogy nem pisil be és reggel ki tudom rángatni az ágyból....
Férjéről van, meg családi életéről. SZülei, nagyszülei, stb....
Politika semmi, csak annyi hogy emiatt válnak a férjével
Szia!
Üdv.közöttünk!:)
Igyál mézesteát:)
Azé remélem tudtok vmikor romantikázni:))
negativ hir?
Támadás hegyek vannak továbbra is..
Pedig később nem is fog menni. Próbáld neki megtanítani, hogy játszón is meddig mehet el, hova nem szabad, és ha állj akkor állj.
Tudom nem könnyű, de valahogy muszáj. Később se szaladhatsz utána babakocsit tolva!
Hú de ügyi!Nagy-nagy gratula Lilcsi:))))
Én nem tom h lehetne elhagyni a déli pelót?
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Van egy majdnem 9 hónapos kisfiam, Dani.
bizony,az sem mindegy mennyi fogy!
Mért kell éjszakára?Próbáltátok nélküle?
Nekem meg elkezdett fájni a torkom... félek, hogy ebből köhögésesdi lesz:S pedig má aszittem megúszom:(
Kitti, jó romantikázást!:)
Nekem a héten lesz pé-m (remélem), de apa meg feszt éjszakás lesz (hétvégén végig), szóval nemtom mi lesz így a romantikából...
Rosa! És gyógypuszik mennek!
Mokka! Nekem is tombol az ellergiám. Nem kapok levegőt, és fáj a torkom. Utálom ezt a meleget. Időjárás jelentést láttatok? Szombatra dunántúlon 18 fok, itt 30.....
Költözök hozzátok! Hűvöset akarok! A tegnapi nagy lehűlés azért megvolt. Csak 31 fok volt.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?