Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hogy vagytok??
Gyerkőcök??
Itt szakad az eső és nem tudunk szórólapozni menni...:((( remélem lassan eláll :))
Sziasztok!
Szerettem Michael Jackson-t, 50évesen fiatalon meghalt :((
Rendben,gondolok rád:)
Nagyon helyes,tessék csak bejelenteni,hogy nem leszel...hihi..
Jaj,mielőtt elfelejtem mondani Csajok!Holnap reggel indulunk anyósékhoz és csak vasárnap este jövünk haza.Ó,de jól fog esni ez a 7vége,na gondolhatjátok:((Pirinyó kedvéért megpróbálom vhogy/bár nem tudom hogy/ pozitívan felfogni és jól érezni magam,ami tuti nem fog menni,majd csak idegbetegeskedek.Sztem netközelbe nem leszek,szal eccercsak vasárnap este ideérek.
Majd gondoljatok rám légyszi!
Hát ja,sztem is....csak azt nem értem minek kell ilyennel foglalkozni,ezek a hülye régi mondások!
Mint pl ha hosszú a baba haja,akkor az anyuka émelyeg.Hahaha,Kevinnek tök hosszú fekete haja volt és egyáltalán nem émelyegtem.Na mind1.
Hú,de ügyes Lilcsi!Már profin megy neki:))
Örülök h jól telt a tegnapi napotok!
szia Kitti!
Ez egy baromság!
Nekem Zsanettal csúcsos hasam volt,Erikkel teljesen kerek voltam,derekam se volt úgy szélesedtem...Lilcsivel meg csúcsos is volt a hasam,meg a csipőm is szélesedett...szóval hülyeség az egész!
Sziasztok!
Kevin most aludt el,mostanság délig lent vagyunk és tökre elcsúszik a déli alvás.Na de sebaj:)
Jaj Csajok,már most jósdát nyithatnának itt a játszón az anyukák,perpill 3an vagyunk pocisok és elkezdték a tippelgetést has-állás alapján.Elég érdekes,sztem ez tök hülyeség h ha fiú akkor csúcsos,mert Kevinnel tök kerek pocóm volt.Na mindegy,amúgy fiúcskát mondtak.
Olvasok vissza,,,
sziasztok:)
Tegnap má nem jöttem,söröztünk,beszélgettünk Zoli unokaöccsével,a birkapöri isteni lett,igaz hogy gázon főtt,mert féltünk az esőtől..
Képzeljétek,Lilcsi ma 9-ig aludt,én előbb keltem és mondtam Zolinak,hogy tuti összepisilte magát és nem!!!Sőt fölébredt,pisilt és csak utána jött ki a konyhába!Édi volt.
Sziasztok!
Ma arra ébredtem h a szomszéd azon jajveszékel h meghalt Michael Jackson..... :((((
Voltunk ep-ban, főnököm még mindig nem vitte be a papírjaim amik még hiányoznak!!!!! :(((( Ezt mostmár nem tom mire vélni!!!!!! :S
Részemről minden oké, rá várunk.... :S
Jó reggelt! A Kölök még alszik! Persze hogy fél 6 kor kelt, alig tudtam visszaaltatni, már fél 7 elmult mire sikerült!
Persze hogy dől a program :( NA csúsztatjuk délutánra az ajándék vásárlást! gyerekeknek névnapi, szülinapi ajándékot kell vennem , meg Lászlónapi csokikat!
Szépjóreggelt!
Annám még alszik, én 7-kor keltem arra, hogy dédi indul felfelé a lépcsőn hozzánk, még ideében leértem, szal nem hangoskodott annyit. Megkérdezte, hogy Csaba megy-e reggel dolgozni... nemérdekes, hogy már tegnap este elment és nincs is itthon... áááh, ezzel ki tud akasztani:S
Tegnap 11 körül aludt el Annám. Forgolódott az ágyában, beszélt, nem sírt, csak elvolt. Nem tudom mi ez az új módi nála, hogy nem alszik el egyből, de nem szeretem :(
Végülis kakilt még a picid????
Most már tényleg húzok........éjjeli bagoly vagyok :)))
Ma hulla fáradt vagyok...de azért még gépezek....:D
Voltunk piliscsabán szorólapozni, meg pesten is....vagy 3-4órát gyalogoltunk....kezd nehéz lenni a pocak...lehajolni nem nagyon szeretek, fáj a hátam és rossz érzés amúgy is.....:S tiszta öregasszony lettem :)))))
Nálunk szivárványnak egy darabja látszódott........azután pedig akkora dörgés,villámlás...mire hazaindultunk a 2es pályán úgy szakadt az eső, hogy 40el mentek a kocsik! :( :S
De szerencsére hazaértünk rendben....utálok ilyen viharban kocsiban ülni!
:D:D:D
Unokahúgom fél éves volt,mikor megfürdettem aztán mikor raktam rá a pelust..szépen lazán kitolt egy adag kakit.......még jó hogy nem volt híg..mert azt hiszem én is fürödhettem volna :)
Szépjóestét!
Anna még mindig motoszkál:( Pedig már 20 perce letettem.
Este 2 pelus is elment. Fürcsi előtt tettem rá egyet, mert nem akart sem a bilibe, sem a wc-be kakilni, fájlalta a pociját, így ráadtam, tele is rottyantotta. Aztán fürdés után a tiszta pelóba is ment egy kisebb gombóc, azt már grátiszba kaptam:D És még mindig nem alszik. ha még egyszer kakil, asszem ki fogok akadni...
na ha nincs senki akkor én is mentem :)
Szép estét Mkinek! :)
Jó éjt!
....aztán lehet még h vissza esz' a fene :P :DDDDDD
szivárvány volt!!! :DDDD csodaszép, imádom!!!! :DDDD
Jázmin alszik, én meg lövök vmi hamit :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?