Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szép estét!
Sikerrel jártunk délután,Kevin kapott bakancsot,nekem is került csizma:)Végre:)
Nagyságos Úr még itt játszik az asztalnál a pénztárgépével.Még asszem húsvétra kapta,de eddig nem adtam neki a pénzeket,meg a kassza kulcsát.Na ma megkapta,azóta nem lehet elrángatni mellőle,hú nagyon bele van merülve a játékba:D
Szép álmokat Mindenkinek!
Úgy csináltam,hogy alul krumpli,aztán virsli bolognai mártásban megrottyantva,tojás,krumpli,tejföl(besamelt mondott a Mamám,de nem volt hozzá kedvem),sajt.
Isteni lett,Apának is ízlett:)
Hú,fincsi lett ez az új dizájnos rakott krumpli:)
Asszem máskor is így csinálom majd,bár előbb az kell h Apának is tetszen:)
JAaaaa! nem is néztem :)
Szerintem biztos :)
Gratula a 47000hez akárkié is lesz!!!:)))
Szerintetek az 50ezer meglesz mire megszülök?:)
Kevin felébredt,Apa lassan hazaér aztán irány a bank,utána meg kéne bakancsot venni Kevinnek,nekem meg csimmát!
Sziasztok,el is köszönök,eszünk hami:)
Szép délutánt!
Na végre visszaolvastam...hú,először is Nórikának mennek a gyógypuszikák!Ceeegénykém,rem gyorsan helyrejön!
Me1inda,Mokka,nem csoda h kiakadtatok!Ki erre,ki arra!
Nálam is ilyen anyós és após is h rögvest majd ŐŐŐŐ megnyugtatja!Ezt gondolom írnom se kellett volna!
Hiszti,kitartás ehhez a nemakarok pancsizni dologhoz!Megáll az ész!Na de ezt figyeld!Kristóf azt nyomja h ő azért nem akar enni,mert utána fogat kell mosni...ugye most kezdte az ovit,de ő már 4 éves,szal a Lánykád kutyafüle hozzá képest!:))Úgy látom nehéz évek várnak ránk még...
Télleg mindig kitalálnak vmit!
Akkor nem kellett sokat kéretni :)
Majd csak elhagyja
Simon azt a szokást vette fel hogy mindig kutyát kell sétáltatnunk :) délelőtt leugrottunk a gyógyszertárba és addig nem nyugodott amíg a Bogit is elvittük magunkkal :)
A kutya meg tiszta zizi volt mert rátettem a pórázt, ha csak az erdőbe megyünk akkor viszem magammal de nem kell rátenni, had fusson :) meg már ismeri mindenki errefele:)
Ja,Kevinnek is kellett szívhangot nézni a pociján,türelmetlenül várta h felkeljek az ágyról,vette le a pulcsiját,húzta fel a pólóját h neki is nézzük meg:)..közben nyomta a szöveget,tiszta laza csávó lett mostanában:)
Megállapította a Vnő h nincs baba a pocijába:DD
Sziasztok!
Kevin alszik,végre le tudok ülni 1 percre.
Tegnap tutijó volt a pizzázás,Kevin irtócukin viselkedett a pizzériába,haláli volt amikor kihozták a kaját,Ő meg szólt a pincérnek h vijja!?...általában előbb szokták az evőeszközt kihozni,de most nem így volt:D...szal tűrte az 1 helyben ücsörgést,naon jó volt:)
Délelőtt 9re mentünk a Vnőhöz,jaj de majd megfagytunk b.sszus!Sajna rá kellett állnom a mérlegre,ez van...hiába,aki pizzát eszik előtte este:DD
Kb fél 11 volt amikor hazaértünk,ment egyet a mosóka,teregettem,pakolásztam mert reggel nem volt időm,most épp kifuttattam a krumpli főzővizét,bolognai rakott krumplit próbálok készíteni,kíváncsi leszek milyen lesz!
1 oldalt kell visszaolvasnom,ígérem pótolom főzés közben:)
Sziasztok csajok!
Jól aludtunk az éjszak, és egész sokat. Kivételesen Anna sem vándorolt át hozzánk hajnalban:)
Elvittem oviba. Ma már a kocsiban kezdte, hogy nem akar oviba menni, de aztán végülis sikerült becsalogatnom. Átöltözés után még kicsit üldögélt az ölemben, aztán az óvónéni szépen elterelte a figyelmét, adott nekem puszit (Anna, nem az óvónéni:D) és bement a csoportszobába. Én pedig elslisszoltam. :)
Most főzök egy kis borsólevest, másodikunk még van.
Képzeljétek, Anna 3-4 napja már amiatt is virnyog, hogy nem akar fürdeni este. Mondja, hogy ő tiszta, hogy ő pancsizott az oviban (ilyeneket kitalál, nincs is az oviban kád:D), és nagyon nehezen lehet rávenni a fürcsizésre. Tegnap végigordította az egészet. Ez nekem nagyon furcsa és nehezen is kezelem a dolgot, mert eddig imádott pancsizni. Szal nemértem.
Sziasztok!
Azt nem tudom, hogy a szombati nem alvásnak mi volt az oka, de tegnap estére sajnos Nóri beteg lett, azért volt nyügi. Olyan rossz h még nem tudja megmondani, miért sír:(
Hányt kétszer, elaludt az ölemben, aztán a kanapén, ott aludtam Vele éjjel. Jobban van, de folyik az orra...ilyen hamar össze szedett valamit a bölcsiben? Csak 4 napot ment...
A lázát nem hagyja mérni..
Elviszem dokihoz.
Pusz Nektek!
NA nem volt egy rövid menet! de azt hiszem lefegyvereztem a fiam!
Kicsinek is úgy aludt hogy fogta a kezem, már gy ideje ezt azt megváltoztattuk szép lassan aara hogy csak egy kicsit fogja és utána énekelek tovább!
Elkezdte a hisztit ,de megzsaroltam hogy nem foghatja a kezem ha nem alszik :) és ahányszor elkezdte elvettem a kezem és rögtön abbahagyta :)
Már csak éjjel kell megküzdenem vele ha felébred !
Hát attól függ, honnan nézzük h kibírja, iszonyat hisztis tud lenni, nem mindig, de tegnap du az csúcs volt!
Köszi:)
Lehet hogy Nekem is tovább kellett volna bent tartanom??
Csak már nincs türelmem egy deka sem, kész vagyok 3 napja:(
Már kezdi megtanulni a Simi hogy én makacsabb vagyok mint ő, pedig ezt tőlem örökölte :)
Szóval ha én azt mondom ,akkor az úgy is van ! Kész!
Nóri legalább kibírja estig!
Szerintem ő nem érzi hogy 10 percet aludt! aludt és kész ! voltunk mi is így, elaludt és pár perc múlva (miután mélyen volt) felriadt valamire! akkor 2 órámba telt míg visszaaltattam :(
Boldog hófordulót!
Hagytam hisztizni, ültem mellette és néha válaszoltam neki, márha megértettem amit magyaráz sírás közben, a szobából nem engedtem ki !
Aztán egyszer csak elájult!
Tudom hogy szüksége van az alvásra mert akkor 5 óra fele totál kész lenne :( Naki mindig is jó volt a z alvókája !
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?