Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Tünde, ne aggódj, az alvást is megtanulja majd, rend van a bölibe és látja hogy a többi alszik.....
Szereti a gyerekeket és utánozni fogja őket :)
Apa jót nevetett, tegnap nézte hogy aludt el Nóri:)
Erre írtam ezt : :)
Mostanában beindultunk úgy látom,már ami a trécset illeti:)Örülök:)
Így aztán tényleg meglesz az 50ezer mire megyek szülni:D
Szia Mokka és kösszke h hamar válaszoltál:)
Szal már kivajaztam egy laposabb tálkát,kicsit magasabb mint egy jénai tető,az jó lesz.Magasat nem akarnék,pont amiatt h ne dőljön el.
Majd addig pakolom,amíg nem lesz életveszélyes:D...a többit meg megeszem:)
Szia Mokka!
Kitti :)
:D
Lényeg h alszik,dejóóó!Biztos elfáradt a böliben:DD
Apa jót nevetett,tegnap nézte hogy aludt el Nóri:)
Bölcsibe:) még kisebbek vagyunk mint Ti:)))
Csak vicceltem, értem én, köszi a szorítást!
Hogy vagytok, UH mikor lesz, jövő héten?
Sziasztok!
Kitti, remélem én is h alakul a dolog...
Hiszti tök jók a képek, aranyos Anna haja:)
Nem balesetveszélyes ha mécsesekkel fognak járkálni? Vagy ti is?
Dolgozom, majd kukk még.
Nórim elaludt 1/4 1-kor!!! Persze a szőnyegen, de kispárna, paplan minden ok, fog ez a csaj még nappal az ágyában aludni??
Kaja, mosogatás megvolt:)
Én is olvastam, hogy mi volt Nórikánál ma az oviban és örülök, hogy nagyon ügyike volt:) Szerintem ügyesen megy majd a beszokás, nem hiszem, hogy hiszti lesz, talpraesett kiscsajról van ugye szó:) Az alvászattal se lesz reméljük gond.
Na,megyek leteszem Kevint!
Majjövök....
Jaj de jók a képek!
Ésésés Anna milyen csinike az új frizkóval!!:))
Biztos jó lesz ez a felvonulás,élvezik majd a Pindúrok!Nagyon tetszik a lámpás,ügyik vagytok téllleg!:))Le a kalappal!
Na jól van,várom a képeket:)
Dédi akkor legalább délelőtt békén hagy Téged,ennek örülök!:)
Szia!:)
persze, majd lefotózom a lámpásokat, lehet, hogy délután. Az ünnepségen ott leszünk, és igazából fogalmam sincs, hogy miért épp Márton napot szúrták ki. :D
Dédi ilyenkor elvan, imádkozik, délután már kicsit megy az unatkozás, akkor jobban cseszegtet, délelőtt csöndben van.
Szia Hiszti!
Ügyik vagytok!Majd az ünnepségen fotózd már le a lámpásokat!Vagy oda a szülők nem mennek?Még nem hallottam erről a Márton napról?Olyankor mit ünnepelnek?
Jó étvágyat!
Tényleg Hiszti,Dédi nem unatkozik?Úgy értem eddig jól elszórakoztatta Őt Anna gondolom míg otthon volt.
Sziasztok!
Most értem haza az oviból.
Jövőhéten tartja az ovi a Márton napi ünnepséget és lámpásokat készítettünk pár szülővel ebből az alkalomból. Én Annának kettőt, a többiek nemtom mennyit. Szépek lettek:)
Készítettem pár fotót ott az oviban, mindjárt felteszem. Persze a lámpásokat elfelejtettem lefotózni:S
Amúgy ma semmi dolgom nincs, hamarosan ebédezünk dédivel, aztán pihi lesz. :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?