Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ok.
Mokka megkaptad a privim!
Most hogy itt vagyok mindenki lelépett!!!
:( Pedig még maradni is tudok ,de minek....:(
Köszi!
Holnap vigyem dokihoz? Vagy úgyse adna neki megfázásra semmit? Nem lázas, nincs hőemelkedése, eszik is, játszik, elvan, mint máskor. köhécselni is ma 3szor ha hallottam, csak az orra folyik
Csajok! Mit csináljak? Befújtam Dominik orrát Streimával, utána kiszavtuk orrszívóval, alvás előtt kapott Nasivin orrcseppet. És 10 percenként fent van, mert tel az orra, és nem kap levegőt!
Tippek??????
Hali csajok!
Most etettem Babót, egy kissebb agyvérzésen vagyok túl... miért csinálja ezt velem? Etetem és azt a kaját, amit szeret, az első kanál után kiköpi. Csak akkor volt nyugton kb. 5 percig, míg a konyhaszekrény fiókjában turkált (megengedtem neki, hogy végre egyen), de aztán már az sem volt izgi, így jött az újbóli köpködés. Már nagyon készvagyok, egy fél óra, míg megkajál, pedig 5 perc alatt megenné. Jól felidegelt, nem tagadom. Jaj, most lenyugszom, aztán pancsi és remélem alvás.
Sziasztok!
Valaki? Akkor megyek újjítom az iwiwes fotótáram, meg naplót is kéne írni, de fél szemmel leszek.
Asszem felkelt Anna, mert nagyon rázza a kiságyat. :)
Megyek, adok neki valamit uzsira, nem sokat ebédelt, mert a köpködéssel volt elfoglalva. Remélem most több marad bent. :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?