Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jó reggelt!
MI 5-kor keltünk kaja aztán alvás 1/2 8-ig. Most aludt el.
Jó reggelt!
Az este nekünk sem volt fényes,Kevin mondjuk 8kor már aludni szokott,de tegnap ő is szenvedett fél10ig.Furi volt.Szerencsénk van,hogy nagyon jó alvó.8kor kelt,evett,játszott,most fél 10 óta alszik.
Szépjóreggelt!
Mi sem aludtunk valami jól, kb. éjfél felé sikerült elaludni. Volt minden, orrbedugulás, ínyfájás, szal sterimar-oztunk és dentinox-oztunk, jah, és eukaliptusz olajat is párologtattam. De legalább aludtunk 8-ig.
Szép napot Nektek! Most főzök, de azért ide is kukk. :)
Így aztán a második nevét használjuk!
Milyen jó vicc lett volna ha egy családi bulin elkiabálom magam hogy Lackó! és 4 en fordulnának oda!:) :) A sógor is Laci! :)
Nekem régóta tetszett a Simon név! Az apja és a nagyapja és a dédapja után Hivatalosan Gáspár László ! de annyi Lackó van a családba hogy ragaszkodtam a második névhez is!
Így lett Gáspár László Simon :)
Aztán egyszercsak én Lackónak hívtam a Gyereket a Papa Meg az Apa Meg Simizni kezték!:)
én is mentem, felkelt Babó, megyek lefekszem vele
Jóéjt, puszi:)
Jó éjt!
Aztán majd holnap válaszolj, hogy honnan jött a Simi név.
Na igen, én is gondolkoztam ezen, hogy ha fiú lesz a második, akkor kire adom rá azokat a szép kis rucikat, amiket Babó alig hordott...
Azért mondod, hogy sokat látogatnátok a kórházat, mert Dominak baja volt a pocijával?
Milyen jól járt voln az isiben + szerepet játszhatott volna A Betlehemezésbe! :) :)
Itt + -et ragtam a3 -mas helyett:)
LEhurrogtam rögtön! Nem csinálunk bohocot a gyerekből!!! :) DE csak röhögöttt!:)
Én is így gondoltam ,hogy a menyhért fújj? A Boldizsár aranyos! :)
A Boldizsár nem rossz. Amúgy meg ízlések és pofonok.
Simi sokkal jobb. Miért lett ez?
AZ én Kedvesemnek,az a jó kis ötlete támadt tavaly karácsonykor! Hoyg A fiunk(akkor még pocaklakó) neve legyen
Gáspár Menyhért Boldizsár ! Milyen jól járt voln az isiben + szerepet játszhatott volna A Betlehemezésbe! :) :)
Én nem is tudom pontosan mikor kezdtem a hoxát!
Talán a nyár elején! Beütöttem a googl-ba az urtikát( Homeós tejserkentő!) És ezt dobta be! :)
OSzt itt ragadtam!
Nekünk délutáni alvás volt ilyen.
Itt is nagyon fúj és nagyon hideg van.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?