Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
dehogy baj Allics, majd eljön az ideje, amikor már nyúlni fog a dolgokért. Nem lehet ezt csak úgy elkapkodni. :)
ilyen szettet már én is láttam, téllegvan
Ma volt egy vendégünk. Amikor feljött, tátva maradt a szája. Úgy nézett ki a kéró, mintha bomba robbant volna. Ha tudom, hogy jön, legalább egy látványtakarítást csináltam volna, így meg tök ciki volt, hogy nálunk ilyen rendetlenség van. Dehát hiába pakolok el, ahogy elrakom, Babó már szedi is elő a dolgokat. Most pl. mániája a kukába nyúlkálni. Sztem látja, hogy én sokat nyitogatom, dehát én nem kiveszek belőle, hanem belerakok dolgokat. Szal szeret kukázni. :)
Ármin még nem nyúl:(Megfogja ha a kezébe adok valamit,szopja az ujját,nézi a kezét.De ha tartok a szeme előtt valamit azért még nem nyúl.Ez baj??
Néztem a Dm oldalát de nincs kép a fogmosószettről! :(
Most olvastam :) Az elöbb kimaradt!
A Simi is olyan 2és fél hósan kezte nézegetni pár hét múlva meg már nyúlt
AZ elsőt azt igen ,igazából rágókának hasznélja! Olyan jófajta műanyagból va n amit szeretnek rágcsálni!
Allics, Babó kb. 3 hós kora körül kezdett el nyúlni, akkor fedezte fel a kezeit. Az tök cuki volt, amikor felemelte a kezeit és csak bámulta, bámulta őket, hogy ej, ezek vajon mire is valók. Aztán rájött, hogy mire:)
Hali Mokka!
Mi Babóval most ismerkedünk a fogkefével, de csak játszik még vele, rágcsálja. Még nem sikálom neki, mert tuti bepánikolna, hogy miért dörzsölöm a fogacskáit.
A Siminek ez egy felesleges macera! Rewmélem most már változni fog!
Még a törölközésnél most is hisztizik! :(
Azt ismerem. Vettem a DM-ben fogkefét( 3 van egybecsomagolva 7-8hósnak,1011hósnak meg egy ami már hasonlit a fogkeféhez! )
Nekem Ármin újszülött kora óta szeret fürdeni,olyankor teljesen más arcot vág,élvezi.
nagy örömömre ma végre úgy fürdött a Simi ,mint egy gyerek,pancsolt és nem akart kimászni a vízből! Eddig csak abból állt hogy beraktam a vizbe és ő már kapaszkodott is ki és a kádszélén játszadozott állva !
Csajok lehet hogy már kérdeztem,de nektek mikor nyúlt először a tárgyak után??
Már olyan jól el lehet vele játszani:)
Szia!!Szerintem már az első fogacskák kibújása után érdemes vele foglalkozni.Múltkor olvastam az újságban valami olyasmi fogkeféről amit az ujjunkra kell húzni és azzal kell "mosni" a fogakat.
Hiszti! Ti már próbáljátok a fogmosásra tanítani Annát,mikor érdemes elkezdeni?
Elég későn de sikerült elaltatnom!
Szia Allics!
Szerencsére Anna elaludt egyedül, gondolom kifáradt délután. :)
Majd azért hamar lezuhizok, hátha felébredne.
Ármin már félálomban van....Olyan ari még ki-ki nyitja a szemét olyan bájos,nem tudok betelni vele.
Na Anna végülis elaludt vagy megint a hintába kötött ki.Gondolom ilyenkor nagy rossz amikor apa éjszakás.Olyan rossz egyedül lenni.Én bevallom egy kicsit félek is.
Hali!
Én most raktam le Annát, várom, hogy elalszik-e egyedül, vagy altatni kell. Kb. 3 perce csend van, de ez még semmit sem jelent.
Árminbaba még ébren van?
Na mi ez a pangás.Mondjuk karácsonykor még kevesebbet leszünk.
én vagyok, de csak fél szemmel
Babóca ma csak kb. másfél órát aludt 12-től fél 2-ig, így remélem hamar elalszik este. Főleg azért lenne jó, mert egyedül leszek vele éjszaka, apa meg dolgozni 7-kor.
Én most altattam el egy kicsit a Simit mert nagyon korán aludt délután, muszáj volt! bár így este 9ig hancur lesz! :)
elnézést a fáziskésésért, de Babóval néztük a Rút kiskacsát dvd-n, bár inkább csak én néztem, Babót nem annyira kötötte le
További ajánlott fórumok: