Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szépjóreggelt így 2008-as év első napján!
Mindenkinek nagyon Boldogságos, Vidám, Sikerekben Gazdag, Békességben teli Új Esztendőt kívánok!:)
Sziasztok Csajszik!
Sikerekben,egészségben és boldogságban gazdag Boldog Új Évet,jó babázást kívánok Nektek és kedves családotoknak!
Jó mulatást!
2008ban is itt a HOXAn találkozunk!!!!!
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon Boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánok!
Gabi
Sziasztok!
Most indulunk a barátainkhoz. Egy éjszakára megyünk mégis tele a kocsi csomagtartója. :)
Nagyon vidám éjszakát lányok, a babuciknak jó alukálást!
Boldog Új Évet kívánok Nektek!
Puszi:)
Mindenkinek BUÉK!!!!!!
Mi lehet hogy elnézünk valahova csak még nem tudjuk hova.
5-ször??? ejha
Jó nektek, nálunk jelentős hó még nem esett. Most is bazihideg van, szal megmaradna, ha esne, de nem esik. Lehet, hogy feleslegesen vettük BAbónak a szánkót?
jaaa, Allics, most nézem, hogy a barátnőd hugicája született, nem a barátnőd hugicája szült. :))
Úgy látszik este már nem voltam magamnál, hogy félreolvastam. :)))
Szépjóreggelt!
Mokka, más tünete nincs. Nem folyik az orra, nem köhög. Gőzöm sincs, mitől lehet lázas.
Nemrég ébredtünk, egész jól aludt éjszaka.
Kíváncsi vagyok, ma mennyit fog aludni napközben.
Mokka, ti hogy aludtatok?
Na, felébredt a kislányom, ahogy gondoltam.
Próbáltam vacsiztatni, a bébikaja nem kellett, a kakaó nem kellett, viszont bevágott egy fél szelet szalámis kenyeret. És már nem sír, pedig sírva ébredt.
Felraktam neki még egy kúpot, mert megint van láza, de sztem már az is hatott. Sokkal jobbkedve van, mint este volt.
Még itt mocorog, játszik. Nemsokára megpróbálom elaltatni.
Akkor úgy látom ma jót dumáltunk!
Jó éjt mindenkinek!Vagy van még vki?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?