Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Mikor 1 órán keresztül szúrkálták hogy találjanak vénát, és ős ordított?
Gyomorszonda, lélegeztetőgép, intenzív 4 napig, ahol meg sem foghattam.
És hála hopgy elvitettem, mert másnapra meghal az itteni kórházban az 5 hetes gerekem.
Fájdalom csillapító kúppal is nehezen. Csak vágva volt. DE szerencsés. Ha pár hónappal korábban műtik,. akkor keresztben vágják a hasán. Így kb fél centis vágás a köldök felett, ami már nem is látszik.
De a leg borzasztóbb az állandó éhezés volt. Potyogtak a könnyei. Tudtam mi a baja, de nem adhattam többet, Az is meg volt szabva hogy két kaja közt mennyi teát ihat!
Édi!
Nekünk nem marad el ölbe.Kapálódzik,mint aki vízbe fullad és beköveteli magát a kiságyba.Pedig néha olyan jól esne elringatni!
Csajok!Én ma rá se pippantottam!
Na de majd holnap.Megyünk a Tecsóba(megint) és ott is az alkalom!!:)
Szegénykém!!:(((
Az a lényeg,hogy minden oké!
Mondjuk ez tuti jó érzés lehet.
Mi Apával már az elején eldöntöttük,hogy így lesz.Mindig egyedül alszik el.
Ilyenkor a hülye sóginőm jut eszembe,mikor a gyerek 15 kg volt,még ölbe altatta.1,5 óráig riszélta.na ez ám a durva.
Gyomorszáj szűkűlet. veleszületett fejlődési rendellenesség.
Utána fokozatos táplálás. Mindig éhes volt, nem aludt az éhségtől se éjjel se nappal.
Jó éjt Mokka!!
Mi is betesszük őt a kiságyba aztán elszenderül magától.Nekünk tv és a gép is megy.Kiskora óta,úgyhogy már megszokta,nem kell fel rá.
Mivel műtötték?:(
Erről én lemaradtam!
Szopi+büfi+le a kiságyba és aludt is.
De őt 5 hetesen műtőtték. + 1 hónap utána éhezés. Szerintem ez minden baj forrása.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?