Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
Kevin dili volt egész nap.Fél 5kor beájult és azóta alszik.Nemsokára keltem.Nem hiszem,hogy ma este jövök.
Mindenkinek szép estét kívánok!
Szegény Hiszti!
Biztos fájhatott,de csak nem lesz gond!
jó mulatást!
Elmaradtam délután! Aludtam A Simivel!:)
Hőemelkedésem van egész nap :(
jóvót a séta, jó idő van kint, főleg ahhoz képest, hogy reggel még a hó esett:) szépen süt a nap:)
Most már készülődünk, nemsokára megyünk apához a munkahelyére, ótóval:) Aztán irány a buli:)
Vidám estét csajok:)
na, mi is kimegyünk egy kicsit még uzsi előtt. Este megyünk szülinapi buliba, persze nem leszünk sokáig, max fél 9-ig.
Addig is jók legyetek, azért még bekukk!:)
jaj, csajok, egy órája kb. akkorát zúgtam a lépcsőn, hogy lehet, hogy ti is hallottátok, volt nagy puff...
Most tiszta piros a fenekem és a derekam. Fáááj:(
Azóta Babót megetettem, leraktam aludni.
Jah, és előjött újra a koszmója. :(((
nem látszik hogy jönnének a következők! nem tudom :(
Majd elmúlik!
Sziasztok!
Mokka, nem a foga jön Siminek, hogy azért nyugtalan? Vagy az idő miatt?
Timcsi, hány foga van már Zozonak?
NA beájult a Simi! Nagyon hisztis! remélem nem lesz beteg!
Nálunk a szél fúj,de az nagyon! :(
Szépjóreggelt!
Nálunk esik a hav, szal sztem elmarad a délelőtti séta.
megyek főzni, majjövök:)
Jó reggelt!!Nagyon rossz éjszakánk volt..Zozoka is nyugtalanul aludt én meg meg sem bírtam mozdulni úgy fájtak a végtagjaim:(De reggelre már jobban vagyok:)Szerintem mi megyünk ma sétálni,elég jó idő van és tegnap sem tudtam kivinni:(
Legyen szép napotok majd még jövök:)
Sziasztok!Szép jó reggelt Mindenkinek!
Jól aludtunk,most a szobában kuksolunk.
Reggelre kibújt a fogacska.
Nagyon fúj a szél felénk.Nem tudom lesz-e séta.
Hiszti! Levonulok,nagyon fájnak a szemeim!
Szép álmokat!
El is hiszem,hogy röhögőgörcsöt kapsz.Gondolom produkálja magát.
Már Kevin is alakul:)
Most azt találta ki újabban,hoy felkapaszkodik az üvegasztal mellett és be akarja kapni az üveget.Ma egyszer sikerült is neki,csak úgy kocogott a foga.JUJJ!
Ha rászólok a nevén,akkor süket a füle.Ha vmiért szólok csak,akkor érdekes módon figyel.ÁÁÁ,nem is rafkós mi?
ááá, nem tudok én úgy elaludni, hogy ő ébren van, erre csak az apja képes.:)
Lefekszünk, apa dünnyögve, mondván, hogy nem álmos. Erre 2 perc múlva horkol ezerrel. :))) Babó meg elkezdi utánozni... na én ilyenkor kapok röhögőgörcsöt:))
A kerifiam is ilyen,de ő most két évesen csinálja ezt.Hajnali 4kor kipattanik az ágyból és kéri a regeli joghurtját,meg labdázni akar.Ő is abban van,hogy már reggel van.
De ő nem néha-néha,hanem minden hajnalban.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?