Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Nálunk az első fél évben volt ez a helyzet. Mindig a nagy ágyon aludt el, mellettem, utána úgy szöktem ki mellőle. Fél éves korában szoktattam a kiságyba, egy ideig ment, de most megint nem akarja.
De ma már sikerélményünk van, úgylátszik elaludt.:)
Babó a kiságyban, egyedül. Próbálom oda szoktatni, hogy ott aludjon el esténként, mindenféle segédeszköz nélkül.
Most csönd van, de vagy 5 percig sírdogált, amit én nagyon nem szeretek hallgatni (bár sztem senki sem szereti). Úgyhogy most szokatás van. Remélem elalszik.
Babóca most fog pancsizni, utána megkíséreljük az elalvást. Semmi jót nem várok, napok óta küzdünk az elalvással.
Ha elaludt, akkor benézek:)
Értem.
Akkor a tesód már mindenórás kismama. :)
Én is a 39. héten szültem (ill. akkor császároztak).
Még szerencse, hogy nálatok észrevették, hogy gubanc van, így szerencsére semmi bajotok nem esett.
Nálunk oxigénhiány léphetett volna fel, ha nem császároznak meg.
Mennyi idős terhes a tesód?
Te hogy jártál, hogy nehogy úgy járjon ő is, mint te?
Sziasztok!
Mi majd 8 körül fogunk vacsizni, aztán sztem 9 körül lesz altatás. 3/4 4-ig aludt a kisasszony, úgyhogy kipihente magát jól:)
Addig még bekukk, hamarosan apa is hazajön:)
Mindenkinek üzeni Ani,hogy elromlott a gépük,de remélhetőleg szerdán már minden oké lesz!
Ádi már jól van!
Hiányoztok neki és puszit küld a Babáknak és Nektek Csajok!
:D
Tényleg sok volt a szöveg!
Nemsokára itt a 8000!:)
sziasztok!
Alig bírtam visszaolvasni:)
Nemsokára jövök, csak adok apóspajtáséknak kaját.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?