Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
:-)
mennem kell, S felébredt és taknyos, D még alszik. Remélem az orrszívózás nem veri fel. Utána irány a bolt.
na, kaja megvolt, Babó még alszik, úgyhogy van még egy kis szabadidőm.
Próbálok naplózni, mert az előbb nem sikerült, nem mentette el, hátha most összejön:)
Egyébként nekiálltam egy tök szupi konyhaablak dísznek.Remélem majd szépre sikeredik.Ha elkészül,majd rakok fel róla képet.
Van már egy díszem,az majd az étkezőbe lesz,ez pedig a konyhába!Bárcsak már ott tartanánk,hogy kirakom az ablakba!!
Egyébként vannak fejlemények a kérónál:az alsó szintet beablakozták,és már a 3. emeletet húzzák közben!Már itthon magunk közt kiválasztottuk a csempéket és a járólapokat is.Beindultak a dolgok és így könnyebb elviselni az ittlétet.
Hellóka!
Kevint fél órája tettem le,mert hulla fáradt volt.Erre naná,hogy megcsörrent a vezetékes telefon.Annyira kiakadtam!Először úgy hallottam,hogy Kevin nem ébredt meg,de fél perc múlva már bömbölt is.
Most hagyom még az ágyban,hátha sikerül visszaaludnia.
Már k....a elegem van a tukmálós görényekből!
Titeket nem hivogatnak minden sz@rsággal kapcsolatban????Üdülés,nyeremény,kölcsönajánlók...tele a padlás.
Sziasztok!!
Nekem is elaludt Ármin a hordozóba...
Babóca már alszik is. Mire hazaértem apa épp etette. Akkora kupi volt nálunk, hogy lépni alig tudtam... hát igen, játszottak:)
Hamarosan mi is kajálunk, aztán jön a délutáni pihi, ma nekem sem kell főznöm:)
Szia Medusa:)
nagyon szépek a gyerkőceid:) Jobbulást Nektek!
Szia!!
Hát az ovi állítólag ilyen!! A kishugi is elkapja gondolom :(
sziasztok!
Már annyira unom az állandó orrfújós, orrszívós időszakot. Amióta D elkezdte az ovit, folyton körbe adogatjuk egymásnak a betegséget. Szinte esélyünk sincs kijutni a levegőre... :-((
Sziasztok!
Csak bekukkoltam.Jól aludtunk az éjjel.Ma nem kell főznöm,mert van maradék.Kevin épp alszik.
Ma délután futunk egy kört a bankba,boltba stb.
Nálunk is borus az idő,a kedvem is olyan tőle!
Azért szép napot!
Szépjóreggelt!
Egész jól aludtunk, persze volt ébredés éjszaka.
Most reggeliztünk, nekem meg lassan készülni kell, megyek be a munkahelyemre valami papírt kell aláírni.
Sajnos nincs valami jó idő, nem tudom, Babót kivigyem-e, eléggé ködösnyálkás idő van. :(
Mindenkinek vidám napot!:)
jóéjt Timcsi!
Én most lépek, cigi, aztán zuhi, utána még jövök a dominómért, nemtom lesz-e még itt valaki
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?