Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
na, elaludt, de nem a kiságyban, hanem az öleben. Nem megy nekem ez az ordítani hagyom és elalszik megoldás, mert annyira sír, hogy megszakad a szívem, hiába vagyok ott mellette. Az ölemben viszont elég ügyesen elaludt.
Remélem nem ébred fel ma sem.
Jó lesz!Köszi.Nem sokra jutottam mondjuk,de már felment a pumpám!
Úgy tetszik Zoárdnak a fejléce,de az istenért nem tudom beilleszteni azt a kódot.Volt már hogy beillesztette,de csak a kód volt kiírva,mint mikor a babavonalzót rosszul másolom be vhova.De tuti jól csináltuk,nagyon figyeltük.Nem tom miért van ez.
megnézem jól, mit ügyködtél:)))
még mindig nem alszik Babó, szal megyek, próbálkozom, de nem veszem ki a kiságyból, az tuti...
Csajok!Nem sikerül bemásolni azt a sz@r kódot.Mindig azt írja ki,hogy "nem lehet több 500 karakternél"!Hót ideg vagyok már!Apa számítógépzseni,de ő sem érti miért nem.!!!
Ja én is csináltam Kevinnek blogot:kevinbabuci.blogspot.com
Köszi a tanácsod,örültem,hogy bejött!
Jó olvasást és jó éjszakát utána!
jó olvasást és szép álmokat Mokka!:)
Aztán gyorsan olvasd ki azt a jó könyvet!:)
Sziasztok!
Timcsi!Légyszi válaszolj a 9054-es hsz-ra!Köszke!!
hahó!:)
mizu Timcsi?:)
Gratula Agitamas:)
Úgy mehetsz tp-re, ahogy Kitti leírta. Sztem is jó dolog kiiratni magad. Én is végig tp-n voltam, mert a 6. héten kicsit bevéreztem. Nem bántam meg egy percig se, hogy nem mentem dolgozni kismamaként, így minden apró csodát meg tudtam élni, annyit pihiztem, amennyit akartam.
Boldog kismamaságot!:))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?