Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Babó is először az esti tápit unta meg. Reggel is csak kakaóként fogadja el, bár azt sem mind issza meg, de legalább iszik belőle.
Amikor elhagyta az esti tápit, helyette tejpépet kapott.
Mi nagyon krumplit eszünk ilyenkor, kekszet, sok teát.
Az jó ha iszik. Babapiskóta is jó szerintem. Azóta nem hányt?
Kitti!
Nem olvastam még vissza, hogy miért nem eszi kevin a tápot. BIztos az üveg a baj? Nem lehet hogy unkja a táp ízét?
Mert Dominik ezt most kezdte.
Így reggel kakaóval kapja, este meg vaniliás cukorral, Azóta semmi gond.
Szia Gabi!
Ha nem kell a krumpli akkor bepróbálkozok egy kis babapiskótával. Hátha...
Szia Kitti!
Nem eröltettem az evést, majd eszik, ha éhes lesz. Mindenesetre a krumplit megcsinálom, sóval és kicsi vajjal.
Most alszik. Ilyen is ritkán fordul elő, hogy délelőtt aludjon, de 7-kor már fenn volt és keveset aludt éjszaka.
Sziasztok!
Hiszti! Esetleg ha nem kell a krumpli, akkor keksz? Banán? Répa?
A tápszert adjam csőrösből?Van neki,de abból még a teát sem fogadja el,még korai neki szerintem.
Lehet az kéne neki,hogy vegyek egy ilyen 500ft-os cumisüveget,mint a teása.Hát én már nem tom mit csináljak??!
Sziasztok!Szép napot!
Szegény Babó!Most olvastam vissza milyen pocsék estéje volt,meg gondolom neked is Hiszti!Kevin is szokta nyomni a torkára a kezét és öklendezik.Nem gyakran,de előfordul olykor.
Szerintem is a krumpli jó lenne neki ebédre.Szegényke!Evett már valamitmióta írtál?
Szépjóreggelt!
Hát nem volt túl jó éjszakánk. Babó fenn volt vagy 3-szor, öklendezett szegénykém, volt, hogy jött is ki valami, de már nem volt nagy mennyiség.
7-ig aludtunk. Szerintem nagyon fáradt szegénykém.
Most azon gondolkozom, hogy mit adjak neki ma enni, mert ugye valalmi gyomornyugtatót kellene kapnia, csak azt nem tudom, hogy mit. Csináltam neki pirítóst, de nem kéri, a kakóját követeli, azt viszont nem merek neki adni. Ebédre asszem főzök neki krumplicskát. Vagy nemtom.
Van valakinek ötlete, hogy mit adjak neki ma hamizni?
Megyek, alszom. remélem jó éjszakánk lesz és a fog meg az oltás nem kavar be!
Jó éjt!
Altatás: vagy babakocsi, vagy 2 hete csak kézben. Mondjuk csak pár perc.
Éjszaka meg pici kora óta nagyon nyugtalanul alszik, főleg mostanában, és vagy állsz az égya melett folyamatosan, és ha ébred azonnal altatod vissza, és vagy bejön vagy nem, vagy párom szokta azt, hogy be rakja a mi ágyunkba, és akkor érdekes alszik nyugodtan. csak az a baj, ha felébred, akkor 2-4 órás műsor, mire visszaalszik, ezért inkább a mi ágyunk. Tudom, ez se jó, de két rossz közül még mindig ez a jobbik.
Nem tudom mitől alszik ennyire rosszul, miről képes 1 órán át megállás nélkül forgolódni. Lehet hogy szervi baja van? Mert hízik, csak már napok óta nagyon nyálkás, nyúlós a kaki. Jó, most a foga is jön, de ismerősnél így derülz ki a szója-tojás-tej allergia. Szóval minden kaki nagyon gázos, ha nem javul jövő hétig doki. Na meg étvágytalan is. Lehet hogy a gyomra miatt? Megnyugtattak, hogy a szűkület nem tud kiújjúlni, de allergia lehet.
amúgy se láz, se hasmenés. cska hányás
jóéjt!
elköszönök, mert megint ébren van.:(
nem tudom mikor fog tudni elaludni jól
jóccaka, szépálmokat!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?