Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Az a legrosszabb,ha látja vagy hallja,hogy a felnőtt megijed,igaz?
Vagy,ami a halálom:Hi!!!
Timcsi!
Mizu van a cipővel a teszen?
Nálunk az volt kriminális, hogy amikor esett a gyerek, én csak annyit mondtam, hogy semmi baj kislányom, míg a nagyszülők, meg a dédikék úgy elkezdtek sopánkodni, hogy az borzasztó. Nem tudott a gyerek tőlük két lépést sem tenni, mert mindig a nyomában voltak.
Pedig anyum mondta, hogy ő nem féltett ennyire minket, mint amennyire most az unokáját félti.
Igen,én is egyből kérdeztem,de hát ő túl okos ahhoz,hogy a nevét megkérdezze!
Jó éjszakát,szép álmokat Mokka!és a Pasik!
Na jó,akkor így teszek.Szóval Anyóspajtás hozta,így neki kellene szólnom.Pont ezt szerettem volna elkerülni.
Majd csak nem rohasztom ki!:)
Én is mindig félek ha vagánykodik,elengedi a kezével azt amibe kapaszkodik én meg..
Na mindegy én úgy szoktam,ha esik,hogy egy jó hangsúllyal mondom:Jaaaaj,de jót estél!
És nekem erre mindig vigyorog,ha meg nagyobbat esett,akkor csak felkapaszkodik és újra kezdi!De sosem sírt,pedig esett már jókorákat.Bírják a gyűrődést!Az anyukák jobban megijednek ilyenkor!
Most totál más:
Kaptam egy cserepes virágot,de fogggalmam sincs és senkinek,hogy milyen fajta.Hogyan gondozzam??
Honnan tudom mi a jó neki?Fény-nem fény,víz-csepp víz.
Próbáltam a neten,de nem látok ilyesfélét.
:DDD
A porszívó tesóm szobájában albérlő.Napokig bent van nála,mire hozzányúl.
Mokka, nehéz kérdés. Nemtom, mikoris???
Szerintem kb. két hónapra rá, hogy elindult. Két hónapig még az ment kb., hogy elesett, vagy lecsücsült, elmászott a legközelebbi kapaszkodóig, és úgy állt fel. Aztán, amikor már stabilan ment, akkor kezdett el gyakorolni... először leguggolt és felállt, majd négykézlábról fel guggolásba és úgy felállni.
Nálunk Hugi még egy kicsit dilis,kupimániás és hétszentségesen rossz!Kilapítanám,ha az én lányom lenne!Néha kiakaszt!Ettől függetlenül:
A legjobb testvérek egyikei vagyunk szerinem.
Hogy bírja egyedül?
Tudom,hogy muszály,de én nem tudom mi lenne velem?!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?