Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Voltunk sétálni a dédiéknél ma Anyummal és Kevinnel.1 óta alszik.
Szép az idő,bár 5 percet esett a hó!(???)
Csajok!Akinek tudom az email-címét,küldtem 1-2 hülyeséget.
Szép délutánt!
Ja!Anyum most ment el vásáni,mert Apa ma 28 éves.Pókerszettet akar a Drága,de ahol ígérték,hogy lesz,nem kaptak árut.Olyan mérges vagyok,most valószínű neten kell megrendelnem,ami jövő hét körül érkezne.Most mit mondjak neki?Bocsi,lesz ajándékod,de nem most!?!Titokban tartottam eddig,hogy megveszem neki,most áruljam el magam??
Szépjóreggelt!
Mi negyed 8-kor keltünk, telefoncsörgésre. :( Pedig még aludtunk volna szerintem.
Húsvét előtti rohanga van nálunk, szal megyünk ma is vásárolni.
Vidám napot csajok és babák!:)
Szép reggelt Csajócák,Babócák!!
Jó idő lesz ma,legalább is most úgy néz ki.Ma Apa már ment dolizni,de ma sem leszünk egyedül.Anyum itthon maradt.
Pussz.
Azt hiszem, lefekszem!
Jó éjszakát!
Mármint hová vissza? A gyerekhez betakarni? Úgy kb. 5 perc csönd után megyek, utána meg amikor lefekszem. Addig általában mozdulatlanul alszik. Amikor én is ledőlök, akkor kezd el ficánkolni álmában.
És ami az érdekes, minden éjszaka éjfél előtt/után 5-10 perccel sírás van. Tegnap pl. úgy sikított, hogy a frászt hozta rám. Ilyenkor vagy cumi vagy tea, aztán alszik tovább. Órát lehetne igazítani hozzá, mert mindig éjfélkor csinálja.
MIt csinálsz mikor véisszamész?
Milyen sűrűn mész vissza?
Egyszerűen leraktam, és otthagytam, kijöttem a szobából.
Eleinte ő is hisztizett, nem kicsit. Bementem többször is hozzá. De nem mindig van így. Az elmúlt héten pl. csak ölben aludt el, biztos azért, mert meg volt fázva. Szal változó.
Szia!
Azigen!
Pontosan hogy csináltad??????
szépjóestét!
Babót most tettem le, elaludt egyedül, tegnap is. :)
Hogyne! Nagyon. Dominik ma nappal 1 keméyn órát aludt! Páromnak is van dolga, és csak 1 gépünk van!
Kistérség turisztikájáról valami infód???
Szia!
A Spektrumon volt egy műsor, a járással foglalkozott és ott az volt, hogy a gyerekek majdnem két éves korig csak szemmagasságban tájékozódnak, egyszerűen nem látnaka lábuk elé, nem foglalkoznak azzal mi van ott
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?