Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
:D
puha, de Jázmint nem érdekli, túl komorak a színei.
én csak ingyen macinak hívom, Apa a céges kocsival tankolt és úgy jöttek össze a pontok, csak anyósék mentek érte ezért ők csomagolták be karácsonyi aji gyanánt... szerintem ez tök gáz!
:D :D :D
NA majd a többiek visszaolvassák a hülyeségeinket aztán mosolyognak ám :)
Velem nem lenne baj, de apa nem z a fajta!!!
De amíg gitározgat meg erősítőt próbál addig ott lehetnék nálad :)
Jujj, már látom h össznépi bandázást fogunk tartani!!! NÁLUNK!!!! :DDDDDDD
Gabi, mekkorát nőtt Domi!!!!! :DDDD
Pedig olyan édi, pihe puha!!!! Imádom a 120 ezer ft os mackót :) :D :D Simon azt mondja Puja mackó :)
Minden h betű j neki :)
És ezt csak most mondod?????? :P
A legközelebbi alkalommal tessék minket meglátogatni!!!!! :DDDDDDD
Mokka, látom Nálatok is befigyel a mol-os maci :D na, nálunk az a büdi :((((
Az benne a jó! A spontaneitás!
Gyertek! APát leültetjük a tv elé!
Csináljatok egész napos programot! Pihenőkkel, mindennel, és akkor jöhet Simi is! Úgy lenne a legjobb!
ÉN benne lennék!
Zoli sűrűn megy arra! Bajára szokta vinni a nyulakat!
Az a baj hogy holnap jön a Dóra is és anyósnak főzni is kell! Nem biztos hogy belemenne , hogy itthagyjuka Simont
Egyébként a jó hírt úgy értettem hogy apa elvinné a hátit :) De jó fel lelkesedtél :) Már én is :)
Persze ,de ez nem olyan egyszerűűű :) Simon biztos szenvedne ekkora út alatt! És apa se menne bele!
HA mennék is akkor se maradna csak pár percünk összefutni, mert apa nem egy társasági lény :( Ő ugyan nem ülne le velünk csacsogni :D
Jajj ez olyan hirtelen jött :S
na inkább hagyjuk is azt a bagázst mert csak felbac :( szegény Danika.. :(((
Na, erre fele is lehet kocsikázni! :DDDD
Itt az ideje!
Nagymágocs? Mit tudom én....biciklitúrán is voltunk ott, szóval nem túl messze. Várj egy kicsit, kérek telefonos segítséget
Hűha....Mónika show?????
Istenem!
Ez azt jelenti, hogy jössz Te is vele??????
Légyzsí!!!!!!!!!!!!!! Gyertek el!!!!!!!!!!!!!!!! na!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiváló alkalom!!!!!!!!!!!!!!
nem tudok semmit ezen kívül, ezt is csak a Mónika show-ból, nem beszélünk egymással, nem bírom befogadni azt a sok hülyeséget amit összehordanak
annyit még h nővéremnek annyi baja van, meg 40 éves...minek az a gyerek? rámehet a szülésre ő is és a pici is
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?