Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
SZiasztok!
Voltunk tanácsadáson,Ádám 8913gramm és 74cm.
Minden oké vele,csak el kell vinni szemészetre,mert állítólag kancsal az egyik szeme. Mondta a védőnő,doki meg épp,hogy ránézett és rábólintott.
Szerintetek is?
Tök elkeseredtem,biztos az én hibámból....
De lehet rajta segíteni,ha az egyik szemét leragasztják,a jót. Már kétszer bőgtem,most lesz a harmadik úgy érzem. Jövő hét pénteken visszük Tatabányára,akkor kaptunk időpontot. Addig hülyét kapok
Az idő kaka,de ma már akkor is kiviszem Kevint!Aludt 2 órát,most ébredt fel,lehet neki mindegy,hogy van-e kint vagy sem!?
Egy a lényeg:nem fúj a szél:))Ez már haladás.
Én ma nem főzök,van még lencsefőzi.Kevin eszik 11-kor és utána kimegyünk.
Szépjóreggelt!
Én nemrég keltem, Babó úgyhallom most ébredezik. Nagyon jót alukált az éjszaka, csak egyszer kelt fel teázni.
Ma valamit főznöm kell... túróstészta lesz, a levest még kitalálom.
Kitti, épp javasolni akartam, hogy tedd fel a süti receptet, de látom megelőztél:)) Biztos nagyon fini lesz.:)
Nálunk ma sem süt a napocska (bár még kisüthet). Remélem azért ki tudunk menni egy kicsit.
Vidám napot mindenkinek!
Szép reggelt!
Már egy órája lassan,hogy fent vagyunk,túl az evészeten,én pedig a kávén.
Ma isteni sütit sütök délután:))
Úgy kell a tésztát feltekerni,mint a piskótát,de a töltelék túró és barack:)) Nyami:)
Kevin az éjjel megébredt,de csak egyszer és kb 1 percig sírdogált,aztán csend volt,de még kicsit fent volt.
Lesz ma jó idő végre????
Legyen szép napotok!
Szép jó reggelt!!!Ma is korán keltünk,nemsokára megyünk a védőnőhőz..
legyen szép napotok,puszi!!!
nyugi, ez Babónál is így szokott lenni a mai napig. Még számára is csak játék az evés. Ha én adom neki, akkor nem kell, ha egyedül eszi, akkor pedig csak dobálózik a kajával.
remélem egyszer beletanul:)
Hát...
akkor is megpróbálhatjátok... adj rá vízhatlan ruhát, és ne szőnyegen próbálkozzatok:)))
Szerintem hagyhatod már kicsit próbálkozni az egyedül evéssel (persze nem levest). Mókás lesz az első alkalom tuti, Babónál is az volt. Igyekeztem közben nem a takarítanivalóra gondolni, ami utána jött:))
Mi is nyáron szeretnénk tanulni az evészetet. Jah és a bilizést is.
Hali Mokka!
Jössz vagy mész?
Sziasztok!
Csak jó éjt kívánok és itt sem vagyok!
Szóval: Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakat! :)
Csajok!
Babó fél 5-kor ébredt. 4 órát aludt fél 1-től.
Mi lesz este?? 10-nél hamarabb tuti nem lesz alvás.
Telo szárad.... :)
Remélem a kártyának nem lett gatter legalább.
Ádám is jó nagyot aludt!
MOst meg itt húzkod,hogy menjek.....Megyek is:)
Ez ismerős szitu.Amikor nálunk van sógornőm fia akkor is több a kaja a földön mint a szájában.Tegnap amikor haza értem már nálunk voltak és úgy megörült nekem,hogy hozzámszaladt bele kapaszkodott a lábamba és nem engedett el.Aztán meg a hajamban turkált. :) Nagyon édes volt.Majd elolvadtam.Nem csinált még ilyet.
Ok majd megírom ha tudok vmit.
Én meg indulok haza most már.
Sziasztok!
Sziasztok csajok!!Zozo most ébredt fel,jókedvűen,vigyorgósan...majdnem 2 órát aludt:)))
Hiszti!!Babónak jobbulást kívánok,remélem nem lesz beteg:(((Lehet ő is elkapta ezt a vírust:(((Sok gyógypuszit neki!!!
Este jövök!!
Hali!
Babó még mindig alszik. Nem tudom, hogy miért lázasodott be. Egyébként se takony, se köhögés. Volt már ilyen... biztos a kúptól alszik nagyot.
A délutáni csavargás elmarad, mert lázasan csak nem viszem.
Ani, azért nemsemmi vagy, hogy kimostad a telódat. :))) egyébként az enyim is dörgrováson, a kisasszony ledobta, az antennája meg lejár... a szerelőt meg nem bírom elcsípni, akárhányszor megyek hozzá mindig zárva (franc a pofáját)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?