Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Anyóstól kiakadok! Gondoltam míg alszika gyerek segítek palacsintát sütni ebédre, errföl hogy majd süthetek magamnak egy párat ha nem akarom az ő olajban tocsogóját enni ! Tudni kell hogy tényleg tocsog az olajban ,és ő ezt így szereti ,azt nem veszi észre hogy 2-3 db nál senki nem ezik többet mert eltelik a zsiral !
De ez mindegy ,ez most eszembe se jutott,csak spontán segíteni akartam :(
NA már le kelett nyomnoma gyermekemet mert az éjjel nem aludtunk sokat :( nem használjuk a redőnyt hogy jöjjön de levegő,de a függönnyel meg nincs olyan sötét ,így az utcai lámpa miatt azt hiszi hogy reggel van :)
Már 2 órája fent voltunk mire eszembe jutott a redőny,lehúztam 3 perc múlva már aludt is :) :)
Gombóc kész,Kevin még alszik.
Csajok!Christina!Me1inda!Nem tom melyikőtök(bocs) "dolgozik" bankba ügyintézőként,de lenne egy fontos kérdésem,inkább priviben ha lehetséges!
SOS!!!
Megyek,Apának krumplisgombós kell a tökifőzihez,meg sztem Kevinnek is teszek bele.Micsoda igények!Nekem jó a kenyér is!:))
Pusszpussz:))
Nem nagyon jön össze az 1szer alvás,most is le kellett tennem egy 1/4 órája már:((
Korán keltünk:((
Igen,gondolom,hogy sz.r lesz utána,de mivel ez egy nyaraló,sajna kevés a hely,épp annyi,ahogy be van rendezve.Nem tudnánk letenni oda semmit.Tavaly úgy tudtuk megoldani,hogy a babakocsiban aludt,de akkor 2 hós volt.Na az éppen befért a szobába és ennyi.
Szóval ez van:((
Azt tudod ugye hogy utána itthon is közöttetek akar aludni majd! A kiságyat ki is rakhatjátok :(
Én ezért körtem utazóágyat :) tavaly is abba aludt :)
Csajok!Nagy újság van!!!!
Tegnap voltunk a kérónál:bent van a bejárati ajtó,ki van festve(1szer),járólap majd most lesz!!!Majd szétdőlt a seggünk,annyira ujjongtunk Apával!!!!:DDDDD
Teszek képet a naplóba:))))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?