Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ok,köszi!
Nem is fogom. Amúgy meg mikor elmentem táppénzre,végülis akkor is kifizette a 15napot
Ne hagyd magad!!!!! Még akkor se ....
ha nem fizet akkor munkaügyi bíróság!!!
Én is megkaptam a gyedet! Na legalább valami rendben megy!
Nem tudjátok,hogy amég gyeden vagyok fizet a munkáltató utánam valami járulékot?
Csak az a baj,hogy már előre tartok ettől az egész hercehurcától,mert:
1.Nem akarok visszamenni oda(két gyerek mellett nem megoldható ez a munkaidő)
2.egyéni vállalkozó
3.azt mondja a párom,hogy nem fogja kifizetni úgyse,hiába mondom,hogy olyan nincs. Meg azt mondta őt ne is égessem ilyennel,mert ők odajárnak a haverjaival. Jó,mi? tegnap össze is kaptunk kicsit ezen.
Kérdeztem,hogy ha gyárban dolgoztam volna akkor is rájuk kéne hagynom. Arra persze nem volt a válasz!
Én meg nem fogom hagyni!
Ani én ma megkaptam a GYED-et.
No, mennem is kell, jött a sógor jelölt.
Puszi.
Szia!
Aztán jobban visszaolvastam és láttam,hogy arról van szó. Kaptam én is levelet,csak az a bajom,hogy régen mikor Ádi megszületett én is megvettem,csak akkor más volt hozzá és a könyv meg a hangos könyv már meg van.
Van Verdás is ,de azt tartottam meg és a Thomast eladtam a Gabinak :)
Az egmont könyvklubb küldi az első könyvhöz ajándékba!
Sziasztok! Végre ideértem :)
NAgyon szépen esett a hó nálunk :) délelőtt szánkóztunk is :)
Ani mindjárt írok neked is, tegnap nem sikerült :)
Sziasztok!
Kitti megy a drukk!
Képzeljétek,hogy ma épp mondtam Ádámnak,hogy ma már elviszi a Jézuska fát. Beszélgettünk kicsit,mert kérdezte,hogy miért meg hasonlók. Egyszer csak fogta magát a fa és eldőlt. Ádi nagy szemekkel leset. És kérdi: Anya mi van vele? Viszi a Jézuska? :)
Sziasztok!
gyors kukk, amíg Jázmin a kutyának karattyol :)
Olyan fura Apa nélkül, jó volt h itthon volt velünk :D de sajna abból nincs lóvé :S Tegnap jó fej volt a főnök, reggel 8kor arra ébredtünk h szól a csengő, a főnök volt, hozta a fizut... :P Néztem is egy nagyot, mi van megcsípte vmi? :P
A mosógép még mindig úgy áll szegényem, nem jött a tesóm, rem szombaton ideér. Amúgy háztartásigép szerelő a szakmája, azért nyaggatom Őt mindig ha van vmi :P
Na jön Jázmin,észrevette h pötyögök :P
Gyed az nem 10-e körül jön? Nekem akkor szokott :)
Mindenkinek sok puszi! :)
Szép délutánt! :)
Drukk megy Mindenkinek, aki kért :)
Szia Kitti!
Megy a drukk!
jó éjt!
Sziasztok!
Látom túl sok jó nem történt senkivel,visszaolvastam hamar.
Me1inda,nagyon örülök h van meló Apának és h alakul a mosógép dolog,az már egy jó hír h javítható:)
Tünde,továbbra is megy a drukk!Köszi a bíztatást,elkél nagyon!Ma egy fokkal jobb napunk volt:)
Hiszti,hú nem csodálom h kiakadtál,sajnálom h ennyi a fizetnivaló,nagggyon durva és felháborító amit művel nálunk is az eon,hol küld számlát hol nem,oszt ha nem fizetsz azon nyomban akkor meg jaj neked,szal bunkóság:(
Ma egész jó napunk volt,mint mondtam az előbb:)Délelőtt elsétáltunk Kevinnel egy messzi boltba,1,5 órát mentünk a hóesésbe,délben aludt is 3,5 órát:D
Apa holnap megy kocsinézőbe délelőtt,kérhetnék egy kis drukkot!?:)Köszi előre is:))Remélem összejön az amit kinézett magának.
Jah,délelőtt 10re jön a Vnő.
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!
Puszika:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?