Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Azért írtam h ha megtalálsz ... :D
Amúgy Müllerné Kiss a keresztnevem előtt :) Nem titok, egy ideig publikus volt a hoxán, de levettem, mert megszaporodtak az ismeretlen jelölések iwiw-en, myvipen... ha vkivel 2 szót váltottam már jelölt is, csak h minél nagyobb legyen a szám a neve mellett... :P
Sziasztok!
Kicsit jobban vok, bár sokáig pityeregtem és fájt a fejem is éjjel :( Timcsi, én vok myvipen, ha megtalálsz, bejelölhetsz :):):)
Ha múlt éjjelre gondolok, még most is borsódzik a hátam!!!
Különös dolog történt, ilyen még soha. Azt hittem szellemjárás van v vmi földöntúli. . . s mivel egyedül vok itthon, eléggé megijedtem!
Elmesélem: az oldalamon aludtam el, szokásos takaró begyűrés -most kettőt is gyűrhetek :)
A tv-t beállítottam h kapcsoljon ki, becsuktam a szemem, pár perc múlva aludtam. Fél 12-kor arra riadtam fel h vmi lüktetve zúg, zakatol és az egész ágy hullámzik alattam. Földrengés? V a kutya rángatja az ágyat vhogy? De ő a teraszon van, az ajtó csukva. Eszembe jutott a Kísértet c. film, abban rázkódott az ágy meg ilyesmik, de rögtön el is hessegettem a gondolatot, mielőtt halálra rémülök. Mindezek másodpercek leforgása alatt. Aztán felültem és az ágy abbahagyta a lüktetést. . . de a karom -amelyiken feküdtem - nem.
Sikerült úgy elfeküdnöm és az össze-vissza tekert takaróval úgy elszorítanom h erősen lüktetett az egész jobb felem :) Ettől éreztem úgy h az egész ágy hullámzik. Mivel a szívem is kalimpált az ijedségtől, gyorsan visszajutott a vér a karomba, egy picit zsibbadt, aztán elmúlt. Jót mosolyogtam, megijedtem a saját karomtól!!!!!! :D :D :D
Vagyok,Kevin elaludt:)
Van újságom Aniékról!!:Ma voltak a 15 hós szurin,Ádi sírt,majdnem Ani is(ez amúgy annyira rossz érzés,látni,hogy a gyereked halálosan sír,kivi leszek Kevinre kedden).Amúgy jól vannak és reményei szerint októberbe kap laptopot és akkor talán lesz net is végre:))
Sziasztok csajok!!
Degeszre ettük magunkat spagettivel:))))
Nagyon meleg van ma is...
Ja,egyébként regisztráltam myvip-re,ki van fent?Jelölhetek??
én csak sima Dóra vagyok, az február elején van:)
4 kolléganőm névnapját ültük volna egyszerre (ill. ők most épp mulatnak). Most hívtam őket, hogy nem megyek, erre mondják, hogy tegyem le a gyereket és menjek, mert annyi finomság van, jut nekem is belőle... nem hiszem, hogy megyek, nem sok kedvem van, tiszta kóma vagyok és kicsit a fejem is fáj. Jaj, nyüszögök már én is:)
Sziasztok amúgy!
Tegnap hirtelenjében a Walt Disney meséket magyarul-tölöttem le.Most szól,Kevinnek nagyon tetszik és nekem is,mert gyerekkorom zenéi.
Ma egyébként tiszta zizi ő is,már párszor felnyomta az agyvizem!Nyomkodja a tűzhely lámpakapcsolóját,beül a spájzba és kotor az egyik el nem pakolt rekeszbe,ahol fakanalak vannak és társai.Utána szívószálat szeretne dugdosni a konektorba,na akkor pattant a húr!Nagyon sz.rul aludt sztem,1szer volt csak fent,de korán ébredt és az idő is megkeveri sztem.
Jaj,most a dzsungel könyve megy,én is kornyikálom,annyira jó:))
Köszi Mokka!Tuti ez az oldal,Apa is mindjárt kapott az alkalmon és filmeket töltött le.
Én este 11-ig lecsót raktam el,hulla voltam.Megfőztem mára a krumplilevest is.
Gratula Imikének a fogacskákhoz!
Márknak gyógypuszi!:)
Jóreggelt!
Mi fél 7-kor keltünk. Azóta Babó rosszalkodik egyfolytában. Hihetetlen, hogy miket ki nem talál, a játékaival egyáltalán nem játszik már, helyette pl. összefirkálta az egyik ágy keretét ceruzával jól, szétdobálta a reggelijét, stb. Nem nagyon akar enni, pedig a májkrémeskenyeret szereti. Nem tudom, hogy mit csináljak vele, hogy egyen. Agybajt kapok tőle, hogy hisztizik ha kajálás van... bezzeg ha kínálja aszomszéd néni akármivel, egyből megeszi, oszt megmondják, hogy nem adok a gyereknek enni... :(
Hiszti! A SImi pizsamában alszik, amikor hőség volt rövidujjú badyba ! VAn kezeslábas pizsink(talp nélküli,én nem szeretem a talpasat!) ,meg rendes kétrészes pizsamánk is ! De a dereka nem tűrődik ki ,meg be is van takarva :) :)
A kezeslábas pizsit azért jobban szeretem :)
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Nemrég keltünk,várom a virslivizet,hogy forrjon.Drágám azt reggelizik!!Én nem aludtam valami jól,volt fél egy mire sikerült,aztán reggel korán már fent voltam.:(((
Legyen nagyon szép napotok!!!
Ja,azt el is felejtettem írni,hogy a pici keresztfiamnak kibújt az alsó két fogacskája:))))
Márk meg beteg,lázas:((((
Hormonok ide v oda én most megyek aludni.
Nagyon fáj a buksim :(
Holnap vidámabb leszek :)
Most bebújok az ágyba, ráteszem a kezem a pocimra és a babámmal törődök :D
Jó éjt Lányok!
Tényleg, akartam már kérdezni, hogy nektek a gyerekek miben alszanak? Pizsiben, rugiban vagy hálózsákban?
Anna még tescos rugiban alszik, de mivel ez a legnagyobb méret és hamarosan kinövi, így gondolkozhatok, hogy milyen pizsit vegyek neki. Én a rugit azért szeretem, mert van talpa és nem lesz csupasz éjszaka a dereka sem.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?