Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Igen hideg van ma reggel:(((Meg éjjel is az volt.Be kell szerezni meleg pizsit mert a tavalyi már picike!!!Sehol nem találok egybe pizsit,pedig az nagyon jó lenne mivel Zozo nem bírja magán a takarót:(((
Legyen szép napotok!!!Párocskám nemsokára hazaér:)))
Ma mi is csavarogtunk egy kicsit! Voltunka c§a .ba! Vettema Siminek bélelt farmert ,occsóért !
Kitti ,te itt laksz ! 2000ft volt a bélelt gatyó! Szerintem menj te is :) :)
Simi egyszerűen menekül a kisebb gyerekektől :) fél tőlük ,vagy csak féltékeny :) :)
Szomszédba is van egy 9hós kisfiú, beszéltük anyukájával(egyébként a volt kolleganőm :))hogy gyorsan barátkozzanak össze mert a tavasszal már együtt homokoznak :) erre a SImi került a Benit :)
Sziasztok csajok!!!
Hűűű..ma is vettem Zozonak ruhákat,igaz,turkálóban de mintha újak lennének!!!Már csak nagykabát kell meg bakancs!!!Tavaly kapott a keresztanyukájától bakancsot,de még most is nagy lesz szerintem:(((Pedig olyan jóóóó...
Basszus ma jól kicsinálta a két pici fiút!!!Imikét majdnem megfujtotta a sapka kötőjével,tesómmal egy másodpercre néztünk félre,már lekapta a fejéről a sapkát,és húzta a fejét a kötőjétől fogva...majdnem a szívem megállt.Márkot meg véletlenül megfejelte,olyan durván akarja szeretgetni,szegény sírt is nagyon.Nem is tudom mi lenne ha lenne kistesó...egy percre nem hagyhatnám vele egyedül!!!!
Senki?
Hazaért a szivecském, még leteszi a kocsit :) Majd jövök eccercsak :)
Pusza!
Az elektromos seprűmnek meg az éjjel töltött fel az aksija, persze muszáj volt kipróbálnom...működött :)
Úgy szedi a port meg mindent mint a kisangyal! Sirály! És nem kell hajolgatnom a lapáttal meg hasonlók, jó vásár volt :D
Sziasztok! Nem rég értem haza, ajándékot vettünk nekem anyósommal.... ki is akadtam :)
Elmentünk egy baba-mama üzletbe, csak rucit árulnak. Az árak a csillagos égben...de választhattam magamnak egy kismamanacit, egy rövid és egy hosszú ujjú felsőt. Csinit választottam a holnapi diplomaosztóra :) Meg vettünk bébirucit is :) Volt egy narancsszínű plüssrugi...olyan csodaszép h azt is megvettettem vele!
Ma mintha kicserélték volna őkelmét, pozítívan csalódtam benne. Mondjuk azért hazafele csak a mihez tartás végett mindennek elkottyintotta az árát...a boltban az eladónőnek meg sutyorgott h ne mondja hangosan az árat mert ajándék... persze én is megnéztem mi mennyibe kerül amit kiválasztottam, de annyira nem érdekelt :P
Krisszék már a közelben vannak, nemsokára hazaérnek, remélem! :)
Puszi a Babóknak és Nektek is! :)
Nem,nem,asszem igazad van nem fog menni,nekiálltak fúrni meg kalapácsolni is ráadásul,úgyhogy kiszedem az ágyból.
Sziasztok!Hát ez nem volt valami jó nap alvásterén.
Kevin szereti,bár már régen evett.2-3 van itthon,még a költözésre tartogattam,ha esetleg nem lett volna időm főzni,aztán nem volt rájuk szükség.
Most sem,mert 1 hatalmas tányér karalábékrémlevest benyomott kenyérdarabokkal:)
Meg egész délelőtt evett jól.
jaj, nálunk annyira fúj a szél, hogy őrület...
igazi őszi idő van. Ahogy bejött Anna az apjával, teljesen le voltak fagyva a kis kezei. Najó, csak hidegek voltak, de akkor is. Zima vanmá
Húúú,mintha délelőtt említettem volna 2 zsákot,nem?
Nincs hozzá kedvem.
Kevinnek délelőtt 3szor szívtam az orrát,most néztem be hozzá-nyitott szájjal alszik szegénykém!:(
Gabiékat én is úgy irigylem!:))
Most ment el a vizes,naná hogy akkor jött mikor Kevin elaludt.Nem tudta megcsinálni a slozit,mert a bidés wctetővel van a baj,valami szelepnél csepeg!Kellett a flanc?
Apa biztos mérges lesz:(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?