Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Kitti lehet hogy kevesebet vagytok a levegőn és azért nem alszik sokat mert nem fárad ki!
Simi is ezt csinálja ,ha nem vagyunk kitn egész délelött akkor nem alszik 3 órát! :)
Miért akarja a családom ránk erőltetni a bölcsit?
Még egyáltalán nem fix,hogy beadjuk csak beirattam,h nehogy mennie kelljen és ne vegyék fel,de ők már mindjárt úgy beszélnek,h majd így meg úgy a bömböldében.ÚÚÚÚtálom mikor más akarja tervezni az életünket!
Annyira drukkolok Kevinnek,h ki tudja magát pihenni!Remélem használ!!!
Nem érdekel mikor kel,csak aludja ki magát!:)
Türelem...igen.
Épp előbb telózott anyum,hogy mizu felénk.Panaszkodtam kicsit erre az alvásproblémára,meg a homokzóban nem tud viselkedni helyzetre.Más nincs ami piszkál.
Én is csak akkor ülök itt,ha Kevin húzza.Ritka,amikor fent van és itt ülök.
Mint a fehér holló:))
Jobbulást a sziris Dominak ,Hisztinek kitartás! :)
Kitti türelem :)
nekünk még semmi hír az oltásról ,de majd értesítenek ,nálunk us először a koraszülötteket oltják
SZiasztok! GYors visszaolvastam ,elötte vasaltam!
Nagyon nehezen bírtam gép nélkül ezt a 2 napot :) Pedig csak akkor ülök itt álltalában amikor alszik SImi :)
Hiszti!Először lemegy a szabid és utána tp?vagy rögtön tp?
Csak okosodni szeretnék:)
Sziasztok!
Mire hazaértem apa már megetette és elaltatta Annát. Milyen jó dolgom van:))
Voltam a munkahelyre. Lehet, hogy visszamegyek a gyes mellett, de tp-re, most úgyis van indok, hisz a jövő héten műtenek. A kolléganőim kiakadtak, amikor mondtam nekik,hogy gyesen akarok maradni, lebeszéltek gyorsan, mondták, hogy menjek el nyugodtan tpre, mások is így csinálják.Meg bent van még a szabim is. Úgyhogy így lesz asszem.
Gabi,sok sikert az intézkedéshez! :)
Ez a tetű válság nekünk sem hiányzott, mocskos drága a chf :(((( Amúgy meg azon gondolkodtunk h írtó nagy mákunk volt, h sikerült idén felvenni a hitelt, hisz ki tudja meddig tart ez a helyzet, forint alapút nem tudnánk fizetni, s bár most szívunk a deviza miatt, de legalább megvan a hitel! :)
Kitti, nem irigyellek, s együtt érzek Veled! A terasz alatt lepzselnek a munkások, nem csinálnak semmit, hangosan dumálnak, nem dolgoznak. Néha elvágnak pár térkövet - annak brutális hangja van! Aztán elmennek...alig halad a munka, a többi lakó is panaszkodik, nem tom meddig húzódik ez még :(
Jaj Gabi!Milyen intéznivaló???Majd holnap megsúgod nekünk remélem!:))
Dominak gyógypuszi a combijára!!!Legalább 1szer már túl van rajta,még 1 és kész:)
Sziasztok!
Csak beköszönök de már megyek is, majd holnap leszek!
Szóval megkaptuk a szurit. Combba, szegénynek jól bedagadt. Most alszik, nem tudom meddig.
Nagyon ramaty éjszaka volt+megy a hasa+nem eszik. Őt mostanában nem az viseli meg ha áttöri a fog az ínyt, hanem mikor nő. Most a 10. már félig kint van, és most kezd szenvedni, de folyamatosan nyúlkál a szájába, duzzadt az egész ínye, tuti jön másik is.
Na megyek. Jó dumcsizást és szép napot Nektek!
Délután van intéznivaló, kivi vagyok. Csak nem jókor jött ez a válság dolog. remélem hamar lecseng. És talán tavszra összejön az álmunk.
Sziasztok!
Ja!Rendszerint 3/4 12-kor elkezdtek fúrni a másik lépcsőházba.2 hete minden áldott délben fúrnak.Valaki hazajár ebédszünetben fúrni?Nem tudom ki lehet ez az istenbarma!
Most is!!!Megőrülök!Idióta banda!
Szia Mindenki!
Mokka!Örülés,hogy újra vagy!
Gabi!Ma lesz a szuri?
Me1inda!Tényleg pofátlan az a fazon!
Zseby-beby!Gratula a pocaklakódhoz,előtej téren csatlakozom a többiekhez.Nekem mondjuk később volt,de ahogy írták:mindenki más,de a dokid bizti megnyugtat majd!
Hiszti!Nagyon jók a képek,látszik mennyire jó hangulat volt nálatok a hétvégén!:)
Sziasztok!
Üdv zeseby-beby, grat a babához! Biztosan előtejci, nekem kb 16 hetesen volt először....vagy előbb? :) Nem tom nem emlékszem :P
Itt is nagyon nyálas az idő, picit hüvi is van. Voltam a boltban, s a bolt előtti kéregető bácsi azonnal lecsapott rám :( ez már durva, néha odaadtam neki a kocsi pénzt, de most csak zsepié meg joghurté mentem, nem is akartam kocsit vinni. Amint meglátta h minden cél nélkül elhaladok a kocsik mellett, utánam szólt h 100-assal működik, csókolom! Azta, ehhez már pofa kell... (amúgy is 10est szoktam belerakni :P)
Sziasztok!!!
Megjöttem , nem voltam elveszve csak a "rendszergazda " elvitte rendberakni a gépet!
Most kaptuk vissza, de semmit se találok rajta! :(
Újra kell tanulni :(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?