Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Én is lépek, Annám felébredt jól. :)
Kezdődik a délutános műszak:)
puszi:)
Helyes!
Csak azért majd ha nagyobbacska lesz a kicsi, akkor feltétlen folytasd, vagy valamit tanulj még, mert szakma nélkül az ember nem nagyon megy semmire (néha még azzal sem sajna).
Értem:)
Nagyon úgy tűnik nekem, hogy ilyen fiatalon tudatosan vállaltátok a babát. A párod hány éves?
Na megyek,Kevin felébredt:)
Vidám délután Mindenkinek!
Sziasztok!
Ja,hiszen írtad,de hülye vagyok!Téllleg!Hol az agyam ilyenkor?
Bocs.
majd hétfőn megyünk
9-re elvisszük Annát szurira, aztán anyum hazahozza, mi meg megyünk egyből Debibe. Nem várom, de úgysem megy ki a fejemből.
Szia Hiszti!(amúgy)
Kevin is lábatlankodik,csak nem Zsuzsibabát(hát ez aranyos:)) hozza,hanem mást:))
Mostanában annyi az óhaja,hogy nyüszög egy sort a lábaim előtt,felveszem,megölelem,puszilgatom,leteszem és akkor kis ideig békén hagy:)
Én is imádom!
De ez kemény volt!
Szia:)
Annácskám is alszik még. majdnem 1 volt, amikor elaludt. Sztem hamarosan ébredezik.
Délutánra várjuk anyumékat. Ha itt lesznek asszem takarítani fogok, míg lefoglalják a puját, mert csatatér van. Az én gyerekem mindent szétmorzsál, kiborít, stb:(
Délelőtt is alig tudtam főzni, mert vagy a lábam alatt járkált, vagy pedig minden szirszart a lábam alá hordott (úgymint pl. nagy Zsuzsibaba, macik, stb.)
Kevin nincs láb alatt, amikor főzöl?
Csajok!
Látta valaki a Halál szaga című horrort?
Tegnap este néztük,hát majd betojtam,utána a slozira nem mertem kimenni,csak kísérettel.
Pedig nem szoktam félni,de ez brutál volt!
Szióka Csajok!
Délelőtt néztünk étkezőasztalt,egy nagyon tutit láttunk,már totál beleéltük magunkat,csak egy baja volt:világos(kényes) a szövete és azt nem lehetett kérni más színben:(
Na majdcsak találunk egyszer egy megfelelőt:))
Szép idő van felénk,Hugiék most mentek el,bandáztunk kicsit,Apuméknál meg ablakcsere van,délután megyünk sasolni,hogy milyen lett.
Babók?
Kevin még alszik:)Tegnap is 4 órát aludt,hmm kezd javulni:))
szép idő van, Apa nyaggat h menjünk menjünk...hova? hát sétálni!
ez beteg! :P most értünk haza a városból, aszittem meghalok úgy elfáradtam, de ez meg menni akar...kész vok :P
Legyen szép napotok! Pusza :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?