Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia!:)
Örülök, hogy jól vagytok!
Megy a drukk ezerrel!:)
Sziasztok!
Remélem Mki jól van! :) picit mellőznöm kellett a gépezést, itt agybaj a köbön :((((
Csak annyit h ma megyünk az ügyvédhez, légyszi SZORÍTSATOK EZERREL!!!!! Már nem tudom mi jöhet még, de kezd nagyon elegem lenni :(
Amúgy minden oké, Jázmin sokat mocorog, szereti ha vele foglalkozunk :) a pocimból mikrofon lett, mki azon keresztül gagyog neki ő pedig lelkesen ugrabugrál :D
Apa hajnalban elment, valszeg csak szombaton jönnek :(
Ami még újdonság h le kellett vágatni a haját, mert nagyon hullott :( pedig már majdnem derékig érő arany fürtjei voltak :( :P
Na mindegy. Mindenkinek szép napot! Pusza! :)
Kész is vagyok,már el is mosogattam.Fini lett:)
Mára ennyit a főzésről.Délben vasalok majd:((
Most megyünk játszani:)
Na és mit mondott Apa!Beszélt az asztalossal,hogy ELVILEG ma délután hozzák a konyhaszekrény ajtajait.Szerintetek bizakodom,h így lesz?Hát naná,h nem!
A pultosnak nekiáll a héten azt mondta...hahaha.Mióta is lakunk itt?És mikorra ígérte?Több,mint egy hónappal ezelőttre mondta az ajtókat!!
Csak pozitívan,ugye?Na kivi leszek mindenesetre.
Sziasztok csajok,szép jó reggelt!!!Naggyoonn hideg van ma reggel,amíg be nem fütöttünk majdnem megfagytam...grrrr....nemrégen keltünk,Zozo már nagyban játszik:)))Nekem is össze kellene szednem magam:P
Köszi Kitti a dicséretet,aranyos vagy:))))
Legyen szép napotok!!!
Úgy látszik ma mindenki korán kelősre vette a témát:(
A bundikenyér nem is rossz ötlet!Köszi az ötletet,én is azt sütök Kevinnek:)
Szépjóreggelt!
Nagyon nyűgösen ébredtem ma, 6-kor ugyanis úgy döntött a kisasszony, hogy ideje felébredni. Kivonult a szobából, úgyhogy nem volt mese, ébredni kellett. Azóta apa elment dolgozni. Hamarosan készítek egy kis bundáskenyeret reggelire, mosnom és vasalnom kell.:(
Szép reggelt és napot Mindenkinek!
Mi fél 7-kor keltünk,alig voltam magamnál mikor Apa jön,h Kevin fent van.Nem is hittem el.Angyalom kicsit tüsszög,remélem ennyi és nem kapta el Apától a náthát.
Fánkot sütök,mindjárt állok is neki:)
Vidám napot,majd kukk később!
Köszike:)
Pussz.
Megyek,pedig tudnék még dumcsizni.Bár gondolom neked sem kell altató:))
Majd holnap délben jövök!
Ja mármint sokat játszottunk Kevinnel,elment az idő.Úgy értem.
Na meg futottam a lakás után...:(
Hiába voltunk itthon,nem volt egy percem se.Apa jött a dominókért is:))
(mostanában rákaptam)
Sokat játszottunk,eredmény:egyedül rakja a formakirakót,olyan ügyi:)
Hú ne is mond!Most végeztem a bloggal...tegnap is elmaradt,Anyumék meg minden nap dél körül várják,hogy rakjam a képeket,meg a szöveget.Nekem csak ez a 2 van,de épp elég.
Ma arra sem volt időm,h a tiéteket megnézzem(de ha nem írtál akkor mindegy is,majd holnap)
Gabi!A ti képeitek is nagyon édik!:)
Csak én vagyok megint elúszva!Na majd talán holnap pótolom!Apa már mérges,filmet néznénk a gépről,szal minnyá megyek is.
a blogba is alkotni kéne má valamit nekem, kicsit lusta vagyok:)
3 helyen nyomulok: itt, a nyilvános blogomban és van egy msn-en is:) néha sikerül behoznom a lemaradást:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?