Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia Timcsi!
Sajnálom, hogy töröltetned kellett magad, de a lényeg, hogy visszataláltál:))
Nagyon örülök, hogy lesz lagzi:) Elhiszem, hogy nagy vágyad a fehér ruha, és a többi. És ha nem is akkor, de később meglesz, az a lényeg:) Merugye egy nő életében (jó esetben) egyszer van ilyen alkalom, helyes, hogy nem engedsz:))
Az adatlapod, meg a naplód meg szebb lesz, mint újkorában:)) Hajrá, majd nézegetjük:)
Na tényleg megyek,Apa is minnyá jön:fél 2-kor.
Puszika.
Tiszta ideg lettem.Tök szépen aludt Kevin erre becsengetett egy munkás,hogy van-e vmelyik tárolóhoz kulcsunk,mert a cuccai eltűntek.Kezébe kb 30 darab kulcs, az építő adta neki,h válogasson közüle.Ő pedig egyszerűbbnek látta,ha ide becsenget és megkérdi van-e nekünk oda kulcs.
Szal aludtunk 2 órát,estére bizti elfárad,de még aludt volna biztos!:(
Hú,már nem találok ideillő szavakat,félek törölnének.
Köszi :)
Kis pufipofi :) igaz?
A lényeg h minden rendben :) Picit elfáradtam, pihi aztán összepakolok, kicsit szanaszét van a nappali :(
Kitti, nagyon kivi vok már a zsepitartóra!! :D
Hiszti, örülök h nincs gond, mostmár hamar túl leszel ezen! Gyógyulgass, pihizz sokat! :)
Jaj,hát örülök hogy nincs baj!Na de hogy ezek a dokik meg miért ilye figyelmetlenek?Jó,igaz ők is tévedhetnek.Még 100 szerncse,hogy "csak" fonal volt,ami benned maradt!
Jó étvágyat!
Még holnap lefestem talán a zsepitartókat,rádobom a matricákat és kész.Majd lekattintom őket:)
Apa büszke rám:)
Ha ezekkel készen vagyok,jön a fóliatépő:)
Sziasztok!
Voltunk dokinál. Megnézte a bibimet. Azt mondta, hogy nem vérzik, hanem a seb váladékozik. Letisztogatta, meg ilyenek. Azért Debrecenben sincsenek csodadokik, ugyanis bennem hagytak egy kis fonaldarabot (amivel összevarrtak), azt is kiszedte a dokim. Kaptam új kötést, ha továbbra is váladékozna, újból mennem kell.
Utána voltunk játszótéren Babóval, összebarátkozott egy hasonló idős kislánnyal, alig bírtuk hazacsalogatni:)
Most elaludt. Én meg megyek kajálni. :)
Melinda, nagyon aranyoska Jázminbaba, gyönyörűséges kisbaba, majd meglátjátok, ha kibújik:)
Nagyon cuki Jázmin!:)
Megérte ott ülni ezért a képért!:)
Na most elvileg...
húúúú de elegem volt a mai napból, pedig alig vártam. Éjjel 2kor aludtam el, kicsi lányom nyomta a hólyagom, sehogyse múlt az az érzés. Aztán reggel meg tudtam volna aludni, de inkább mentem a kórházba. Készülődök, csengetnek. Bemutatkozik a csaj és azt szeretné tudni h van-e még eladó lakás a lakóparkban? Hát én HONNÉN TUDJAM????? Mondtam neki h hol van az építtető cég irodája, ott érdeklődjön...
Aztán rohanás a vérvételre, ott találkoztam Krisz mamájával. Legalább dumcsiztunk amíg vártunk. Na, UH, 3/4-ed 10 bőven időben vok :) Bemegyek, ott az a csajszi is akivel egynapra vagyunk kiírva. Dumcsi ezerrel, de negyed 11 és még sehol senki. Na, félkor jön a nővérke, de addigra rengetegen voltunk, azt se tudtuk ki ki után érkezett, ezt látván kihozta a névsort :P Huhh, 3.ként mentem be. A dokit életemben nem láttam még, de szimpi volt. Kérdeztem h kaphatok képet? Hát persze! :DDDD És annyira elvitte a beszélgetést a méretek után a baba pofijának fényképezése h elfelejtettem megkérdezni h ugye még mindig kislány? :PPPP
De ez a pofi.... 1000000 % h lány, szerintem :D
A kép az adatlapomon :)
Sziasztok!
Nem rég értem haza, épp telepítem a szkennert... :P
Majd még kukk ha nem ébred fel korán.
Na puszi.
Jóvan,jóvan nincs gáz!:)Alszik:)
Hu.
Kevin 11-kor elaludt,könnyen ment neki.De az előbb mintha ....remélem nincs fent!:(
Kicsit még ülök a senekemen,nehogy én keltsem fel.
Én meg megyek zuhanyozni.
Hú annyira nincs kedvem elmenni a temetésre,de illendőségből muszáj.
Hú a sok ex:pasi,sóginő,anyós és a családjuk,vááá nincs kedvem:(
De barinőm ott lesz,legalább lesz ki mellé állnom.
Sziasztok!
Kukk, aztán alvás, és remélem sokáig, nem hiszem hogy jövök, esetleg néha nagyon kell haladnoma dogával.
Kitti! ANyum lett beteg!
Sziasztok!
Hiszti!Remélem nincs baj,de talán az lehet,amit mondasz,az a szurizás.
Gabi!Mármint ki lett beteg?Anyud v Domi?Jobbulást!
Timcsiről én sem tudok?Na és Ani?Róla sem:(
Sziasztok!
ANyám nem vitte el a gyereket. Beteg lett...hát remélem leglább délben alszik jót, nem egy órát mint tegnap.
Hiszti! Megy a drukk nagyon!
Timcsi eltűnt? Nem tag már? Ez új számomra! É se tudtam erről!
Szép napot!
csajok!
Timcsivel mi van? Most léptem rá az adatlapjára, erre azt írja, hogy ez a felhasználó már nem tagja a hoxa portálnak... lemaradtam valamiről?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?