Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Most gondoltam bele, jövőre ilyenkor én is ezt teszem, állást keresek... rem akkor már nem itt Baján, hanem Szegeden, mert itt az esélyeim...hát... zéró :(
na inkább nem is gondolok erre, Apa tegnap előadta h kiszámolja h mennyit kell adniuk anyóséknak ha ő visszamegy a suliba... nem fognak adni egy fillért sem, helyette hetente kapunk húst meg tojást...hagyjuk :(
Ó :(
Hát hülyék ezek, Téged elszalasztani??? :)
Sajnos ez ilyen, kitartás! Én nagyon nagyon szurkolok!!!! Millió vigaszpuszi megy, bár tudom nem sokat ér, de fel a fejjel!
Köszi!!! Én is imádom amikor kacag:)
Apa tudja a legjobban megnevettetni.
Örülök h apával minden ok:)
Köszi a drukkot.
Gratula jázminnak!
A munkanélkülit nem tudom...
Köszi!
Hát az tény, hogy tudja apát nyúzni, mindig mondja, hogy "mé" = még :)
Igen, sajnos már tuti, de azért az pozitívum, hogy 2 kör után estem ki.
Igen, olyan ügyes Nóri:)
Nagyon édes Nóri a videókon, tündéri ahogy nevet! :D
Hiszti, jobbulást és gyógypuszik mennek! :) A tantum verde nagyon jó, engem gyorsan helyre ránt, bevált a cucc! :P :DDD
Szia!
Ügyes a Drága:)
Gyógypuszik Neked is!
sziasztok!
igen Apa hazaért, csak beszélgetett a parkban :)
Tünde, sajnálom a bankos állást, de biztos h összejön a másik kettő közül vmelyik!!! :D
Azt el is felejtettem h Jázminnak kibújt a 7. faogacskája!!!! :DDDD
Most éppen alszik, basszus a cumival a szájában... :S rem nem szokik erre rá, el is dugom a cumit, amint felébred és kiveszi a szájából! Minek is adtam neki oda? Eddig nem cupizta, csak játszott vele.
Apa dógzik, úgy hiányzik. Rossz nélküle! :P
Na mék pakolászok.
azt nem tudja vki h a munkanélkülit mikor utalják? :SSS
óóó, nagyon édes Nórika a videókon:)))
Szegény apa:D Felröhögtem, amikor mondta, hogy pihenjük meg:DD Gondolom egy átjátszott nap után nem kell apátokat altatni, jobban elfárad, mint a gyerek:D
Tündi, a banki meló már tuti? Sajnálom, jó lett volna...
Azért megy a drukk, hogy a másik két helyről kapj majd pozitív visszajelzést!
Nórikának úgylátom egyre jobban mennek a reggelek az bölcsiben, csak így tovább:)) Ne aggódj, hogy egyre későbbre kell menned érte, majd hozzászokik ahhoz is, hogy ébredés után nem vagy ott rögtön!
Nézem a videókat...
Hali csajok!
Anna oviban. Tegnap reggel még eléggé köhécselt, aztán már napközben nem hálistennek, az orra sem folyik már, szal ment ovikába. Örült a kis drágám:)
Minden nap megkérdezi, hogy "anya, szombat van?", mert tudja, hogy szombaton nincs ovi. :)
Tegnap este eljátszotta, hogy hogyan szokta az óvónéni kérdezgetni tőlük a mesesarokban az évszakokat, a napokat. Mondta, hogy ő az óvónéni és kérdezett is:D Haláli volt:) Az évszakokat már szépen elmondja, a hét napjait is, csak még a sorrenddel vannak gondok.
Nekem "csak" a torkom fájik, más panaszom most nincs hálistennek. Ez is épp elég. Vedelem a citromos-mézes teát, mást tenni nem tudok. Max egy-egy tantum-verde pasztillát szopogatok el.
Főznöm ma nem kell, mosogatni fogok + pakolászni.
Sziasztok!
A banki állás negatív, nem én kellek:(
No várom a másik 2 telefont, muszáj valamelyiknek pozitívnak lenni!!!
2 videó a naplómban:))
Me1inda Apa hazaért épségben?
Hiszti hogy vagytok?
Sziasztok!
Laura, szívből gratulálok! :DDDD
Itt minden oké, nem volt semmi különös. Nem tudtam jönni mert Apa uralta a gépet :P már kész a laptop, tesóm vitte el ugye mert nem működött pár billentyű, de nincs neki lába, nem tud hazajönni :P
Per pillanat meg aggódom, nagyon, Apa levitte a kutyát, de majd 1 órája.... :S rem nincs baj csak átment apóshoz :S mondjuk ez esetben szólhatott volna!
Jázmin alszik, picit nézelődök....
rem Mki jól van, betegeknek gyógypuszik :)
sziasztok! :)
Délután elmegyünk a sóginőmmel meg a gyerekekkel megnézni a Balatont! :) Kicist csavargunk :D
Jupííí!!!Gratula!!
Már érdeklődtem a többiektől, hogy mi újság felétek,akkor jól sejtettem szültél...sok boldogságot a csöppséghez...pusza!!
Sziasztok!
Laura Gratulálunk!:)
Szépjóreggelt!
Nagyon gyorsan megy a hétvége.
Sajnos elég torokfájósan vagyunk mindhárman. Igaz Anna nem panaszkodik, de köhécsel. Nekem meg eléggé fáj a torkom. Az a baj, hogy most, hogy kint ilyen hideg van, brutál száraz a levegő idebent, pedig párologtatok ezerrel és emiatt kiszárad a torkunk és fájik. Jaj, úgy várom már a tavaszt...
Tegnap voltunk anyumat felköszönteni délután, névnapja volt a héten. jóvót:) Délelőtt főztem, úgyhogy most nem kell vagy két napig:) Főztem egy kondér hamis gulyást és egy nagy fazék tarhonyás husit, nyamm:))
Jajjj, csak nem kezdődik a " nem akarok aludni" műsor nálatok is!!! :(
Simi minden alvásnál eljátssza, amikor befejezi ( 10-15 perc) utána pillanatok alatt bealszik :D
Gratulálok!!! Jó babázást! :)
Már vártuk hogy jelentkezz , sejtettük az eltűnésed okát :D :D
Majd mesélj ha ráérsz :)
Sziasztok!
Mit olvasok? Laura gratulálunk! Jó egészséget kívánunk az egész családnak, ha tudsz, gyere és kérünk képet a picurról! Írj majd, milyen volt a szülés!
Kitti, köszi!
Fel a fejjel, megy ez, csak néha nehéz!
Hiszti, Gabi...merre vagytok?
Jó éjt!
Változott a terv,Kevinnel pancsizunk:)
Amúgy frankón sütöttem sajtos rudakat délelőtt,merth jönnek babalesőbe,de mivel a bakony brutál hóügyileg,nem jönnek a rokonyok.Hízhat a mi senekünk:D
Szép estét,tényleg megyek!
Pusziiiiiii!
Szal sziasztok!
Csak hamar írok pár sort.Félix bazira tud szenvedni a kakival és már kezd az agyamra menni a dolog!Az aloés még nem hat,kell idő gondolom vagyis rohadtul remélem h majd 4 rongyért mit okoz már!Úgyhogy alig aludt ma is,szopikor meg szépen aludt be merugye hulla és gondolom a cicin jól esik szunyálni,hát nem egyszerű.Most aludt el nemrég,gondolom estig húzza megint.Tegnap is este fél 10kor ébredt,evett és aludt hajnali fél 3ig.Éjjel sosincs gond,de a nappalok!Hát...remélem alakul neki,úgy sajnálom:(
Sóginőmnek tápis lett a baba,jó hamar ahhoz képest h Kristóf majd egy évig cicizett.Hátezvan.
Nagyon meglepődtem mikor mondta nekem h ő nem fej,aztán csak 60t evett a Zalán és ami a cicibe maradt/még akkor se fejte le/szépen begyulladt,lázas lett és ennyi volt.
Kevin brutál zizi,gondolom az is a baja h keveset van kint,délbe volt cirkusz h nem alszik,persze végül bekumott.
Ez a nap nem tartozik a legjobbak közé asszem.
Na,sok a szöveg!
Megyek asszem zuhizok míg alszik a kisebbik Drágám.
Puszi Mindenkinek Csajok és szép hétvégét!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?