Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok!
1/2 7-kor keltünk, mi nem szánkózunk, hacsak valaki nem találta föl az esőszánkót. Itt szakad az eső.
Nem tudom délelőtt mit csinálunk, nem nagyon tudunk menni sehova. És nagyon jó idő van.
SZép délelőttöt!
SZiasztok!
Jó reggelt,most keltem és Kevin is gagyarászik.Nálunk is esett.De nincs olyan nagy,csak néhány cm-es.
Borsófőzi lesz,desszert meg máglyarakás.Utána mi is megyünk majd le.
Hiszti!Jó szánkázást!:)
Mindenkinek vidám délelőttöt!
szépjóreggelt!
7-kor keltünk, aztán kinéztem az ablakon és ííííííííííííí:DDDD esett a hóóóóóóóóó:) kb. 10-15 cm-es, szal ha megfőztem megyünk szánkózni :)))))))))))
Felavatjuk az új egyberészes overált is:) huhhhééééjjj:D
Szép napot Nektek is!
Sziasztok!Most jutottam a gép elé,csak kukkolni jöttem.
Hát igen,ezt én is megkaptam párszor,h tápos és bezzeg az anyatejes...blablabla..hú nagyon rossz érzés volt!:(
Na de igaz,h szép nagyra nőttek így is a babóink:)
Szia Lillenet!
Igen tervezünk,most hagytam abba a gyógyit és pihi van.Jó lenne kb 3 év a két picuri között,persze ha minden jól megy:)
szerinted nekem nem szóltak be? Dehogynem. Viszont én az ilyen embereket magasról letojom. Az ember nem jókedvéből ad tápszert a gyerekének, hanem azért, mert valami miatt nem jött össze a szopizás. Nem bírtam és most sem bírom azokat a kismamákat, akik lenézik és megszólják a tápszeres babákat.
Nah, jól fel tudnám magam húzni a témán... borzasztó szülők vannak, szeretik a tőrt forgatni az anyuka szívében: "csak tápos, bezzeg az enyém"... ez a mingyánfelrúgom kategória...
Jóéjt Gabi! szépálmokat!
Megyek. apának kell a gép!
Jó éjt! Sziasztok!
:))) Köszi a vigasztalást. Igen, van egy egészséges gyerekem, és senki nem kérte a bajt, ha jött, hála Istennek hogy gyógyítható volt.
Csak olyan szar volt, mikor egyszer sétáltunk, és egyik ismerős megjegyezte, hogy ja, de a te gyereked "csak tápos, bezzeg az enyém":(((
Domi amúgy nagyon jól evett, és rengeteg tejem volt.
Gabi, ne emészd magad a szopizás miatt. Nem tehetsz róla, hogy így alakult. Annám is tápos volt, a kezdetektől pótolni kellett, én viszont sosem rágtam magam a dolgon. Próbáltam a pozitív oldalát nézni a tápizásnak. Biztos másképp gondolnám, ha nekünk ment volna a cicizés (merugye nem ment, oszt fejtem), de így nekem nagyon macerás volt az anyatejezés.
Domi így is megnőtt jó nagyra:) Egészséges kisfiú, és ez a lényeg. Jah és legalább a cicid se lóg a térdedig:D
Szépjóestét!
Kislányom az ágyban szuszózik.
Lillenet, örülök, hogy alaptalan volt a pánik. Hálistennek nincs baja a kis Gergőnek. Én is biztos halálra rémültem volna.
Remélem:)
Eddig tartott manó türelme, megyek én is viszem a kádba:)
Jó éjt mindenkinek!
Szia neked is:)
Elhiszem, hogy bánod, de minden csepp aranyat ér, az a pár hét is fontos:)
Ezt még ugyan nekem is tudatosítani kell ahhoz, hogy ne viseljen meg nagyon ha pl pár héten belül vége, de akkor is igaz:)
Nálunk is:)
Manó már itt "dalol" nekem a hordozóban:D
Gügyög-sikít-vigyorog felváltva:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?