Kisfiam hónapok óta csak egy cumit fogad el, napok óta cumimániás, de ma eltörött a cumink! Segítsetek!!! (beszélgetés)
Szia!
Nálunk is volt ilyen (sőt lassan megint aktuális lesz, mert a mostanit is elrágta), és vettünk neki másikat, nem volt neki jó, vettünk neki mégegyet... persze az sem volt jó! És választás elé állítottuk! Kitettük az asztalra a két új cumit... és válaszon, Ő választott! :) Azóta megint nincs harc! :) Nálunk ez bevált, persze gyereke válogatja! Sok sikert kívánok a cumi váltáshoz! Tudom hogy nem könnyű! Kitartás! :))
Persze nem tudom mennyi idős a gyerköc, nálunk Cinti 2 éves!
Ugyanolyan fajta, kinézetű, stb. és abból vegyél kettőt, hátha még egyszer ilyen történik.
Nekünk szerencsénk volt,kisfiam a MAM-os cumit kapta régóta. A váltásnál sosem volt gond, a lényeg annyi volt, hogy ugyanolyan legyen :) Mindig elfogadta. Sok sikert :)
egyébként erre nincsen - szerintem - semmilyen trükk.
én hatféle! cumit próbáltam a fiamnál, egyik sem kellett neki :-))
most már nem bánom :-)
csak egy éjszaka.
holnap felkerekedtek és vesztek egy újat, olyat mint a kedvenc volt.
Huhh kicsit sok lett a cumi szó! :)))
Szóval tudtok valami trükköt hogyan fogadná el a másik cumit?
Azt hiszem pár éjszaka nem alszunk...
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Kislányom karja eltörött a szülésnél, gipszben van.
- 21 hónapos kisfiam bal lábán a mutató ujja furcsán piros, ha hozzáérünk, elkapja a lábát. Eltörött a lábujja?
- SOS! Eltörött a mixerem habverője, elkopott a sok használattól. Lehet-e és hol venni hozzá alkatrészt, vagy a javítására van- e esély?
- Mitől van, hogy a kisfiam hónapok óta nem tud rendesen aludni az orrdugulástól?
- A kisfiamnak eltörött az orra pénteken a suliban, csütörtökön mennénk külföldre repülővel, utazhat így?