Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk fórum

Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
2009. máj. 5. 13:33
tudom, igazatok van. h nem kellene őt bántanom, de már őszintén mondom, nem tudok leállni a kutakodással..:( talán egy pszichológus segítene? sztetek? nem nagyon hiszek bennük, de más kiutat nem látok..
950. c42aaaac41 (válaszként erre: 949. - Coline)
2009. máj. 5. 13:23
akkor ennyit róla!megint csak egy díszpéldány!:D
949. coline (válaszként erre: 948. - C42aaaac41)
2009. máj. 5. 13:14
Szerintem már el is riasztottam szegényt!:) Hiába kemény csaj vagyok!:) Férfiakat reggelizek.:)))
2009. máj. 5. 13:04
áááá!de csak azon lehet segíteni,aki akarja is hogy változzanak a dolgok!aki nem akar változtatni,az úgyis csak siránkozik tovább!
947. coline
2009. máj. 5. 12:57
Hát lehet, hogy keményen fogalmaztam, de a féltékenységi jelenetek engem nagyon idegesítenek!:/
946. c42aaaac41 (válaszként erre: 945. - Coline)
2009. máj. 5. 12:53
ismét jól szólottál!
945. coline (válaszként erre: 942. - B1928efead)
2009. máj. 5. 12:41

Na életem! Te magad alatt vágod a fát....ezerrel!

Normális vagy? Megbőgeted a csajt? Gondolkozz már ember! Te nem benne nem bízol, hanem magadban! Nem akarlak én bántani, de ezzel sokat vesztesz a varázsodból! Vegyél vissza, mert tényleg megtörténik a baj!

Ne sajnáld már annyira magad! Inkább nyisd ki a szemed! És szégyelld magad, hogy hozzá nyúlsz a dolgaihoz!

Először túl kellett volna tenned magad az exeden és csak utána kapcsolatot teremteni a mostani barátnőddel.

2009. máj. 5. 12:38
egyértelmű,hogy annál a lánynál nem volt minden rendben aki megcsalt fűvel fával és közben igazul szeretett.Gondolom hazudott,vagy neki kellett volna pszichológus.Ne bántsd ezt a szegény lányt,aki semmiről se tehet.Szenved miattad,sír...kérdezd meg magadtól,hogy megérdemli,amit csinálsz vele?Megérdemelne egy jobb embert is,aki jobban bánik vele!Hát akkor legyél jobb ember!
943. coline (válaszként erre: 942. - B1928efead)
2009. máj. 5. 12:35
Sziasztok skacok!:))))) Látom pörög a topik!:)
2009. máj. 5. 12:22

tudja és nagyon nagyon kiborítja.. persze az igazsággal teljes mértékben nincs tisztában. azzal h milyen szinten kutakodok, csak azzal h nem bízom benne.. nagyon ki tud borulni ettől szegényem..:( gyakran sír is h ő mindent megtesz és megtett értem, értünk..

én mégis félek.. hisz az előző is mindent megtett,én pedig mégsem vettem időben észre..

qui76, ismerem ezt a fogalmat, de sose lennék képes bántani senkit, az exhez sem értem egy ujjal sem mikor kiderült a dolog.

941. gyorgyi0505 (válaszként erre: 940. - C42aaaac41)
2009. máj. 5. 12:12
jaj azért ilyenekre nem kell felhívnod a figyelmét..Szerintem egyáltalán nem normális dolog,és az alapján hogy te nem tudod leállítani magad,csak más tud!Tehát pszichológus szerintem is!Szükséges!Ne habozz,cselekedj,mielőtt a lány is rájön a paranoiádra és késő lesz.
2009. máj. 5. 11:56
menj pszichológushoz!és nem bántásból írom ezt,hanem mert tönkre teszed a saját és a lány életét!ismered azt a fogalmat,hogy szerelemféltésből elkövetett bűncselekmény?
2009. máj. 5. 11:47

srácok, kösz a választ, de vhogy úgy érzem, könnyű ezt mondani!!!!! szinte már mániámmá vált h biztos megcsal. úgy kutatok bizonyíték után, mintha azt akarnám h tényleg így legyen.. mintha csak akkor tudnék megnyugodni, ha bizonyosságot szerzek...

sztetek ez normális? tényleg én fújom föl a dolgot? csak az a baj h már nem tudom leállítani magam..

938. c42aaaac41 (válaszként erre: 936. - B1928efead)
2009. máj. 5. 11:22
Ez durva!Beszélj a lánnyal,mert a bizalom nélküli kapcsolat tönkre megy hamar!engem is megcsaltak,de nem foglalkozom vele.Megbocsátottam és kész!Élem tovább az életem!Lépj tovább!Ha nem megy egyedül,kérj segítséget!
2009. máj. 5. 11:16
Ebben a cipőben már sok mindenki járt..Szerintem nincs olyan ember,akit ne csaltak volna meg...Ez kellemetlen,de ha nem tudod túl tenni magadat rajta,akkor elrontod vele a mostani jól működő kapcsolatod is..Beszéljétek ezt meg,biztos segíteni fog,hogy jobban bízz benne!Attól hogy egyszer egy lány elbánt veled,nem kell félned,hogy újra megtörténik.Nagyon sok a rendes lány és a barátnőd is biztos az!:)Gondolj bele,hogy őt is biztos érték rossz dolgok az előző kapcsolataiban,mégis meg tud bízni benned,akkor te is tedd meg ezt érte!remélem sikerül!:)
2009. máj. 5. 11:00

köszönöm györgyi az érdeklődésed.. az én problémám pár évvel ez elöttre vezethető vissza. az akkori barátnőm megcsalt.. 3 éve voltunk együtt mikor kiderült, hogy már 1,5 éve folyamatosan megcsal ezzel azzal, amazzal. esetenként a haverjaimmal is.

mikor megkérdeztem tőle, h mi hiányzik neki, mit nem kapott meg tőlem, miért érdemeltem azt, amit, csak nézett ki a fejéből és sírt. azt mondta szeret, h én vagyok a mindene, ami igaznak is tűnt, mert tényleg mindig mellettem állt a bajban.. de akkor miért csalt meg? állítása szerint a szex is jó volt..

nem tudtam megbocsátani, inkább kiléptem ebből a kapcsolatból, amikor megismertem Andikát. jött és levett egyszerűen a lábamról. nagyon nagyon szeretem őt, de nem tudok bízni benne. állandóan kutakodok utána, kémkedek, föltöröm a mail postafiókját... néha rémálmom is van h biztos ő is megcsal..:S

935. namrih
2009. máj. 5. 10:43
és az a gond, hogy emiatt nagyon sok nő rosszul érzi magát pedig egyáltalán nem kellene!
934. namrih (válaszként erre: 932. - B1928efead)
2009. máj. 5. 10:41
Teljes mértékben egyetértek! Semmi gond nincs azzal, hogy egy nőnek kicsi a melle!
2009. máj. 5. 10:24

Hát ez természetesen ugyanúgy igaz a férfira is!Jó ilyen véleményt olvasni egy férfitól:)

Azt írtad,hogy más probléma miatt vetődtél ide.Megosztod velem?

2009. máj. 5. 09:45
én mint férfi vetődtem erre, más problémával mint a címben van, de csak azt tudom mondani, h egy nőt, nem a melle mérete teszi nővé, hanem az, h hogyan viselkedik a hétköznapokban, vagy az ágyban..:)
931. coline
2009. máj. 4. 20:26
Na! 'Sénki többet 'harmadcccccóóó
930. coline (válaszként erre: 929. - Burkuska)
2009. máj. 4. 13:43

Hát szerbusz te elveszett nőszemély! Illik ilyet csinálni? Merre jártál ez idáig?

Győzted olvasni a hozzászólásokat?

2009. máj. 3. 19:28

Jó napot kívánok:)

Mi hír errefelé?:)

Mindenki irul-virul?:)

928. aithra (válaszként erre: 927. - Coline)
2009. máj. 2. 18:44
Lassan egy éve vagyunk együtt. Tudom, hogy az elején minden ilyen szép, de bízom az érzéseinkben. Nagyon fontosak vagyunk egymásnak, és nem hiszem, hogy ez változna. Ha igen, csalódnék benne... Meglátjuk, mit hoz a jövő. Én próbálok optimista maradni:)
927. coline (válaszként erre: 926. - Aithra)
2009. máj. 2. 17:51

Ennek igazán örülök!:))

Bár azért ez egy kicsit rózsaszín ködfátyol íze van a helyzetednek! Gondolom, hogy nem olyan régóta lehettek együtt és gyerek sincs! Tudod ahol már gyerek van ott már más a helyzet...SAJNOS!

926. aithra
2009. máj. 2. 17:39

Nekem szerencsére nagyon figyelmes párom van. Még azt is észreveszi, ha kiszedem a szemöldököm, frissen mosott a hajam, valami újdonság van rajtam... stb. Mindig azt mondja, hogy én vagyok e leggyönyörűbb nő a szemében.

Még szerencse, hogy a kis mellet szereti, így a 80B-s cicekkel is elégedett.

Meg is becsülöm érte, bár neki nincsenek méretbeli gondjai:)

925. c42aaaac41 (válaszként erre: 924. - Toprengo)
2009. máj. 2. 12:04
Akkor a vőlegényedet!most csábítsd el!jót tenne neked is és neki is!Hidd el!
924. Toprengo (válaszként erre: 921. - C42aaaac41)
2009. máj. 1. 21:40

Hát, ha nem lennék ilyen fáradt, és még időm is lenne (a mai napon most ülök le 5 percnél hosszabb időre először), akkor elcsábítanám őkelmét. Talán majd egyszer, ha Dani felnőtt... :-)

Ja, férjem nincs, tudod, lányanya vagyok, és menyasszony. :-)))

923. Toprengo (válaszként erre: 920. - Csigusz 79)
2009. máj. 1. 21:37
Hát az biztos, hogy nem szaporítják a dicsérő szót! Viszont ha valami nem jól áll rajtam, rögtön jön a megjegyzés!
922. Toprengo (válaszként erre: 919. - Coline)
2009. máj. 1. 21:36

Sziasztok! Csak bekukkantok...

Nem kérdeztem még ilyesmit a páromtól, legalábbis már jó ideje nem.

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook