Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
Na életem! Te magad alatt vágod a fát....ezerrel!
Normális vagy? Megbőgeted a csajt? Gondolkozz már ember! Te nem benne nem bízol, hanem magadban! Nem akarlak én bántani, de ezzel sokat vesztesz a varázsodból! Vegyél vissza, mert tényleg megtörténik a baj!
Ne sajnáld már annyira magad! Inkább nyisd ki a szemed! És szégyelld magad, hogy hozzá nyúlsz a dolgaihoz!
Először túl kellett volna tenned magad az exeden és csak utána kapcsolatot teremteni a mostani barátnőddel.
tudja és nagyon nagyon kiborítja.. persze az igazsággal teljes mértékben nincs tisztában. azzal h milyen szinten kutakodok, csak azzal h nem bízom benne.. nagyon ki tud borulni ettől szegényem..:( gyakran sír is h ő mindent megtesz és megtett értem, értünk..
én mégis félek.. hisz az előző is mindent megtett,én pedig mégsem vettem időben észre..
qui76, ismerem ezt a fogalmat, de sose lennék képes bántani senkit, az exhez sem értem egy ujjal sem mikor kiderült a dolog.
srácok, kösz a választ, de vhogy úgy érzem, könnyű ezt mondani!!!!! szinte már mániámmá vált h biztos megcsal. úgy kutatok bizonyíték után, mintha azt akarnám h tényleg így legyen.. mintha csak akkor tudnék megnyugodni, ha bizonyosságot szerzek...
sztetek ez normális? tényleg én fújom föl a dolgot? csak az a baj h már nem tudom leállítani magam..
köszönöm györgyi az érdeklődésed.. az én problémám pár évvel ez elöttre vezethető vissza. az akkori barátnőm megcsalt.. 3 éve voltunk együtt mikor kiderült, hogy már 1,5 éve folyamatosan megcsal ezzel azzal, amazzal. esetenként a haverjaimmal is.
mikor megkérdeztem tőle, h mi hiányzik neki, mit nem kapott meg tőlem, miért érdemeltem azt, amit, csak nézett ki a fejéből és sírt. azt mondta szeret, h én vagyok a mindene, ami igaznak is tűnt, mert tényleg mindig mellettem állt a bajban.. de akkor miért csalt meg? állítása szerint a szex is jó volt..
nem tudtam megbocsátani, inkább kiléptem ebből a kapcsolatból, amikor megismertem Andikát. jött és levett egyszerűen a lábamról. nagyon nagyon szeretem őt, de nem tudok bízni benne. állandóan kutakodok utána, kémkedek, föltöröm a mail postafiókját... néha rémálmom is van h biztos ő is megcsal..:S
Hát ez természetesen ugyanúgy igaz a férfira is!Jó ilyen véleményt olvasni egy férfitól:)
Azt írtad,hogy más probléma miatt vetődtél ide.Megosztod velem?
Hát szerbusz te elveszett nőszemély! Illik ilyet csinálni? Merre jártál ez idáig?
Győzted olvasni a hozzászólásokat?
Jó napot kívánok:)
Mi hír errefelé?:)
Mindenki irul-virul?:)
Ennek igazán örülök!:))
Bár azért ez egy kicsit rózsaszín ködfátyol íze van a helyzetednek! Gondolom, hogy nem olyan régóta lehettek együtt és gyerek sincs! Tudod ahol már gyerek van ott már más a helyzet...SAJNOS!
Nekem szerencsére nagyon figyelmes párom van. Még azt is észreveszi, ha kiszedem a szemöldököm, frissen mosott a hajam, valami újdonság van rajtam... stb. Mindig azt mondja, hogy én vagyok e leggyönyörűbb nő a szemében.
Még szerencse, hogy a kis mellet szereti, így a 80B-s cicekkel is elégedett.
Meg is becsülöm érte, bár neki nincsenek méretbeli gondjai:)
Hát, ha nem lennék ilyen fáradt, és még időm is lenne (a mai napon most ülök le 5 percnél hosszabb időre először), akkor elcsábítanám őkelmét. Talán majd egyszer, ha Dani felnőtt... :-)
Ja, férjem nincs, tudod, lányanya vagyok, és menyasszony. :-)))
Sziasztok! Csak bekukkantok...
Nem kérdeztem még ilyesmit a páromtól, legalábbis már jó ideje nem.
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?