Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
Na ez jó! Pelenkázás közben mégis hogy reggelizzek, amikor Dani 50-szer hasra vágja magát közben, és még a pelenkáját sem tudom kicserélni? Ja, és még figyeljek rá a 3. és 4. kezemmel, hogy le ne essen forgás közben. A legutolsó pelusát is kb. 15 perc alatt cseréltem ki, mert állandóan hasra vágta magát, én meg nyomtam őt vissza, közben üvöltött, én meg őrá... :-(((
Szégyen, de jól felhúztam magam.
hali!Képzeld el az apjánál,szombaton este 1/2 10-től reggel 9-ig aludt,úgy hogy délután előtte 2-től 1/2 6-ig aludt!
Otthon,egyszer szokott ébredni,olyankor átvándorol az én ágyamra,jól kitúr a párnámról!:DD és alszik tovább.Bár ma közölte velem,hogy cici a számba.Édes volt!Tényleg!Szedsz elég vitamint?Vagyis nincs valami hiányod?én a helyedben kérnék egy ilyen vitaminos kivizsgálást!
hogy van a fiúka?
sziasztok!:DDD
Szedsz te elég vitamint?:) Lehet, hogy vitamin hiányban, vagy vérszegénységbe szenvedsz!
Naná! Én "szültem" ezt a topikot...igaz az alaptémától kissé eltértünk de nem bánom.
Meg amúgy is...Sokat köszönhetek ennek a postnak:)
Köszi jól!Mióta nincs cici,azóta átalussza a Paki az éjszakát.Majdnem teljesen!Olyan jó!:DD
Depid?
most sírnak és zokognak a párnájukba?:DD
kemény vagy mint a ...
:))))))
Jó, hogy mondod!:) Ki kell írnom a vízórát, ill. állást!:))
Te vagy itt az egyetlen pasi, aki kitart ezen az oldalon! A többi az mind elinalt!:DDDDD
Milyen gyáva népség! Hihetetlen!:DDDD
Szia!:)
Kis ember és a botjáról nem hallottál még?:)))
Nem vagy te olyan alacsony!:) Rengeteg jó 160cm csaj akad neked ! Ez ne okozzon neked frusztrációt! Fő a kisugárzás!:)))
Na legyen szép napotok! Nemsokára jövök 'mégén!:) Lesz mit visszaolvasnom!;)
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?