Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
És még témában is vagyunk!
Bezzeg a topik indítója jól megpattant mi? Szégyelld magad Laci, így magunkra hagyni!:DDDD Bár nem vagyunk éppen elveszett emberkék...fel találjuk mi magunkat.:D
Tényleg ennyire be pogácsáztak volna ők itt kettecskén?;)
Na sziasztok!Még jó,hogy jól nézek ki!jól karban vagyok tartva!:DD
Egyébként vicces,mert pont most küldtem valakinek képeket és rajta vagyok friss anyaként,még egész kipihent a fejem és 1 évvel később,már azért ráncolódik a szemem körül!:DD
De sebaj!Van egy hisztincke fiacskám akit imádok és ez a lényeg!Neki én vagyok a legszebb csaj!
sziasztok, hm.. olvastam soraitokat és nem tudok szó nélkül tovább menni..tudjátok én azt gondolom, h mindenki más. más miatt szép, más miatt csinos és vonzó. nem azt kell nézni, h mid nincs, hanem azt h mid van. nekem speciel elég picik a melleim, de sosem csináltam ebből problémát. sőőt! aki velem van, velem jár, annak általában nagyon tetszik, sőőt, kifejezetten a kis mellre buknak.
volt olyan, aki már az első randin azzal jött, h szilikont nekem, de az meg abban a pillanatban repült. mert számomra csak egy dolog számít igazán, az, hogy jól érezzem magam a bőrömben. és ha harmóniában vagyok önmagammal, akkor tapasztalataim szerint a külvilág is azonnal elfogad.
Na, csá! Mi ez az udvarlás kérem szépen! Én fiatalon szép voltam ma meg már egyenesen gyönyörű!:DDDD Tudjátok én nem szívesen maradok ki egy ilyen buliból! Ezt most muszáj volt megosztanom veletek!:DDDDDD
Na! Félre a tréfát!
Péter! A lényeg a kisugárzás! Addig míg azt hiszed, hogy "problémád" van addig sajnos csak kudarc fog érni! El kell hinned, hogy több vagy bárkitől!
Házi feladat!
Próbáld ki! Este tessék úgy elaludni, hogy átgondolod, hogy min kellene változtatnod és az nem a méreted!!!!! Elvégre van kezed és szerintem a nyelved sem hiányzik!;)
Tehát úgy aludj el, hogy egyfolytában pozitív dolgokra gondolsz, mint pl. sikeres vagyok, jó pasi vagyok, szórakoztató vagyok....ami szeretnél lenni! Ne gondolj a negatív dolgokra! Reggel úgy kell ébredned, hogy ezt már elhiszed és csípd ki magad, használj csábító illatokat, mosolyogj! És senki...ismétlem senki nem tudja, hogy mi van a nadrágodban! Te bele látsz a női melltartókba? Na még szép, hogy nem!
este mikor újra ágyba bújsz tele leszel sikerélményekkel! Már egy nap után! És ezt kell gyakorolni! Ha kedves, vidám, elégedett leszel akkor ilyen embereket fosz bevonzani! És ez a lényeg! Mutasd meg milyen vagy valójában! És akkor ha valaki megszeret tényleg nem fog azzal törődni, hogy mekkora az akkora! :)
Remélem segítettem!
igen!!!!Majd jelenkezz,hogy mire jutottál!:DD
Nálunk mindig nyitott fülekre találsz!
Azért ismeretlenekkel más ilyen témáról beszélnie, mint az ismerőseivel, vagy egy olyan lánnyal akivel komoly kapcsolatot szeretne létesíteni. Ti is pszichológussal beszéltétek meg a problémáitokat, én is voltam már pszichológusnál, és sokkal könnyebben meg tudtam nyílni neki mint egy ismerősnek.
Peti ha gondolod privátban elküldöm a pszichológusom elérhetőségét, bár én Csongrád megyei vagyok
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?