1-nél:dr.Gerhard Berger(nevettem is mikor olvastam a nevét)
2-nál:dr.Thomas Pap(ö egy kicsit tudott magyarul),az utolsó pillanatban futott be.Igazából a szülésznö segitett a legtöbbet.Mire a doki felért a szülöszobába megszületett a fiam.Azt hitte van ideje,azért nem sietett.12 perc alatt született a 2.
Sziasztok. Ha valaki szült már Dr Szöllősi Dalmánál most a hódmezővásárhelyi kórházban van előtte szegeden volt,akkor ossza meg velem a tapasztalatait. Most jobbat sem kívánhatnék tőle,csupa figyelem és gondoskodás, de ki tudja :)
Sziasztok. 1999-ben a csepeli Weis Manfréd kórházban szültem a lányomat Dr Nyitrai Gábornál, ő azóta a Bajcsyba ment át. 2006 júniusában a barossban szültem a fiam Dr Lázár Leventénél mert a fogadott dokim elfelejtett szólni hogy szabin lesz. Lázár doktort csak ajánlani tudom. 2008 februárjában szintén a barossban szültem a fiam Dr Gábor Juditnál. Most a 4. babámat várom és mivel a barosst otthagytam, ha valakit érdekel miért priviben keressen meg-most Dr Gidaihoz megyek majd jövőhéten ő a II-es női klinikán dolgozik pesten az üllői úton.4.babámat novemberre várom