Kinek van több esélye a gyerekhez? (beszélgetés)
Nem jol vagy informalva , mert igenis van mindenre mod .
Ma marnincsen tavolsag es igenis sok elvalt par ezt a lehetöseget valasztja mivel a sajat gyereke javat elönyben tartja .
Ha megkerdezhetem miert lett az edesapadbol alkoholista ? mert merem hinni azt hogy ilyen bisztosan nem volt mielött a edesanyad hozza ment ?
Ki tudja mi volt ami a alkohol borzalom lavinajat elinditotta .
Sok ferfi kezd inni pont a valas utam . ott al teljesen egyedul nincs lehetösege arra hogy a gyerekevel rendes kontaktot tudjon folytatni.
:DDD szerencsétlen flótás vagy, elég gyakran alulmaradsz az olyan dolgokban, ahol a szürkeállományt kell megmozgatni és ha ezt észleled kezded a személyeskedéssel.
Emellett a végletekig kiszámítható vagy a következő lépésed az lesz, hogy figyelmeztetsz a fórumszabályzatra, meg hogy én személyeskedem, majd "szaladsz" árulkodni, hogy bántottak
Tudod vannak alapvető különbségek közöttünk:
-én nem szólok be senkinek fellengzősen olyan témában, amiről lövésem sincs
-nem szűk a látóköröm, van benne együttérzés
-nem járatom le magam, nem rólam zengenek negatív ódákat fórumokon keresztül
-nem feszkót gyártani járok ide
-ja és van néhány diplomám, többek között jogi is
Pont mert nem csak az anyáknak ítélnek. A gyermekbántalmazás ezeréve törvényben van, csak nem ezen a néven, most körítik bele a lelki terrort is.
Közös gyereknevelés meg baromság, szép lett volna ha a gyermeteg és alkoholista apámmal közösen kellett volna anyunak engem nevelni, aki anyun rendszeresen merítette ki a családon belüli erőszak tényállást.
És biza Nyugat-Európában sem olyan gyakori a megosztott nevelés, mert nem tesz jót a gyereknek, ha pl 2 hetente 1200 km-t kell utaznia.
A magyar törvények megengedik a megosztott nevelést, ha a szülők úgy kívánják és ez szolgálja a gyerek érdekeit, de kevés szülő kívánja
Akkor miert a fele orszag kint keresi a szerencset ? Akkor miert meg nalatok nincsen törveny a közös gyerek nevelesröl vallas utan ?
Miert nincs betiltva a gyermek bantalmazas - törvenyileg ?
Es mi az a jo jogrenszer ? amikor csak az anyaknak add sajat patentet a gyerekre ?
Jartam ott es tudom mi a szituacio , nem rosszban irom de a faktum az faktum.
Undorito , felhaborito ! nem beszelve arrol hogy a gyerek csak terven van es mar manipulalvakezd.
Mar csokintsak a kilatasat arra hogy az apjatol elszeretnek vonni a jogait.
De vannak sracok ( nem fuvesek )kik megtudnak kuzdeni a gyerekek jogiert . Ebben az esetben aztan fordula kocka es a nagysaganak nem lesz meg minimum lehetösege hogy anyagilag kihasznalja a gyerek apjat.
Az nem M. orszag hol az apak fizetik a tartasdijt de nincs lehetöseguk reszt venni a gyereknevelesben . Kinti törvenyek tiszteletben tartjak a gyerek erdeket !
Tudod az UNIÓ,hogy működik?Irányelvek Szerint.
Vannak kötelező dolgok,mint az életben és vannak ajánlatosak.
A jó házasság is így működik.
Meg a gyerek és a szülők akaratától függetlenül kötelezőek lehetnek egy gyerekre bizonyos dolgok, ha belép az egyik szülője országának határán.
De mindegy, nekem magas, hogy így minek betervezni egy gyereket.
Én csak azt nem értem, hogy ilyen alapra minek gyerek?
Amúgy csak akkor nem lesz a nevén, és nem szólhat bele semmibe, ha apasági nyilatkozatot tesz, és úgy leszel bebiztosítva, ha DNS-t sem szolgáltat a projekthez. :P
Nekem van közeli rokonom, aki három állampolgársággal bír, miközben két különböző nemzetiségű szülője van, de az ilyen hülye feltevés meglep.
További ajánlott fórumok:
- Ha születéskor megnevezem az apát, de ő nem akarja ezt a babát, lesz joga a gyerekhez később?
- Aki nehezen talál munkát a rossz képességei miatt, hol van több esélye?
- Ha hétvégén felhívom a háziorvost akkor is kijönnek a gyerekhez, vagy csak hétköznapokon?
- Hogyan lehet hogy a páromnak joga legyen a gyerekhez és hozzám is?
- Éjszakai ébredés a gyerekhez
- Állásinterjú végén meg lehet kérdezni, hogy mennyi esélyem van a többi pályázóval szemben?