Kinek nem váltak be a közismert diéták? (beszélgetés)
Heti fél kiló ennél több napi kajával is lemegy.
A reggelivel kapcsolatban ugyanez a megfigyelésem. Ha ébredés után nem sokkal eszem, akkor egész nap ennék.
De ehetnél ennél többet is, mert idővel ebből jojó lehet.
Paleo: én biztosan nem követném, de cukorbeteg ismerősnél is bevált, és olyan családban is, ahol két, eltérő étel-intoleranciás gyerek van.
:-D
jaaa, ertem. :-)
kar. jobb lett, volna, ha meggyogyult volna. :-)
es te paleozol?
Nem úgy volt, hanem amúgy volt.
Tehát akkor már pmalulműxim volt. Már akkor is, csak nem foglalkoztak vele. Most is az van.
hogy hogy volt?
meggyogyultal?
Igen sajnos, ismerős a dolog. Nekem a 4-es TSH-t jónapk mondják, közben meg alulműködésem volt.
Jó alaposan meg kell vizsgáltatni magad, mert ha tényleg tartod a diétát, mozogsz is. Mármint amit lehet ennyi súlyfelesleggel, akkor ott szerintem valami hormonprobléma lehet.
Ha az 5x evés nem jött be, én a paleót ajánlanám.
irjal a moderatornak, hogy ez nem jo igy. talajatok kozosen egy megfelelo cimet.
ha gondolod...
ez a pajzsmirigy oke nem ennyire egyertelmu, de nem aakrlak vele farasztani... :-)
ha a TSH-d nem több, mint 2 kb. akkor oke. igy is oke? :-)
a paleo etrendet probaltad-e mar?
az 50 kilo tulsulynal biztos, hogy van avlami gond...
de nem bantasbol irom, nehogy ugy vedd.
de "jo", hogy megvaltoztattak a forum cimet.... :-O
sok küze nincs az eredetihez...
Régen egy akkor menőnek tartott diétát kipróbáltam, és bár nem súlycsökkentésre, de hatásos volt: a harmadik napon rádöbbentem, hogy marhaság.
Amikor két éve átállítottam az étkezésem, sok olvasgatás után kíváncsi lettem egy hangzatosan körbedicsért fogyós programra, ami edzéseket is ajánlott, étrendet is, recepteket is. És csak 2000 Ft körüli áron.
Azért sem tűnt marhaságnak, mert a GI-étrendet ajánlotta, és az végül is nem ártalmas és nem akar koplaltatni.
Fizettem, le is tölthettem ezek után.
Azt nem írták a beharangozóban,hogy a leírt edzések mindegyike Fitt-ballt igényel, ami további pár ezer lenne, ha valahol veszek.
A receptek egyike sem követhető a számomra, mert olyan hozzávalókat írnak, ami vagy méregdrága, vagy falun nem is kapható, de talán nagyvárosokban is csak a "jobb" azaz drágább csemegeüzletekben.
Nincs baj a pajzsmirigyeddel?
Mert ha tartod a diétát és mozogsz, akkor csak mennie kellene le annak a súlynak. Persze már ha van miből.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Közismert színészek nevével
- -ás, -és végződésű szavak váltakozva, szótagolva. Pl: á-sás, ve-tés
- Fogyokúrák, diéták
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Kinek hogyan váltak be a fürdőszobában a természetes "tisztítószerek"? Mit mihez hogyan használ?