Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kinek nem váltak be a közismert diéták? fórum

Kinek nem váltak be a közismert diéták? (beszélgetés)

1 2 3
24. Napocs
2014. jún. 3. 22:15
Azért örülök nem csak egyedül vagyok ezzel így , és nem tudom mennyire lehet ahhoz köze hogy bagoly típus vagyok. Délelőtt lazán kibírom az éhséget. de este abszolút nem ..
23. Guruljka (válaszként erre: 9. - Napocs)
2014. jún. 3. 15:56

Heti fél kiló ennél több napi kajával is lemegy.

A reggelivel kapcsolatban ugyanez a megfigyelésem. Ha ébredés után nem sokkal eszem, akkor egész nap ennék.

De ehetnél ennél többet is, mert idővel ebből jojó lehet.

Paleo: én biztosan nem követném, de cukorbeteg ismerősnél is bevált, és olyan családban is, ahol két, eltérő étel-intoleranciás gyerek van.

22. Napocs
2014. jún. 3. 15:25
Köszi kedves moderátor:) király lett a cím <3
21. Napocs
2014. jún. 3. 14:36
igen én is olvasgatom a paleos életvitelről szóló könyveket, haverkodunk egyenlőre...
20. Derya (válaszként erre: 19. - Zebra25)
2014. jún. 3. 14:33

:-D

jaaa, ertem. :-)

kar. jobb lett, volna, ha meggyogyult volna. :-)

es te paleozol?

19. Zebra25 (válaszként erre: 18. - Derya)
2014. jún. 3. 14:30

Nem úgy volt, hanem amúgy volt.

Tehát akkor már pmalulműxim volt. Már akkor is, csak nem foglalkoztak vele. Most is az van.

18. Derya (válaszként erre: 17. - Zebra25)
2014. jún. 3. 14:27

hogy hogy volt?

meggyogyultal?

2014. jún. 3. 14:17

Igen sajnos, ismerős a dolog. Nekem a 4-es TSH-t jónapk mondják, közben meg alulműködésem volt.

Jó alaposan meg kell vizsgáltatni magad, mert ha tényleg tartod a diétát, mozogsz is. Mármint amit lehet ennyi súlyfelesleggel, akkor ott szerintem valami hormonprobléma lehet.

Ha az 5x evés nem jött be, én a paleót ajánlanám.

16. Napocs (válaszként erre: 14. - Derya)
2014. jún. 3. 14:00
Nem veszem annak , pont a jövőhéten megyek mindenféle kivázsgálásra, kiváncsi vagyok én is . De azért fura amíg a hivatalos figyikat nyomtam és híztam nem mentem dokihoz , most végre fogyok ... elmegyek :DDD
15. Derya (válaszként erre: 13. - Napocs)
2014. jún. 3. 13:55

irjal a moderatornak, hogy ez nem jo igy. talajatok kozosen egy megfelelo cimet.

ha gondolod...

14. Derya (válaszként erre: 11. - Napocs)
2014. jún. 3. 13:54

ez a pajzsmirigy oke nem ennyire egyertelmu, de nem aakrlak vele farasztani... :-)

ha a TSH-d nem több, mint 2 kb. akkor oke. igy is oke? :-)

a paleo etrendet probaltad-e mar?

az 50 kilo tulsulynal biztos, hogy van avlami gond...

de nem bantasbol irom, nehogy ugy vedd.

13. Napocs
2014. jún. 3. 13:53
Jó lesz :D semmi köze a témához, na de mind1 :D
12. Derya (válaszként erre: 10. - Napocs)
2014. jún. 3. 13:52
igen, gondoltam. a moderator volt.
11. Napocs (válaszként erre: 5. - Zebra25)
2014. jún. 3. 13:51
Óóóha van bőven (+50kg kellene) :))))) Pajzsmirigy oké.
10. Napocs (válaszként erre: 8. - Derya)
2014. jún. 3. 13:49
öööö nem én voltam ....
2014. jún. 3. 13:49
Leírom az én esetemet : Unokatestvéremmel beszélgetve, én persze panaszkodva mesélem neki az éppen aktuális fogyi kudarcomat , majd megszólalt: Ő nem szeret reggelizni mert minnél korábban kedz el enni annál éhesebb délutánra, és ez a mondat döbbentett rá arra én is ilyen vagyok, ha reggeli , tízórai ebéd megvan, délutánra olyan falánkság jön rám , hogy nem bírok magammal .. szóval 2 hónapja a következőt csinálom, ebéd (egyik rendelős ételszállítóstól) ez általában fogyis, de ha nem találok olyat benne ami izlene akkor normál ebéd, és vacsi: ami akár 1 szelet kenyér valamivel(persze teljeskiörlésű) és mindennapra csinálok magamnak csavart grapefruit és citrom keverékéből üdítőt, persze cukor nélkül , ez kb 3 hónapja megy, havi 2-3 -4(tornától függően) lemegy . Ez az első olyan "fogyi" amit kb 2 hét után nem unok meg , vagy nem mászok falra ehségembe . Ja vasárnap sütinap :D ami azt jelenti , ha kívánom eszek :) persze nyirfacukorral készülnek :) Igazából arra lennék kivánccsi más is járt e már így .
2014. jún. 3. 13:45

de "jo", hogy megvaltoztattak a forum cimet.... :-O

sok küze nincs az eredetihez...

2014. jún. 3. 13:30
Folytatás: maradtam a régen is bevált odafigyelésnél, és fokozatosan elkezdtem egyre többet itthon mozogni. Fitt-ballom azóta sincs, de mát túlsúlyom sincs.
2014. jún. 3. 13:29

Régen egy akkor menőnek tartott diétát kipróbáltam, és bár nem súlycsökkentésre, de hatásos volt: a harmadik napon rádöbbentem, hogy marhaság.

Amikor két éve átállítottam az étkezésem, sok olvasgatás után kíváncsi lettem egy hangzatosan körbedicsért fogyós programra, ami edzéseket is ajánlott, étrendet is, recepteket is. És csak 2000 Ft körüli áron.

Azért sem tűnt marhaságnak, mert a GI-étrendet ajánlotta, és az végül is nem ártalmas és nem akar koplaltatni.

Fizettem, le is tölthettem ezek után.

Azt nem írták a beharangozóban,hogy a leírt edzések mindegyike Fitt-ballt igényel, ami további pár ezer lenne, ha valahol veszek.

A receptek egyike sem követhető a számomra, mert olyan hozzávalókat írnak, ami vagy méregdrága, vagy falun nem is kapható, de talán nagyvárosokban is csak a "jobb" azaz drágább csemegeüzletekben.

2014. jún. 3. 13:25

Nincs baj a pajzsmirigyeddel?

Mert ha tartod a diétát és mozogsz, akkor csak mennie kellene le annak a súlynak. Persze már ha van miből.

4. Derya (válaszként erre: 1. - Napocs)
2014. jún. 3. 13:13
nekem.
2014. jún. 3. 13:11
Az jó, ha a 90%-a nem jön be, akkor válogathatsz a maradék 10%-ból!
2014. jún. 3. 13:11
Sziasztok ! Szeretném megkérdezni kinek nem jön be a tömegében sikeres diéták ? Most pl arra gondolok, egyszer befizettem egy egész napos fogyós étrendre (reggeli, tízórai,ebéd,uzsonna,vacsora) persze mondanom se kell csak én nem fogytam... volt aki 1 hónap alatt legobott 10x kilót, én meg felszedtem 2 kilót, persze az első reakció az volt zug evő vagyok ... persze nem ... nagyon nem ..
2014. jún. 3. 13:07
Kinek nem jött be a a menő diéták 90 %? Illetve a napi 5xkis adagos étkezés?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook