Kikapcsol a szex? (beszélgetés)
Nekem megy a fekvés, sőt a passzivitás is:)
De ma én is aktívan veszek részt egy kis bolondozásban egy pajkos hölgyismerősöm, meg egy palack Jekl féle pinot-noir társaságában!
Én egy férfihangra gerjedtem rá 1x, úgy, hogy nagy meglepi lett a vége. :DD
Viszont olyan hangot azóta sem hallottam. :)
:DDD Ismerős...
Én nem annyira a szomszédokra izgulok rá, valószínű azért, mert velük ritkán találkozok, de amikor a munkahelyemen jönnek hozzám, és kedvesen elcsevegnek velem, netán éppen a kedvenc illatomat érzem rajtuk... na, ha ilyenkor beindulok, akkor megijedek, persze csak 1 ici-picit... :)
Kikapcsol? :D Létfontosságú!!!!!!!!!!!!
Ha nem lenne,már rég kinyírtam volna magam..
Asszem, hogy mennyire kikapcsol. Legalábbis én ha stresszes vagyok akkor nagyon megnő az amúgy sem kicsi étvágyam.
Még távkapcsolatban éltem meg voltak a vizsgaidőpontjaim páromnak úgy kellett alakítani a programját, hogy jönnie kell, mert másnap vizsga és szétidegelem magam, pláne ha még szex sincs. Nekem a szex volt a kabalám, míg valaki plüssjószágot szorongatott én szexeltem vizsga előtti nap 3-4 órát ;)
Párom az államvizsga 4,5 hónapjába saját bevallása szerint majdnem belehalt ;))
"Nagy dolog hinni magadban, és még nagyobb hinni a többiekben" :)
Tatiosz
Zsák a foltját úgyis megtalálja.
Az igazi nő az igazi férfit, akinek pedig a mű kell, vigye.
Ha már szexes fórum, akkor nézz be a nagyobb péniszt akaróhoz. 19cm nem elég neki. Szerinted ő milyen nőre bukik?
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?