Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...? (beszélgetés)
Pff, akkor ezek kilőve!
Biztos tudjátok, mert ti már tapasztaltabbak vagytok a babaprojektben, de olvastam, h az sem jó, ha a párod szaunába jár, mert megöli a kisfickókat...
Én mondtam a páromnak, h tavasztól felejtse el a szaunát. Mi nyárra tervezzük az akciót.
sya!
én sárváron voltam gyógyfürdőben és én is ugyanígy jártam...:S
Sziasztok!
Én voltam Gyulán a gyógyfürdőben, és utána 3napra lett egy jó kis gombás fertőzésem :S
mit tehetnék még azért hogy jobb legyena levegő ittbent???
szellőztetni nem nagyon tudok mert allergiás vagyok a pókokra és kertes házban lakom...
jobban szeretem szétrágni mert ha egyben nyelem le akkor ...boááááá
amúgyis nagyon sok folyadékot iszom nappal is és éjjel is soxor arra kelek fel hogy innom kell a szobában pedig van afüttőtesten vizestál ...
azbesztből van a gyomrod??!
Azért szerintem a gyógyszereket érdemes szét rágás nélkül, sok folyadékkal bevenni, hogy ne irritálja a nyálkahártyát és hogy könnyebben felszívódjon.
első neki futásnak szerintem ezeket próbáld ki csuri. és ne izesítsd natur kell meginni.
Szerintem nagy sz@r íze van :S de a cél érdekében mindent!
ezt csak gyógyszertárbean lehet kapni?
én próbáltam többet is egyiksem mutatott ki semmit volt mikor volt egy halvány 2. csík is...
felirtam...
el is megyeki venni majd meglátjuk mi lesz...
milyen tesztet javasoltok melyik a legmegbízhatóbb? vagy megyik a legérzékenyebb?
gyógynövény vagy patika, pár száz forint.
Cickafark ciklus első felében- palástfű pedig a peteéréstől a ciklus második felében.
2-3 kiskanál 2,5 deci forróvízzel leforrázod, 10 percig lefedve hagyod, majdleszűröd és ihatod. (reggel egy bögre, este egy bögre)
az micsoda ???
erről még nem is hallottam...
én is reménykedem benne ..és nem fogok egyből a dokihoz futni...mégegyszer nem követem el ezt a hibát...megvárom még egy kicsit megerősödöm...:)
megpróbálom...a teát amúgy is szeretem...
hol lehet ilyet beszerezni...?
szia!
igen próbáltam a peteérésre érzékenytesztet...de nem vált be...:(
és amúgy ezt a gyógyszert milyen doki és ogy írhatja fel?
ahhoz is kell valami kivizsgálás ...?
én sokat hízok a hormonos gyogyiszerektől:(
kívánom, hogy pozitív teszted legyen!
cickafark-palástfű tea, ha nem jön a baba!
megpróbálok valamit kideríteni de meg kell várnom mielőtt dokihoz meek hogy mi lesz ...
mert éltalában 13körül jön meg de nagyon nem várom...:)
remélem most sikerem lesz ...
de most nem fogokegyből a dokihoz rohanni
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?