Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Köszi vagy mit is mondjak.
Van nálam minden ami szerszámnak ingere, egy kis terhességi cukorbetegség után fennmaradt inzulinrezisztencia, policisztás petefészek, no meg két gyerekkel itthon szindróma és ami a legdurvább az, hogy mindig rágcsálnom kell valamit.
Azt hiszem már minden elolvastam a témában és az elmélettel teljesen tisztában vagyok csak megvalósitan nagyon nehéz.
De olvasva a bejegyzéseket kezdem érezni magamban az erőt.
Így van! :-)
Na, megyek tényleg, aludjatok jól. Holnap reggel egy újabb sikeres napra ébredünk, és PÉNTEKRE! Hurrá :-)
Sziasztok, csatlakozni szeretnék hozzátok. Kell egy kis idő amig sikerül elolvasgassam a bejegyzéseket de tudom, hogy itt a helyem. Sose voltam nádszál de ez már nekem is sok. 102 kg 170 cm-hez. Én 75 szeretnék lenni nyár közepére végérre.
Na olvasgatok...
Hú, de rendesek vagytok! Én punnyadtam kicsit, miután hazaértem, aztán csokikrémet kevertem, mert tortát sütök nagypapám szülinapjára, de csak egy pici kanálhegynyit kóstoltam belőle, hogy jó lett-e (ez lesz az első tortám és krémem is). Meg kell hagyni, fincsi. Holnap este megsütöm a piskótát is :-). Tornától szó sem volt ;-).
Kicsit játszom én is a gépen, aztán megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek!
Merre vagytok lányok?
Remélem senki sem a hűtőt fosztogatja! :)
Sziasztok Lányok! Eltartott egy darabig, mire visszaolvastam! :) De csomó hasznos dolog volt benne, például ez a reggeli torna dolog érdekes. Bár én sose kelek fel olyan korán, de gondolom így is úgy is hatékonyabb a dolog felkelés után mint estefelé.
Ma reggelire megint sajtos virsli volt nálam a menü, hálistennek ezt nem tudom megunni, pedig féltem tőle :) Aztán vizsgáztam kettőkor, szóval 5 óra volt mire hazaértem, és egész addig nem ettem semmit :(
De itthon olyan isteni tonhalsalátát dobtam össze, hogy megnyaltam mind a tíz ujjam :) Nem is hiányzik most semmi más, esetleg valami édesség, de lehet hogy azt majd megoldom egy pohár édesítős limonádéval, igazi citrommal. Úgyis csak vizet iszom amúgy :)
Én érzem, hogy jobban be tudom húzni a hasam, és kevésbé tűnök puffadtnak. Bár az egyetemen mindig rémesen festek a tükrökben... :S annyira szeretnék már egy csini vékony lányt látni, aki tudom, hogy igazából vagyok! Szóval gratulálok mindenkinek az eddigiekhez, csak így tovább! MENNI FOG!
És ne álljatok sokat mérlegre! Heti egynél tényleg nem szabad többet, mert hát nem elsősorban ez a fontos, és az eredmények úgyis összeadódva látszódnak meg.
Értem-hát mindig tanul az ember:))
Akkor ,ha jól értelmezem,legkésőbb 6-kor el kell kezdeni a kardió edzést:D
Ha elkezdesz tornázni rendbe jön az anyagcseréd is!
Tapasztalat.
Ezt ki fogom próbálni mindenképpen.:)
Reggel hétkor lenyomatom a zumbámat-mert akkor már a családban mindenki fent van.Mégsem verhetem fel ugyebár az egész házat hajnali ötkor:DDD
Elköszönök, majd este visszanézek, remélem addigra a táblázatunk is megérkezik!
Sziasztok!
Mondjuk,ha tíz órakor reggelizek,akkor kilenckor is nekifoghatok a programnak.
Azt is hallottam,hogy hajnalban kell kezdeni,mert úgy a leghatásosabb-nem értem a miértjét.
Neked is jobbulást!!
Amúgy mi is hasonlóan voltunk, 3 hét betegség... :(
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Társat találni jelentős súlyfelesleggel
- Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?